local-stats-pixel fb-conv-api

zombii pastaves?29

22 68

negribas ticet ka zimbii pastavees!! texts nav manis tulkots! Zinātnieki ir nopietni apspriež varbūtības notikumiem scenāriju naudas trilleri, piemēram, "Es - leģenda" un "28 dienas vēlāk." Ja jūs uzskatāt, ārstiem, pasaule var arī hit zombiju epidēmija vīruss, kas radās sakarā ar vienkāršu mutācijas gripu. Ārsti virusologiem kategoriski noliedz iespēju resurrecting miris, bet atzina, ka veikt persona kaut kas līdzīgs zombijiem ar tieksme uz kanibālismu ir diezgan reāla. Par šo uzdevumu, piemēram, varētu rīkoties mutantu trakumsērgas vīrusu. Šis pieņēmums, ko asociētā profesore LU Miami, virologist Samiti Andreanski. In intervija ar National Geographic, viņa pastāstīja par realitāti zombiju apokalipse. "Ja mēs iedomāties, ka trakumsērgas vīrusu, un, teiksim, gripa, kā rezultātā mutāciju samaisa, tad mēs redzam kaut ko briesmīgu" - teica Dr Andreanski. Normal trakumsērgas vīrusu var inficēt cilvēku, izraisot raksturīgi simptomi: trauksme, apjukums, halucinācijas. Dažu dienu laikā, paralīzi un agonizing iestājas. Piesārņojums, nebija laika, lai palīdzētu ar blakusvāģi var izskatīties tiešām "traks": panikas uzbrukumiem, viņš mest pie citiem, lai parādītu agresiju. Eksperti uzskata, ka, ja šis vīruss iegūst kvalitāti gripas epidēmija varētu izplatīties visā to pašu dolāru dažu nedēļu laikā. Par laimi, trakumsērga ir nosūtījusi gaisā pilienu, kā elpošanas ceļu infekcijām. Bet, ja ar bojāgājušiem cilvēces mutāciju gaida briesmīga skriptu. "Protams, es nevaru izslēgt, ka iespēja Saskaņā ar pakāpi lipīgums un ātru izplatību gripas vīrusa gandrīz nevar salīdzināt ja šāda aģenta sajaukta ar agresīvu mizu vīrusiem, baktērijām vai trakumsērgu parasti Ebolas, tas beigsies.." - Dalījās savā akadēmisko bažas. Pagājušajā gadā šokēja Medicīnas sabiedrība rezultātus uz epidemioloģiskās izpētes speciālisti no Arizona. Viņi konstatēja, ka vietējā trakumsērgas vīrusa iepriekš sita ārkārtīgi liels sikspārņu pēkšņi "ieslēgt" uz lapsām un skunks. Bet slikta ziņa ir tā, ka tas celms mutācijas un uzzināja jānosūta pa gaisu. Tādējādi, bīstama slimība sāka izplatīties starp dzīvniekiem ļoti ātri. Saskaņā ar PVO, šodien trakumsērgu var pārraidīt 150 valstīs. Katru gadu no infekcijas gāja bojā vairāk nekā 55000 cilvēku. Krievijā, trakumsērgu ir tendence izplatīties. Tātad, 2010.gada sākumā, Federālā dienests ziņoja, ka inficēto suņiem valstī ik gadu kļūst par 10% pieaugumu.
22 68 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 29

0/2000

izņem rakstu ātri! UN PATI NORMĀLI PĀRTULKO! riebjas lasīt šādus google translator rakstus. mīnuss no manis.

6 2 atbildēt

TIK slikti iztulkots, ka taada sajuuta, ka pats ZOMBIJS shito rakstiij!! emotion

2 0 atbildēt

Cilvēki sen jau ir kļuvuši par zombijiem ja vēl neēsi pamanijis  :)

3 1 atbildēt
6 avatars6

butu kaut vai angliski ielikusi, visi taa vai taa saprot :)

2 0 atbildēt

ja gribi rasktu likt iztulko pats un ieraksti no sākuma MS world lai izlabo kļūdas uzreiz viarāk plusi bus un labākas atsauksmes. MINUS

2 0 atbildēt

bļe ieliec linku uz angļu versiju - es tak sito gaļimo tulkojumu nevaru izlasīt!!!

3 2 atbildēt

Tu esi zombijs.

0 0 atbildēt

ļoti labs raksts, bet tiešām varēja būt angļu valodā. ;) Izlasīt varēja. Par lieliem brīnumiem, kāds arī uzskata, ka zombiji var eksistēt. mans mīļakais žandrs - zombiji!!!!

0 0 atbildēt

gribeju + par labu kopiju bet - par google tulkotaju....

ko lai ieliek? 

0 0 atbildēt

1 ja zombiji bus vini bus leni ka divplaksi tadat easy kill ;)

0 0 atbildēt

the google translate!  

Starp citu, ja zombiji pastāvēs, varēšu pielietot no filmām iegūtās iemaņas to slaktēšanai!!

0 0 atbildēt

Jā liels liels fail

0 0 atbildēt

Var pamanīt ka nav tevis tulkots! Atšķirībā no ievada,kuru rakstīji(vismaz mēģināji),tur ir garumzīmes! Šaubos ka tekstu esi pati lasījusi... Vienkārši vājprāts!

0 0 atbildēt

tas ir tik elementari pasham iztulkot

0 0 atbildēt

lol translate gaji cauri 

0 0 atbildēt

ne nu viss itka norm rakts labs viss ir okey dokey vieniigi... PSC NU IELIEC ANGLJU VERSIJU!

0 0 atbildēt

trekns minuss...

0 0 atbildēt

Kāds te Rezident evil pārskatijies!:D

0 0 atbildēt

Acis mežģās.. 

0 0 atbildēt

Tizls raksts, manā skatījumā

1 1 atbildēt