local-stats-pixel fb-conv-api

Crystalic2

Crystalic ir samērā agresīva somu metāla banda ar tieksmi uz melodiskumu jeb vienkāršāk izsakoties Death Metal grupņiks. Grupas locekļi ir spēlējuši daudzos grupņikos un jau gadiem ilgi attīstījuši savu spēlētprasmi.

Grupu dibināja Toni Tieaho 1998. gadā. Viņi ierakstīja vienu demo - ''Stormwalker'', bet 1999. gadā grupa pajuka. 2000. gadā Toni, Frank un Arto viens otru satika Death Metal bandā The Prophecy.

Pēc divu demo izlaišanas The Prophecy 2002. gadā izjuka un Jarno, Toni un Arto atkal atdzīvināja Crystalic. Grupai uz laiku pievienojās Niko/ ģitārists un Janne/ bundzinieks, no bandas Masterstroke. Ar šādu sastāvu Crystalic ierakstīja demo ''Revitalized''.

2003. gadā pievienojās bundzinieks Matti Johansson no vecā sastāva iekš The Prophecy. Beidzot 2004. gada jūlijā Crystalic pabeidza demo ''Redemption''. Šis demo guva lieliskas atsauksmes. 2005. gada vasarā Matti izlēma pamest grupu dēļ savas otrās bandas Korpiklaani. Tajā pašā gadā, vasarā, pievienojās bundzinieks Timo Hanhijoki. Kā otrais ģitārists pievienojās vecais draugs Erik Grōnros.

Crystalic smagi strādāja četru mēnešu garumā un ierakstīja ''Carnival of Flesh'', 2005. gada decembrī. Beidzot tika parakstīts līgums ar ierakstu kompāniju Thundering/Manitou Records, no Francijas.

Savu debijas albumu ''Watch Us Deteriorate'' izlaida 2007. gada 30. martā. Grupu personisku iemeslu dēļ izlēma pamest ģitārists Erik Grōnros. Aizvietotājs, Mikko Mattila vārdā nebija jāgaida ilgi, un grupņiks atkal bija gatvas zāģēt.

Grupņika pašreizējais sastāvs:

Lasse Heinonen - vokāls;

Toni Tieaho - ģitāra;

Mikko Mattila - ģitāra;

Arto Tissari - bass;

Timo Hanhijoki - bungas.











18 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Grupa jau varbūt nav slikta tikai šķiet ka vokāls ir švaks un mūzika manā skatījuma par sausu

lol bet ko tad es sajēdzu ... emotion

0 0 atbildēt

Ja neskaita ģitāras solo, tad izcils Eiropas Death metal paraugs.... un vokāls uz mata kā Peter no "Vader", takā par švaku to nenosaukšu, bet tikai nesaprotu 1, kapēc somi nav ieturējuši sevi skandināvu Death Metal tradīcijās???

0 0 atbildēt