local-stats-pixel fb-conv-api

Zudusī Atlantīda9

118 0

Sveiki spoki!emotion

Atlantīda ir leģendāra sala, kura atradusies Atlantijas okeānā netālu no gibraltāra. Šajā rakstā es pastāstīšu par šo neatminēto mīklu!

118 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Izpētīti ir tikai 5% okeāna, tikai Zintis zin kas tur apakšā darās, varbūt tā tagad ir zemūdens pilsēta nārām.

8 0 atbildēt
Ļoti interesants raksts. Domāju, ka šī sala un civilizācija ir eksistējusi, jo pierādījumu ir daudz. Ļoti liela varbūtība, ka civilizācija joprojām pastāv, dzīvo pazemes pilsētās, kuras tiek atrastas ar katru dienu. Visā visumā atbildes ir meklējamas piramīdās un trīstūrī.
2 0 atbildēt

Oki, par Lemurīju taisīt? Ir labs??emotion

1 0 atbildēt

1. attēlā Atlantīdas sala mazliet izskatās kā Latvija + Lietuva ;D

0 0 atbildēt

Viena no ticamākajām hipotēzēm ir, ka dienvidpols ir šī atlantīdas sala, kas agrāk atradās starp dienvidameriku un eiropu... Kādēļ ši liecība ir viss ticamākā - ir atrasti ļoti daudzas liecības par to, ka sen sen atpakaļ kontinenti ir pārbīdījušies ļoti strauji, nevis lēnām kā tagad.

0 0 atbildēt

pajauta sūkli bobam, kas tur darās apaksā ;D

0 1 atbildēt

zvaigžnu vārtu atlantīda tas ir kas labāks, (stargate atlantis)

Pilsēta kas ceļo visumā labais:))

Pēc manām domām atlantīda ir noslēpta un ieeja ir bermundu tīstūris, mūsu laikmeta sākumā (mūsu civilizācija), notika liels karš startp divām civilizācijā, atl;antīda jau iemācijās mainīt laiku un telpu un dzīvo savās atmiņās saglabājot zināšanas riezēm iesaistāt glābjot cilvēci. karš biedzās un gudrākie nolēma pamest cilvēci lai kādriez mēs atkal sagaidītu dievus kas sāka mūsu zināšanas

0 1 atbildēt