local-stats-pixel fb-conv-api

Citas Grunge grupas1

22 0

Šīs ir dažas grupas, kuras nepastāvēja ilgi un izdeva tikai 1 albūmu, bet no viņām radās izcilas grupas kā Pearl Jam un Soundgarden.

 

Mother Love Bone

Mother Love Bone ir rock grupa, kura izveidojās Sietlā 1988. gadā. Grupas līderis
Andrew Wood’s palīdzēja grupai plūt slavas laurus 90. gadu sākumā Sietlas mūzikas pasaulē. Traģiski Wood's nomira dažas dienas pirms debijas albūma Apple izlaišanas, pārdozējot kokaīnu. Tas grupai bija trieciens un tādēļ viņa pajuka. Grupas ģitārists un bassģitārists Both Gossard un Ament turpināja savu mūziķa karjeru un apvienojās ar Soundgarden grupas biedriem Matt Cameron un Chris Cornell. Viņi ierakstīja arī savu albūmu zem grupas nosaukuma Temple of the Dog.

Temple of the Dog

Temple of the Dog izveidojās 1990. gadā. Nosaukumu grupa guva no grupas Mother Love Bone dziesmas Man of Golden Words vārdiem. Chris Cornels bija labs draugs Andrew Wood un šis projekts tika veltīts tieši viņam. Dziesmu ierakstīšanā viņiem palīdzēja arī Eddie Vedder, kurš ir grupas Pearl Jam solists, dziesmā Hunger Strike kā vokāls. Tieši dziesma Hunger Strike izraisīja lielu grupas popularitāti. Albūms tika izlaists 1991. gada 16. aprīlī un tika pārdots 70 000. kopijās.  Pēc albūma izdošanas Ament, Gossard, McCready, un Vedder izdomāja izveidot savu grupu Pearl Jam.

Mad Season

Grupa tika izveidota 1994. gadā un tiek uzskatīta par Grunge supergrupu, jo tās sastāvā bija mūziķi no Pearl Jam, Screaming Trees un Alice in Chains. Savu albūmu Above viņi izlaida 1995. gadā.

Grupā piedalijās

Layne Staley (Alice in Chains) - vocals, guitar
Mike McCready (Pearl Jam) - lead guitar
John Baker Saunders(The Walkabouts) - bass
Barrett Martin (Screaming Trees) - drums and percussion

Divi grupas biedri arī nomira. Layne Staley (of Alice In Chains) nomira no kokaīna pārdozēšanas 2002. gadā un John Baker Saunders (of The Walkabouts - bass) nomira 1999. gadā arī no kokaīna pārdozēšanas.


Vēlams īpaši nekritizēt, jo pats tulkoju un atvainojos, ja ir kaut kur kāda gramatikas kļūda. Veiksmīgu dienu! emotion

22 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

hehe smiekligi ka visi vinji no kokaina nomira(reize bedigi)...

2 0 atbildēt