local-stats-pixel fb-conv-api

How i met your mother!3

14 2

 "How I Met Your Mother" ir ļoti asprātīgs komēdij-seriāls par pieciem draugiem, kas dzīvo Ņujorkā. Seriāla ideja - Galvenais varonis Teds stāsta saviem bērniem par to kā saticis viņu māti. Šobrīd iznākušas piecas sezonas, kurās vēljoprojām nav ne miņas no tā, kas viņa varētu būt. Pārējie četri draugi vienmēr ir līdzās un nebeidz likt smieties gan man, gan jebkuram, kam esmu ieteicis šo seriālu. Viens no viņiem ir Bārnijs, kas domā, ka var iegūt jebkuru sievieti, kuru satiek (kas nereti arī gadās). Viņš vienmēr valkā uzvalku un melo.

Labi, pietiks rakstīt - tas ir jāredz. Zemāk būs daži video no seriāla.

Starpcitu drīz būs zināms, kad sāks rādīt sesto sezonu - gaidām, gaidām, gaidām!

Un jā, skatoties šos video pirms pievienošanas atkal pasmējos sava vakara devu :D Šie joki it īpaši smieklīvi varētu likties tiem, kas jau zin +/- ap ko grozās seriāls un ir kaut vienu sēriju redzējuši.

Jauku skatīšanos! :)











14 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

skatos seriaalu - superiigs gaidu naakamo sezonu. http://29.media.spoki.lv/tops/l10R1s7AAn3i0dnbuTWKDkDFo1_500.png - bilde iz filmas :D

0 0 atbildēt

OO paldies, es ta visulaiku domaju, es parsvara saktijos The Big Bang Theory, bet nu sito ar saita kur lejupladejio to serialu redzeju ari. Bet nekad nevareju saprast vajag vai nevajg, tagad domaju kamer aidu TBBT 4.sezomi bus sis japaskatas.

0 0 atbildēt

Bārnijs the best. Tīīk ģeniāls. Patīk, jā.

0 0 atbildēt