local-stats-pixel fb-conv-api

Papa Roach20

17 18
Papa Roach - rok-grupa, kura sastāv no 4 cilvēkiem ir no Vacavilles, Kalifornijas. Grupa Papa Roach kļuva populāra ar savu albumu "Infest" (2000. gadā). Grupas panākumi turpinājās ar nākamo albumu "Lovehatetragedy" (2002. gadā), kā arī "Getting Away with Murder" (2004. gadā). Grupas ceturtais albums ir "The Paramour Sessions" , kurš tika izdots 2006. gada septembrī. Viņu jaunais albums "Metamorphosis" tiks izdots 2009. gada Februārī.

Interesanti - Papa Roach pirmssākumi ir meklējami tālajā 1993. gada Janvārī kad Jacobs Shaddix (vokāls) un Deivs Buckner (bundzinieks) satikās Vacavilles augstskolas futbola spēles laikā. Viņi visu laiku runāja par mūziku Viņiem vēlāk pievienojās Wills James (bass) un Bens Luthers.
Viņi nolēma piedalīties skolas talantu šovā, kur viņi piedalījās ar Jimi Hendrixa dziesmu "Fire". Taču diemžēl viņi neuzvarēja. Grupas nosaukums ir cēlies no Shaddixa patēva tēva Howarda Williama Roatch, kura niks bija Papa Roach.







17 18 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
dziesmas gan vareji ielikt labakas
2 0 atbildēt
Ir, ir labi.! Pats agrāk klausijos. Varēji ielikt kaut kādas - Getting away with murder, Last resort, She loves me not, Time and time again... Tā pirmā dziesma ko esi ielicis ir galīgi garām, bet Scars viengārši dievinu emotion
1 0 atbildēt
pateishaam ir o.k.!
1 0 atbildēt
Pēc skata gan ne roks, bet *.
1 0 atbildēt
normala grupa. ir arii kkas patiikams un tuvs.
1 0 atbildēt
Feina grupa!Man patīk!
1 0 atbildēt
šī grupa vnk kick ass m/
1 0 atbildēt
ir ok !!!!
1 0 atbildēt
lol avatarslol
Grate grate . -.*
1 0 atbildēt
A vot atrod Youtube Last resort normālu versiju! :D nemaz nav tik viegli... tur visādi sūdi sabāzti! :( Un es diezgan ilgi to tekstu tulkoju vnk apnika čakarēties... :D njaa man Scars viena no mīļākajām dziesmām no Papa Roach... :)
1 0 atbildēt
Aiii kas tev nepatīk? :D ir ok! emotion emotion
1 0 atbildēt
Bāā nē šito nē
0 0 atbildēt
tb trakot
0 0 atbildēt
Mana mīļākā grupa vienmēr kad esmu bēdīga mani uzmundrina viņu dziesmas, vienmēr kad gribu romantiku mani aizkustina viņu dziesmas, vienmēr kad gribu trakt mani salīksmo viņu dziesmas. Šī grupa ir mana dzīve viss kas saistās ar viņiem ir ideāls, Šī grupa ir dievs :) emotion
0 0 atbildēt
tb īsta
0 0 atbildēt
dievinu šo grupu (rock) emotion
0 0 atbildēt
Es dievinu šo grupu!! (rock)
0 0 atbildēt
Euu nu kāpēc tik daudzi mīnusi?? :D :D :D
0 0 atbildēt
Nedaudz gan piekrītu Anonīmajam... :D dažās dziesmās vnk psc vārdi... " I need a bottle I need some pills" utt.. :D aii ja ieliktu pašas slavenākās dziesmas tad jau nebūtu interesanti... visi tās jau būs dzirdējuši, tāpēc ieliku tādas mazāk zināmas.. ;) :D
0 0 atbildēt
Grupa šī ir labva bērnībā klausījos, bet šīs trīs dziesmaas ir vislielākās * dziesmas ;) tuklāt visslaveākās šeit nav ieliktas.
0 0 atbildēt