local-stats-pixel fb-conv-api

horoskops- jaunava11

83 0

Enjoy ;)

Zīmes raksturojums

Pirmās dekādes Jaunavas zīmē dzimušo raksturojums. Tie jubilāri, kuri savas dzimšanas dienas svin laikā no 24. augusta līdz 1. septembrim, skaitās pirmās dekādes Jaunavas. Pirmās dekādes Jaunava nenovērtē sevi, tāpēc var justies dzīvē nepilnvērtīgi. Neticība sev var būt pretrunā ar vēlmi cilvēkos tomēr parādīt savas spējas, radošo potenciālu. Vienmēr dzīvē tiecas pēc pilnveidošanās, nekad nav apmierināta ar sasniegto. Dzīvē mīl skaisto, bet nereti pārāk nododas darbam, nepaspēdama izbaudīt pārējo. Var gadīties, ka pati sev uzliek dažādus ierobežojumus, baidās no lielām pārmaiņām, nezināmas nākotnes. Reizēm savus talantus aprok jau bērnībā, uzskatot, ka tāpat neko nesasniegs. Nevajadzētu būt tik nopietnai attieksmei pret dzīvi, tad veiksies labāk.

Otrās dekādes Jaunavas zīmē dzimušo raksturojums. Tās Jaunavas, kuras dzimušas laikā no 2. – 11. septembrim, skaitās otrās dekādes Jaunavas. Šie cilvēki ir mainīgi pēc dabas, viņiem grūti kontrolēt savas emocijas. Tas gan vairāk attiecas uz iekšējo būtību. Šo Jaunavu raksturs tomēr ir jauks, viņas nav ambiciozas. Tie ir cilvēki, kas grib nest citiem labumu. Parasti šīs dekādes Jaunavas veiksmīgi darbojas finanšu jomā, var sasniegt augstu sociālo stāvokli, darbs viņu dzīvē ieņem lielu lomu. Tomēr tas nenozīmē, ka viņas būtu mantrausīgas. Māk līdzi just cilvēkiem, palīdzēt viņiem.

Trešās dekādes Jaunavas zīmē dzimušo raksturojums. Tās Jaunavas, kuras savas dzimšanas dienas svin laikā no 12. – 22. septembrim, skaitās trešās dekādes Jaunavas Trešās dekādes Jaunavas ir spēcīgas personības, bet tas nenozīmē, ka viņu raksturs ir stiprs. Viņām varētu būt daudz talantu un spēju, bet traucē kautrība, neticība saviem spēkiem, lai tās realizētu dzīvē. Jaunava labāk iet uz visu gatavu, nekā pati kaut ko veido. Viņa visu dzīvi ir norūpējusies par savu materiālo stāvokli, tāpēc dara visu, no finanšu aspekta raugoties. Daudz un neatlaidīgi strādā, baidoties zaudēt jau reiz iegūto. Mīl stabilitāti, harmoniju. Ir kritiska pret sevi un apkārtējiem, kas reizēm ir visai traucējoši. Mēdz apspiest savas jūtas, emocijas, vēlmes un prasības, kas rada pamatīgu spriedzi. Vecākiem jāmāca trešās dekādes Jaunavām būt atklātākām, izrunāties ar sev tuviem cilvēkiem, nekautrēties lūgt padomu vai aizstāvēt savu taisnību. Jāmāca analizēt sevi, savas spējas, dusmu vai baiļu iemeslus. Jābūt vienkāršākām, jo samākslotība tikai kaitēs saskarē ar apkārtējo vidi.

 

*** Jaunava – Zodiaka otrā zemes zīme, kas atrodas Merkura ietekmē. Merkurs ir apveltījis Jaunavas zvaigznājā dzimušos ar asu analītisku prātu un praktisku apķērību. Nereti skolā, pārbaudot intelektuālās spējas, atklājas, ka skolēni, kas piedzimuši Jaunavas zvaigznājā, gūst labākus rezultātus nekā viņu klasesbiedri.

Jaunavas ir akurāti, tīrīgi un organizēti cilvēki, un šīs īpašības nav pretrunā ar viņu spēju abstrakti domāt un risināt loģiskus uzdevumus visaugstākajā abstraktās domāšanas līmenī. Savas analītiskās spējas Jaunavas prot sadalīt, gan darbojoties teorētiskajās zinātnēs, gan arī praktiskos finanšu darījumos un kombinācijās. Viņi ievēro to, kas vairumam cilvēku nemanot paslīd garām.

Bieži Jaunavas ir cilvēki, kas visu prot padarīt savām rokām, bez citu palīdzības. Būdami patstāvīgi un spējīgi pielāgoties jebkurai dzīves situācijai, viņi vienmēr ir gatavi sniegt pakalpojumus apkārtējiem. Nereti Jaunavas pārvērš šo savu īpašību par dzīves pamatnodarbošanos – būt noderīgiem, kam tas nepieciešams. ***

Vadošā planēta – Merkurs

Elements – zeme

Metāls – misiņš

Akmens – ahāts

Krāsas – zilo un dzelteno krāsu tīrie toņi

Profesijas – mākslas kritika, literārā darbība, redaktūra, jurisprudence

Klimats – Jaunavas vislabāk jūtas mērenajā klimatā, dzīvojot nelielās kultūras dzīves piesātinātās pilsētās

Fiziskās īpatnības: slaidi, smalki, bet ne trausli, parasti saglabā staltumu līdz pat sirmam vecumam. Acis pelēkas vai pelēki zaļas, izvietotas dziļi dobumos, skaistas un vērīgas. Neliela, smalka mute, nedaudz izvirzīti žokļu kauli.

Jaunrade un karjera

Analītiskais prāts Jaunavas pievērš zinātnei. Viņi bieži kļūst par skrupuloziem pētniekiem visdažādākajās nozarēs. Šai zīmē dzimušajiem tāpat kā Dvīņiem, kas arī ir Merkura bērni, piemīt izcilas spējas matemātikā un lingvistikā.

Jaunavu kritiskais prāts nereti atrod sev pielietojumu literatūrkritikā, psiholoģijā un citās disciplīnās, kas pēta cilvēku uzvedību.

Jaunavas vienmēr tiecas pēc pilnības: viņiem piemīt apbrīnojama īpašība pastāvīgi papildināt un paplašināt savu zināšanu apvārsni, alkstot pēc nesasniedzama ideāla. Kolektīvā darbā viņi labāk par citiem tiek galā ar veicamā uzdevuma beigu stadiju. Retušētāji, korektori, kontrolieri, lūk, iecienītākās Jaunavu profesijas.

Jaunavas ir radošas dvēseles, taču viņu pedantiskums un precizitāte dažkārt traucē patstāvīgam radošam darbam. Šai zīmē dzimušajiem piemīt talants plastisko mākslu jomā, visā, kas saistīts ar estētiku un skaistumu, taču gadās, ka, apmierinādamies ar otršķirīgu operāciju veikšanu, viņi apslāpē sevī radīšanas dzirksti.

Astrologi iesaka Jaunavām dabas dotos talantus attīstīt, atsakoties no uzcītīgas „kalpošanas” radošām dvēselēm, tādējādi izšķērdējot savus spēkus.

Jaunavas kļūst par labiem administratoriem, brīnišķīgiem sekretāriem, veiksmīgiem advokātiem. To vidū ir daudz matemātiķu, psihologu, sociālo darbinieku, padomnieku pedagoģijas un audzināšanas jautājumos. Analītiskais prāts, rūpīgums, koncentrētība un precizitāte palīdz Jaunavām kļūt par astrologiem.

Bizness

Jaunavu pārmērīgais apdomīgums kļūst par šķērsli ceļā uz veiksmīgu biznesu. Nereti, pateicoties analītiskajam prātam, šai zvaigznājā dzimušie ļaudis mēdz būt speciālisti biržas darījumos. Viņi metodiski izstudē akciju krišanos vai celšanos biržā. Nopietna zinātniska tirgus analīze palīdz Jaunavām kļūt par veiksmīgiem biznesmeņiem. Jupitera labvēlīgā ietekme uz Jaunavas zvaigznājā dzimušajiem garantē finansiālus panākumus. Ilgtermiņa taupīšanas programmas ir viens no biznesa veidiem, kas piemērots Jaunavām.

Veselība

Jaunavām visvieglāk ievainojami ir nervi un nervu sistēma. Nervu saspīlējums, ar ko viņi tik tikko spēj tikt galā, izraisa alerģiju, ekzēmas, kolītu. Jaunavas allaž ir norūpējušies par neizārstējamām fiziskām kaitēm. Nemiers un pagurums rada nervu sistēmas izraisītas kuņģa slimības – čūlu un kolītu.

Jaunavām ir nosliece uz veģetārismu, viņi spēj pilnīgi iztikt bez gaļas, priekšroku dodot glāzei burkānu sulas, nevis glāzei Martini.

Visvieglāk ievainojamās ķermeņa daļas – kuņģis un zarnas, aknas, kuņģa limfātiskie mezgli, āda, nervu sistēma.

Mīlestība

Jaunavas bieži noslēdz aprēķina laulības un tikpat bieži šķiras. Viņi piesaista pretējo dzimumu ar savu skaistumu un pievilcību. Tajā pašā laikā nespēja izrādīt spontānas patiesas jūtas partnerus dara uzmanīgus. Jaunavas paši izvairās no nopietnas aizraušanās, cenšas neizrādīt savas jūtas, visvairāk baiļodamies no tā, ka iemīļotais varētu neatbildēt ar to pašu.

Tieši tāpēc Jaunavas zvaigznājā dzimušie dod priekšroku mierīgām laulības attiecībām, tādām, kas nodrošina pārliecību par sevi. Viņi precas merkantilu iemeslu mudināti, taču šie partneri Jaunavas piesaista arī intelektuāli, jo tikai ar šādiem cilvēkiem viņi sasniedz patiesu dvēseles tuvību. Laulībā Jaunavas parasti nerod seksuālo apmierinājumu, tomēr tā pamatojas uz abpusēju cieņu, palīdzību un sava izredzētā talanta atzīšanu. Šādi dibinātas Jaunavu laulības parasti ir izturīgas un nesaraujamas.

 

Pozitīvās īpašības- Jaunavai raksturīgs mierīgums, nosvērtums. Jaunavas ir pašapzinīgas, pieklājīgas, taktiskas un paļaujas uz savām labajām īpašībām. Jaunavai piemīt liela darba mīlestība un čaklums, apzinīgums, pat pedantisms. Jaunavai raksturīga spēja atrast izeju no jebkuras situācijas, piemīt liela domāšana ar filozofisku prāta spēju, padodas trāpīgi spriedumi, analītiķa spējas.

Negatīvās īpašības- Raksturīgs iekšējs nemiers, neizlēmība, savtīgums, sīkumainība, neapmierinātība ar sevi un citiem, arī viltība un meli.

 

*** Izteikti reālisti un praktiķi. Viņi ir čakli, strādīgi un centīgi, ar lielu atbildības sajūtu, prot piemēroties cilvēkiem un apstākļiem. Reizēm piemīt egoisms, mantkārība, skepticisms, kašķīgums, viltība un liekulība. Viņiem piemīt filozofiskas ievirzes domāšana, izcila atmiņa, precīzi spriedumi un asprātība. Viņi mīl kārtību un punktualitāti. Lieliski mācās. Jau bērnībā zina, ko grib sasniegt. Viņiem ir arī diezgan asa mēle. Reizēm nesaprot humoru, neļauj vaļu sirdij un jūtām. Bet dažkārt vērojama tendence uz ezoteriskajām zinātnēm vai astroloģiju. ***

Vājās vietas: kuņģa zarnu trakts, kura darbību lielā mērā ietekmē viņu psihiskais stāvoklis, nieres, dzimumorgāni.
Jaunavām uzturā jālieto produkti ar paaugstinātu ķīmisko elementu saturu, tie ir svaigi augļi, dārzeņi, medus, rozīnes un sojas produkti, dateles un citrusa augļi. Maizi ieteicams lietot no rupja maluma miltiem. Katru vakaru iesaka lietot skābpiena produktus. Šai zīmei diēta ir ļoti svarīga, ēšanas reizēm jābūt regulārām.
Jaunavām kā jau rudens zīmei nav svešas zobu sāpes un smaganu iekaisumi, tādēļ arī jaunavām iesaka skalot muti ar sālsūdeni.

DĀVINĀŠANAS HOROSKOPS

 

Izvēlamies praktisku dāvanu, kas atvieglotu ikdienas darbu – virtuves kombains, putekļusūcējs, trauku mazgājamo mašīnu. Dāvanai jābūt praktiskai un izturīgai. Ja dāvināt sīkumus, tad arī praktiskus: šķiltavas vai matu saspraudes. Salvešu komplektu, virtuves aizkarus, ja tie ir dvieļi, tad neaizmirstiet arī dvieļu turētāju, dāvinot kafijas automātu – pievienojiet filtru komplektu.

Iepakojumam nav jābūt spilgtam. Dāvanu var vienkārši iesaiņot, taču neaizmirstiet garantijas talonu un instrukciju. Jaunava lasa pat to lietu instrukcijas, kuru darbības principus pārzina labāk par to izgudrotāju. Ja ziedi ir tikai kā pielikums dāvanai, tad tie faktiski ir simbols, tāpēc tie var būt ļoti pieticīgi.

Bērni dod priekšroku miniatūrām lietām. Meitene būs priecīga par mazām lellītēm, bet puisītis ar prieku spēlēsies ar miniatūru konstruktoru.

Nav vērts dāvināt un tērēt naudu visādiem suvenīriem, piemēram, rozā ziloņiem un citiem nieciņiem – tas nav domāts taupīgajām jaunavām, viņas jums nepiedos bezjēdzīgos tēriņus.

un elegance visur. Taču svari ātri zaudē jūsmu, tāpēc viņus jāapbur pakāpeniski. Ideāls variants – pārvērst visu dienu par svētkiem.

 

Parunas:

1. Pacietība un darbs būs visu panākumu atslēga!
2. Kautrība ne tikai izdaiļo meitenes, bet arī jaunavas!
3. Katrs dzīvo sev, bet kalpo citiem!
4. Mēs mīlam kārtību – dvēselē un virtuvē!
5. Pierādi man stingri un ar loģiku, ka esam radīti viens otram!
6. Viens šķībs plauktiņš var likt jukt prātā!
7. Neciešu platību, vienmēr nākas apmaldīties!
8. Es neesmu radīta ugunskura dedzināšanai, paņemsim piknikā plītiņu!
9. Katra jaunava ir nepārspējama lēdija!
10. Mani visiem ir jāievēro, pat ja tamdēļ ir jāuzvelk kas muļķīgs!

 

 

Dieva vārdi Jaunavai:

Tev, Jaunava, nāksies rūpēties par manis radīto bagātību. Rūpīgi seko visam tam, ko ļaudis dara. Aizrādi cilvēkiem uz viņu kļūdām, lai ar tavu palīdzību manis radītais iegūtu arvien lielāku pilnību. Mana dāvana tev ir domas skaidrība. Tā palīdzēs veikt tev manu uzdevumu.

Kad astrologam slikts garastāvoklis: Parasti piemīt ziloņa valdzinājums, bet prāts - truša. Sīkumains, skops, īgns, piekasīgs. Jaunavas pedantisms padara viņu neizturamu gan darbā, gan mājās. Ar nemitīgo piekasīšanos spēj izjaukt jebkuru pasākumu, un ikvienu novest līdz baltkvēlei. Nekad neimprovizē; tā vietā izstrādā sīkus un garlaicīgus darbības plānus priekš sevis un saviem tuvākajiem, neskatoties uz viņu protestiem. Visā viņu vada tikai auksts aprēķins; viss, ko dara, ir grūts un garlaicīgs. Turklāt, ir lielisks intrigants, un, ja viņai parādās ienaidnieki, nenomierināsies, kamēr tos neiznīcinās desmitajā paaudzē.

Stress: Ar savu lielo darboties gribēšanu jums ir grūti atslābināties. Jūsu uztverē  visam notiekošajam ir jānorit gludi, ideālā kārtībā, pēc noteikta laika, bez jebkādiem starpgadījumiem. Ja tas tā nav, jūs sākat uztraukties, pārspīlēt situāciju.  Lai nerastos šāda situāciju, jebkurš darbs ir rūpīgi jāizplāno un to jādara pēc labākās sirdsapziņas. Turklāt, Jaunavām ir jāiemācās pareizi novērtēt radušos problēmu. Var gadīties, ka ar laiku sapratīsiet, ka daudzas problēmas nav nemaz tik lielas, kā sākumā izlikās un ar laiku tās atrisinās pašas par sevi.

PEDANTISKĀ JAUNAVA

Piešķir Jaunavām kritikas brīvību!!!
Fakts: daži Jaunavas nedzer, uzskatot, ka tas ir kaitīgi aknām. Ļoti mīl strādāt, kaut gan ne tikai nesaskata darba mērķi, bet arī visas dzīves mērķi nē.
Pamācīt mīlošie Jaunavas parasti neizrāda savas emocijas, arī tad, ja viņiem tādas ir. Tikumības problēmas netraucē viņiem uzskatīt, ka viņiem piemīt humora izjūta. Tādēļ Jaunavas mīl stāstīt visādas pasaciņas no savas dzīves, kurām paši pēc tam notic. Dzērumā apraudāsies un izstāstīs Jums par savu pirmo mīlestību, kura, dabiski, bijusi visstiprākā, īstākā un noteikti nelaimīga. Laime, ka parasti Jaunavas nekļūst par lieliem priekšniekiem, jo galvā tiem darbojas kases aparāts un strādāt viņi mīl līdz spēku izsīkumam. Sievietes, esiet uzmanīgas: daiļrunīgie Jaunavas zina, Kad un Kas Jums jāpasaka, taču nesadomājieties, tā ir tikai galantuma izpausme pret visu sieviešu dzimumu kopumā. Pie vārdiem parasti viss arī apstājas. Pēc pieredzējušu sieviešu vārdiem, dažreiz Jaunavu vidū sastopami tehniski mīļākie un romantikas seksā ar viņiem nebūs mazāk kā masturbējot. Un vēl Jaunavas mīl izlikties par vienkārši draugiem, ja kaut kas nav sanācis.
Spītīgo un pašpārliecināto Jaunavu vidū daudz neprecētu dāmu, jo viņām grūti piemeklēt cilvēku, kas atbilstu viņu augstajiem standartiem. Viņu mīļākā atbilde - iebildums. Maniakāla tieksme pēc tīrības izdaiļo pastāvīgo gatavību Jūs nokritizēt Jūsu paša labad. Tomēr Jaunavas spēj zem sava jumta uzņemt liekēžus un neveiksminiekus, ar kādiem neviena godīga Dvīne pat pie galda nesēstos.(Pastāvīgs kritikas objekts pie sāniem?) Fantāzijas seksā Jaunavām atradīsies labi ja priekš trīs ar pusi pozām, kaut gan pierunāt viņas var praktiski uz visu, šajā plāksnē viņām, par laimi, kompleksu nav… Iepazīstieties ar Jaunavu kaut vai tāpēc, lai iepazītu sevi no malas.

Jaunava- Viņa

Laimīgs tas, kas viņu mīl un gūst pretmīlu. Cilvēces vēsturē grūti atrast vēl cēlāku un daiļāku būtni. Viņa dievina seksu, turklāt konsekventi atzīst un pilnībā atbalsta vienīgi monogāmiju – piederību tikai vienam partnerim. Viņas gatavība nodoties mīlas rotaļām nav atkarīga ne no diennakts stundas, ne vietas, ne citiem apstākļiem. Viņa netiecas katrā ziņā pievērst sev uzmanību, taču ar mīlestību spēj nodarboties pat visneiedomājamākajās situācijās. Šī sieviete ir gatava jebkurām ekstravagantām izdarībām un eksperimentiem, ja vien tie notiek intīmos apstākļos, un viņu nemoka nekādi kompleksi. Mīlas rotaļas viņas uztverē nekad nezaudē savu pirmreizīgo pievilcību, un viņas emocijas nav pretrunā ar veselo saprātu, savu piederību partnerim viņa vienmēr tiecas uzsvērt ar neuzkrītošiem žestiem un maigiem glāstiem. Ja partnera nav, viņa to ļoti pārdzīvo, jo alkst tuvības, glāstu un siltuma.

Atraidot, šīs sievietes maiguma izpausmes, viņu var viegli aizvainot. Noraidījumu viņa uztver kā naidīguma izpausmi, lai gan saprot, ka vīrietim tās varbūt pārpūles sekas, ko izraisījusi pārmērīga aizraušanās ar seksu. Viņai grūti to saprast, jo pati nekad neizjūt pārāk daudzo erotisko impulsu radīto pagurumu. Viņa spēj vienlaikus būt visnotaļ lieliska sieviete, mīļākā, māte un saimniece. Viņa ir absolūti uzticīga un pieder tikai vienam partnerim, tāpēc mēdz izturēties neiecietīgi, ja partnerim ir nepieciešamība un vēlme vienlaikus uzturēt kontaktus ar vairākām sievietēm.

Jaunava- Viņš

Viņa seksualitātes attīstība bieži vien aizkavējas, dzimumdzīvi viņš uzsāk diezgan vēlu. Agrā jaunībā viņš nereti meitenes uzskata par neskaramiem pielūgsmes objektiem. Gadās, ka par pirmo seksa partneri viņam kļūst paša sieva un ka līdz kāzām viņš pilnībā nav apzinājies ne savas seksuālās potences, ne vēlmes. Viņam piemīt tieksme partneri pārlieku dievināt un pārāk augstu vērtēt viņas labās īpašības, jo trūkst salīdzināšanas iespēju. No viņa varētu iznākt uzticams vīrs un lielisks tēvs, taču viņa piekāpība un pieķeršanās bieži vien beidzas ar vilšanos, jo vairums sieviešu no vīrieša gaida pavisam ko citu, nevis viņas personas idealizāciju un uzupurēšanos. Būdams savaldīgs un delikāts, entuziasma pilns un nepraktisks, viņš laulību pārkāpj tikpat vēlu kā iepazīst pirmo sievieti. Gadās, ka četrdesmit gadu vecumā viņš tikko sāk aptvert savu bioloģisko sūtību, lai gan viņa draugiem šī doma bija skaidra jau skolas gados. Kopš šā brīža viņa dzīve var turpināties divējādi: pirmajā gadījumā viņš atklāj sev seksa nozīmi, saprot, ka viņa jaunības ideālisms bijis tīrais pašapmāns, un vecumā, kad viņa vienaudži cits pēc cita atsakās no intensīvas dzimumdzīves, viņš, gluži otrādi, to uzsāk un turpina ilgstoši, bez vecuma ierobežojumiem. Tomēr var gadīties, ka viņš, par spīti savam neikdienišķajam temperamentam, nespēj atteikties no dažādiem aizspriegumiem un aizliegumiem; šajā gadījumā viņu gaida vilšanās un nožēla par veltīgi izšķiestajiem jaunības gadiem.

Sadzīves tehnikas horoskops: Jūs esat videokamera. Uzmanīgi vērojat apkārtējo pasauli, visu pamanāt un spļaujat ārā izanalizētā digitālā formātā. Jā, gudra uzparikte, tomēr būtu nepareizi domāt, ka tā tikai fiksē notiekošo. O, nē! Videokameras jūtīgā optika brīnišķā veidā spēj pārveidot īstenību, turklāt, gan uz labo, gan uz slikto pusi. Ir cilvēki, kuri videokamerai nepatīk. Tos kamera kategoriski atsakās parādīt par skaistiem. Bet ir arī citi, un, viņi ir veiksminieki. Ja videokamera kādu iemīlēs, tad ātri padarīs par zvaigzni.

Atriebības horoskops: birokrāti – izvirtuļi.
Jaunavas nav atriebīgas, tāpēc, ka bailīgas, bet viņām piemīt pamatīgas izgudrotāju spējas, ja lieta tomēr nonāk līdz atriebībai. Ķīniešu spīdzināšanu, kad cilvēkam diennakti uz galvas pil ūdens, un viņam pamazām “aizbrauc jumts”, izdomājušas tieši Jaunavas. Citiem vārdiem, Jaunavas pašas rokas nesmērē, par atriebību jūs uzzināsiet pēdējais, bet tikai tad, kad jūsu nervi jau būs sabeigti. Lūdziet Dievu, lai Jaunava, kura uz jums ir dusmīga, nenodarbotos ar dokumentu noformēšanu. Jūs apstaigāsiet visus iespējamos kantorus trīs reizes, lai beigās uzzinātu par vēl kādu “nejaušu” kļūdiņu, kuras dēļ nāksies veikt vēl vienu birokrātisko skrējienu. Jaunava bez problēmām “klauvē” pie oficiālu orgānu durvīm un risina savas problēmas ar svešām rokām.

 

83 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Par pāris lietām piekrītu, bet citas garām.

6 0 atbildēt

ari esmu pec horoskopa jaunava. sis tas atbilda patiesibai cits bija galigi garam. bet patika.

2 0 atbildēt

oo raksts par mani :]

 

super!

1 0 atbildēt

jaa tads es esmu emotion

1 0 atbildēt

par zivīm būis?

1 0 atbildēt

Precīzi.....emotion

0 0 atbildēt

Thank God! Beidzot kaut kas no horoskopu padarīšanas atbilst arī man ^^

0 0 atbildēt

Es ar jaunava

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt