local-stats-pixel fb-conv-api

Korpiklaani11

28 5
Genre
Rock
Styles
Finnish Folk
Folk-Rock
Scandinavian Metal

Finnish folk-metal ensemble Korpiklaani (Forest Clan) formed in 2002 after the members of Shaman decided to update both their sound and name. Taking cues from both the Scandinavian metal scene and the burgeoning progressive folk movement, vocalist/guitarist Jonne Järvelä, violinist Jaakko Lemmetty, drummer Matti "Matson" Johansson, bass player Arto Tissari, guitarist Toni Honkanen, and percussionist Ali Määttä released their debut, Spirit of the Forest, on Napalm Records in 2003. The group gained a new member, accordion player Juho Kauppinen, in 2004, but lost Määttä, Honkanen, and Tissari after 2005's Voice of Wilderness. Guitar player Kalle "Cane" Savijärvi and new bassist Jarkko Aaltonen added to the cacophony for 2006's Tales Along This Road, another fine collection of whiplash folk and folk-inspired hedonism that rocks harder than most conventional metal acts. The similarly themed Tervaskanto arrived in 2007, followed by Korven Kuningas in 2008.








28 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
jogy, paldies ;) lifijai: Noteikumi 1. Lietotājs (turpmāk tekstā "spoks") sniedz patiesu informāciju, kā arī uzņemas atbildību par šīs informācijas patiesumu. Spokam nav jāuzņemas atbildība par nepatiesu un neprecīzu informāciju, ko sniedzis tās pirmavots. 2. Spoks, pilnā apjomā un precīzi pārpublicējot cita autora domas vai ziņas, “pirmautora” lauciņā norāda šī cita autora vārdu un pats ir atbildīgs par to, ka šim autoram nav iebildumu pret viņa raksta pārpublicēšanu spoki.lv. 3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c. 4. Spoks pārskata spoki.lv jaunumu lentu, lai pārliecinātos, ka par viņa iecerēto jaunumu nav pastāstījis jau kāds cits. Ja viņam tomēr liekas, ka viņš to būtu varējis izstāstīt foršāk un interesantāk, viņš ir aicināts to uzrakstīt vēlreiz. 5. Spoks atbalsta spoki.lv vēlmi nepārvērst šo vietu miskastē, tādēļ cenšas forši un saprotami rakstīt par interesanto un svarīgo. Kurš tad nav lasijis noteikumus? Neredzu punktu par latviešu valodu! Ja kas nepatīk, dzēs droši! Tikai tad rakstus no manis negaidi!
2 0 atbildēt
Loti atbalstu Forl-rack muziku...iesaku paklausities gan Latviesu SkyFoger vai ari kadu no kaimin valstu grupam tiesham iespaidigi un liek lepoties!
1 0 atbildēt
sitas man patik cepumu schizo:)
0 0 atbildēt
ja starp citu tur nav teikts par latviessu valodu taka lifija dzest ara nevari emotion
0 0 atbildēt
kāds te baigi šefot grib... :p bet šitie ir labi un pašmāju skyforger ar ļoti patīk. :)
0 0 atbildēt
klausos un patiik :) un piekriitu gōterim, arī skyforger ir ljoti labi ;)
0 0 atbildēt
šis folkmetāls baigi iestilo man patīk :) baigi labā gruba SkYfOrGeR
0 0 atbildēt
Ai tak liecies miera...ja raksts ir ok! ta nau ko lieki piesieties . Fok baigi patik! emotion
0 0 atbildēt
Labs koncerts viņiem bija Latvijā kādus gadus 1.5 atpakaļ emotion
0 0 atbildēt
Un vēl: 1. Turpmāk, būtu ļoti labi, ja rakstus pievienojot, tiktu izmantota latviešu valoda. 2. Nekāda pok*nu, vai sawljīšu valodu! Rakstītajam ir jābūt rakstītam ar garumzīmēm latviešu valodā. šoreiz nedzēsīšu bet turpmāk lai būtu latviešu valodā!!
1 2 atbildēt
Informācijai jābūt latviešu valodā... Kāds nav noteikumus lasījis.. izlabo or raxtu dzēsīšu ^^
1 4 atbildēt