local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ Siatlu var uzskatīt par rokmūziaks galvaspilsetu?6

16 0

Tā nu esmu apņēmies tos dažus cilvēkus, kas šad iemet aci manā topikā  , izglītot rokmūzikas krāsainajā pasaulē. Lai gan tā noteikti nav klasika, viens novirziens manai slimajai dvēselei ir īpaši tuvs. To sauc par grandžu, bērni. Tas ir mūzikas novirziens, kas izveigojāš Sietlā 90. gadu sākumā. Kādēļ tas ir tik īpašs? Varbūt kāds būs dzirdējis par Kurtu Kobeinu un Nirvanu. Tieši šī grupa izlauza grandža ceļu uz pasauli. Taču viņi nebūt nebija vienīgie izcilie šī žanra pārstāvji. Novārtā ir atstāta viena no izcilākajāmgrupām pasaules vēsturē. Alice in chains un tās mūžībā aizgājušais solists Leins Stenlijs. Leina balss bija viena no izcilākajām visas mūzikas pasaules vēsturē.
Personiski mans mīļākais albums ir "Jar of flies" Izcils albums, ko klausīties vasaras vakarā, smēķi zobos un pohuj sajūtu pret pasauli.
Karoč...... klausieties Alisi ķēdēs, vai matainais lops aizies un jūs piesmies visos caurumos (negalvoju, ka pēc tam nebūš pāris jauni) un dzeriet Dūmaku alu, jo tas ir nefiltrēts. Vot bļe.
 



16 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
epg avatarsepg

kas ir Siatla? :)

7 1 atbildēt

Ja tu taisies izglītot kādu, kā pats apgalvo, tad vismaz uzraksti kaut ko jaunu, nevis mētājies no vienas idejas uz otru. Šos faktus jau zina gandrīz visi rokmūzikas klausītāji. No malas raksts izskatās šādi - Jautājums, kapēc Sietla ir rokmūzikas galvaspilsēta, tad tu bez diža paskaidrojuma ieminies par grunge, pēc tam piemini Nirvanu. Piemini, ka vēl ir arī tāda grupa kā Alice In Chains un ieliec dziesmu no viņu repertuāra. Nesaprotu kāda saistība ir virsrakstam ar pašu rakstu. Plusiņš tev tiek tikai dēļ dziesmas.

4 0 atbildēt

Sietla vispār. Bet Leins Stelijs ir nenovērtēts solists, viens no labākajiem

3 0 atbildēt

Dūmaku alus ir pilnīgs mēsls. Filtrēts, bet lai izskatīttos, ka nav, iekšā ir samesti kaut kādi sūdi.

2 0 atbildēt

No Sietlas nāca arī diezgan interesants metāls. Viena no izcilākajām grupām, manuprāt ir Metal Church.

0 0 atbildēt