local-stats-pixel fb-conv-api

CombiChrist7

7 2
2003 Gada vasara, Andijs LaPlegua izveido jaunu Electro/Industrial projektu saukts " CombiChrist". Pirmais izdevums "Out Of Line Records" paspārnē "The Joy Of Gunz " parāda ļoti Smagu EBM/Industrial skaņu, smagi bīti norāda virzienu, šī būs viena no smagakajām Industrial grupām- šis albūms ir tiem kam patīk smags, ass un trokšņains Dejugrīdu bīts.
2003. gada beigas CombiChrist izdod nākamo relīzi "Kiss The Blade" veltītu Hallovīnam un izdod tikai 667 disku limitētā izlaidumā, aks tiek izpārdots pāris dienās, nu jau redzamas vēl vairāk uz kuru pusi iet CombiChrist.
Nepārspējamā skaņa nostāda Combichristu uz dzīvo skatuvi, uzstājas Vācijā, Nīderlandē, UK, Spānijā, Itālijā un ASV- kļūstot par stipru Idustrial pārstāvi uz skatuves izrādot Asinis, enerģiju un Rock'n'roll aktivitātes.
2004. gada beigas CombiChrist izdod "Sex, Drogen Und Industrial" EP nostadoties Nr.1 Vacijas Alterternatīvās mūzikas topos uz 7ām nedēļām.
2005. gada pavasaris pilnmetrāžas albūms "Everybody Hates You" tiek izdots un to zidod ne tikai " Out Of Line" ierakstu studija, bet arī New Yorkas "Metropolis Records"
Deju grīdas pārņem singli "Without Emotions", "This Is My Rifle*" un "This Shit Will Fuck You Up*"
2006. gada pavasari CombiChrist "Get Your Body Beat" singls iekļūst "Hot Dance Billboard Chartos" vairak kā 6as nedeļas top 10. un Vācijas " alternatīvajos Čartos" 8as nedēļas un tā arī citās apsuales valstīs iegūstot savu atpazīstamību visā pasaulē.
2007. gadā veikalu plauktus sasniedz albūms "What The F*&$ Is Wrong With You People?" iegūstot atkal jaunas virsotnes un kļūstot par kompānijas " Metropolis Records" un " Out of lines" kases grāvēju.
Šī gada Janvārī CombiChrist izdeva svaigako albūmu "Today we are all demons" un aizvien notiek aktīvas uzstašanās.










7 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
mnl viena no labākajām - brain bypass. +
2 0 atbildēt
tie mīl asinis ja tā paklausās tā neko
1 0 atbildēt
Holly crap X_X
1 0 atbildēt
man vinjsh patiik :) electrohead ir mans persoiigais favoriits :) +
1 0 atbildēt
Loti patikami :)
1 0 atbildēt
Norm...
1 0 atbildēt

biju vienu briidi fans :D

0 5 atbildēt