local-stats-pixel fb-conv-api

Nu metal grupa Disturbed5

12 0
Disturbed ir rokgrupa no Čikāgas, ASV. Grupu 1996. gadā izveidoja mūziķi Dens Donegans, Stīvs Kmeks un Maiks Vengrens, kas nolīga dziedātāju Deividu Dreimanu. Disturbed ir pārdevuši vairāk nekā 10 miljonus albumu, izlaiduši trīs populārus albumus un tikuši nominēti Grammy balvai. Lai gan sākumā tā bija klasificēta kā nu metal grupa, kritiķi Disturbed tagad uzskata par smagā metāla grupu, bet citi to uzskata par alternatīvā metāla grupu.


Pirmsākumi kā Brawl Grupas nosaukums sākumā bija Brawl, un tās sastāvā bija ģitārists Dens Donegans, bundzinieks Maiks Vengrens, bassists Stīvs Kmeks un vokālists Ēriks Avalts. Neilgi pēc demo kasetes ierakstīšanas Ēriks Avalts pameta grupu un grupa sāka meklēt jaunu vokālistu. 1996. gadā grupai pievienojās Deivids Dreimans un grupa tika pārsaukta par Disturbed.

Talismans
Disturbed talismans, saukts par The Guy, ir redzams Land of Confusion dziesmas animētajā klipā un ir parādījies uz diviem grupas albumu vākiem, Ten Thousand Fists un Indestructible. The Guy sākumā bija tikai sejas zīmējums ar lielu smaidu, kā tas redzams uz The Sickness albūma vāka un vēlāk dziesmas "Stupify" video. Vēlāk tas kļuva par grupas oficiālo talismanu un to pilnībā animēja Spawn komiksu autors Tod Makfarleins.










12 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
hell yaa vel labas grupas emotion
2 0 atbildēt
arī viena no bērnības grupām. šad tad vēl var atcerēties un paklausīties. :)
1 0 atbildēt
nu gan jau šis ir vismaz otrais raxts par Disturbed, bet tomēr no manis pluss, jo viņi ir minkas.
0 0 atbildēt
hell yess *rock* ^^
0 0 atbildēt

SUPER! emotion

0 0 atbildēt