local-stats-pixel fb-conv-api

Anime16

48 6

Njaa. Šis raksts ir domāts tādiem kā es, tātad cilvēkiem kuri ir anime cienītāji, vai par tādiem kļūs:)

Droši vien ir redzētas tādas multenītes kā "Bakugani" vai "Yu-gi-oh" utt. Šīs multenes skatoties nerodas kāda īpaša attieksme pret šo multeņu stilu, pat pretēji, rodas antipātija stulbo tekstu dēļ. Man arī agrāk škita ka tās ir kaut kādas nesaprotamas multenītes, kurās ir cilvēciņi ar lielam acīm un mazītiņām mutītēm. Man pat anime riebās(kas ir pilnīgi pretēji ko es tagad jūtu pret anime). Un tad, kādu jauku dienu es pirmo reizi nolēmu noskatīties anime. Man, kad skatījos, uzreiz iepatikas un tad nemanāmi es kļuvu par anime fani un iemācījos arī šo stilu zīmēt, piemēram ka šajā bildē ko es zīmēju ar peli uz datora( apakšā)

Es uzzināju ka anime nav tikai multenītes, īstenībā tur ir ļoti daudz kas saistīts ar dzīvi. Man patīk ka anime ir domāta visiem, jo tur ir gan komēdijas, gan romantiskas sērijas kā arī trilleri un šausmu filmas. Daudz ir tādu kuras apspriež sociālas problemas un ir ļoooti daudz fantāzijas, pārdabiskuma utt.

Tas bija tikai iesākums anime pasaulē. Ja raksts patiks es pastāstīšu par dažādām foršām interesantām anime:)

Ceru jums patika!

48 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Pirmo anime kuru es noskatijos bija Death Note...Pēc viņas es sāku mīlet anime.Man patīk psiholoģiskie,šausmu,trillera,mistikas un grāvēj anime,tadi kā-Death Note,Black Lagoon,Devil may cry,Higurashi no Naku Koro ni un vēl Hellsing.Nu kā arī GXP(kaut ta ir komēdija)!Nja es esmu anime fans...

 

 

 

2 0 atbildēt

jā..animes ir daž ne dažādākās pēc žanra un stila.. katrs sev var atrast ko tīkamu no animēm :)

2 0 atbildēt

Pirms te diršļaki kaut ko sāk rakstīt..

http://www.animefreak.tv/watch/death-note-english-dubbed-online-free

Visi bargie veči noskatās vienu šīs animes sēriju. dublēts angļu valodā. varu saderēt, ka vairākumam, kam nepatīk šis multenes stils mainīs savas domas.

1 0 atbildēt

Death Note - gudra tipa multene  +  

0 0 atbildēt

Death note, Devil may cry, Appleseed... Love it.

0 0 atbildēt

par to ziimejumu + :P

0 0 atbildēt

Jaa esmu redzējusi to anime. Neskatījos, bet zinu par ko ir runa. Velviena tāda tipa anime - Code Geas, arii esmu redzeejusi, bet neskatiijos.

0 0 atbildēt

Atceros, kā es sāku interesēties par anime - 90.-jos gados mana ģimene Centrāltirgū pie pirātiem pirka kasetes ar ārzemju bojevikiem. Kasetē parasti palika pāri kaut kādas minūtes un pragmatiskie pirāti mēdza to izmantot, ierakstot kādu bonusu. Vienā tādā kasetē bija fragments no kādas anime. Man ļoti iepatikās gan sižets, gan tas, kā varoņi attēloti. Neuzskatu sevi par baigo fani, lielākajai daļai anime, ko esmu redzējusi, pat nosaukumu neatceros, patīk un viss.

0 0 atbildēt

gay

0 0 atbildēt

divas man patiik..:))

0 0 atbildēt

Deathnote dazas vietas nevari paredzet ka notiek. devil may cry. ir vnk kkas tu neko nevari paredzet. plus no manis.

0 0 atbildēt

Man tikai porno šitāda veida patīk. Tur nav tupa dr--šanās, bet tur ir interesanti piedzīvojumi.

1 1 atbildēt