local-stats-pixel fb-conv-api

mans nespocīgais spoku stāsts2

26 0

mans nespocīgais spoku stāsts.patīkamu lasīšanu

Viss sākās ar to, ka es dragāju pa skeitparku ar savu bmx. Lecot pāri rampai trāpīju zēnam, kuram bija tikai smadzeņu satricinājums, jo viņam bija ķivere, bet es nokritu uz rokas un drausmīgi sasitos. Piezvanīju vecākiem, kas atnāca man pakaļ. Pēc tam nākamajā dienā man vēl joprojām sāpēja, tāpēc mani veda uz slimnīcu. Tā nu es nokļuvu slimnīcā. Slimnīcā tajā brīdī bija puika, kam baigi garšoja banāni un dažas miziņas mētājās zemē. Tad mani izsauca iet pie ārsta un ejot es paslīdēju uz miziņas. Man tika konstatēts rokas lūzums un vēl kaut kāds lūzums, kura dēļ man bija jāpaliek slimnīcā L.

Pirmā diena slimnīcā pagāja mierīgi, jo mani vecāki bija man atveduši manu psp. Pa nakti guļot es nevarēju aizmigt; līdzko sāku iemigt, jutu, ka man kāds apakšā spiež. Savā galvā izdomāju, ka man tikai tā liekas. Līdz ar to arī es iemigu. Nākamajā dienā mani veda uz pārbaudēm- tā man visa diena pagāja, tikai ap pulksten 18.47 varēju sākt darīt lietas, ko pats gribēju. Ieslēdzu psp un sāku spēlēt savu mīļāko spēli Tekken 6. Pēkšņi psp izslēdzās, lai gan es to jaunu nopirku pirms pusgada. Kad atkal ieslēdzu psp un spēle lādējās es paskatījos spogulī, kas bija pret manu seju. Es paskatījos, kāda man seja izskatās, bet es redzēju savai savai blakus vēl vienu seju, lai gan man neviena blakus nebija. Man pārskrēja zosāda un nekavējoties informēju medmāsu par šādu gadījumu. Medmāsa atbildēja, ka neko nezinot, bet pajautās slimnīcas direktorei un šodien vai rīt sniegs atbildi. Tā nu es izstāstīju par šo atgadījumu slimnīca pacientiem – draugiem, ar kuriem sadraudzējos. Viens puisis vārdā Toms teica, ka esot jau reiz bijis šajā slimnīcā un viņš arī piedzīvoja kaut ko līdzīgu.

Ruslans es: es pirms stundas redzēju spogulī bez manas sejas vēl citu seju - ap 50 gadus veca vīrieša seju.

Toms: es biju jau pirms 2 gadiem pavadījis šeit 3 naktis un es arī redzēju dīvainu seju. Es domāju, ka man izlikās, bet, ja tu saki, ka tu redzēji, man paliek bail.

Ruslans: es gribu prom no šejienes.

Toms: es arī.

Tā nu viņi runāja 40 minūtes līdz Toms sāka iemigt. Tad es aizmigu arī. Nākamajā dienā Toms bija ātrāk pamodies un redzēja, ka uz manas segas kāda lapa mētājās un tur bija rakstīts: „ Pazūdi no šejienes vai arī tu mirsi un tavs draugs arī! Tev ir dotas 48 h. ha ha ha!!!” Man ar Tomu palika bail. Tad medmāsa atnāca un paziņoja, ka šī ēka celta uz ļaunu indiāņu kapiem. Es parādīju lapu medmāsai un pateicu, ka tas draugs ir Toms. Tā nu man ar Tomu steidzīgi veica dažādas pārbaudes, taču laiks gāja. Tikai 44.stundā mani un Tomu izrakstīja no slimnīcas.

Tāds bija mans šausmu stāsts. Ruslans ar Tomu palika draugi -brauca viens pie otra, runāja pa skype un tā tālāk.

Atceraties- nekas no tā visa nav patiess. ha ha ha!!!

26 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Taisi vēl pls, man patīkemotion

0 0 atbildēt

Lai gan nespocīgs, bet foršs, man patika! + ielikšu

0 0 atbildēt