local-stats-pixel fb-conv-api

Zinātnieks pierādīja Dieva eksistēšanu50

114 47

72 gadus vecais poļu priesteris un matemātiķis Mihails Hellers Ņujorkā saņēma pašu lielāko balvu par ieguldījumu zinātnē, pierādot Dieva reālu eksistēšanu.

Hellers, kas ir ne tikai iepriekš nosaukto jomu pārstāvis, bet arī speciālists kosmoloģijā un filozofijā, ieguva 820 000 eiro. Jaunā teorija ne tikai pierāda Dieva eksistēšanu, bet sniedz arī visai iespējamus pierādījumus par to, ka pasaules mums apkārt nemaz neeksistē. Hellers izveidojis īpašu formulu, kas izskaidro pilnīgi visu, pat iespējamības, izmantojot matemātiskus datus.

Zinātnieks ir sniedzis būtisku ieguldījumu šajā jomā vispār, tāpēc savu balvu plāno ziedot zinātnes institūta izveidošanai Krakovā.

Iepriekš akadēmiķi jau bija secinājuši, ka visa pamatā ir milzīgā kļūda, kuru ieviesuši Bībeles tulkotāji, sniedzot cilvēcei jau aizsāktu kļūdainu informāciju par to, ka Dievs radīja debesis un Zemi. Tā gluži nemaz neesot. Kāda zinātniece ir pilnīgi pārliecināta, ka patiesībā tie, kuri rakstīja Bībeli, tā vietā, lai pārliecinātu cilvēkus par to, ka Dievs visu radīja, bija apstiprinājuši to, ka Dievs atdalīja zemi no debesīm. Tāds ir pareizais tulkojums. Šādu informāciju sniedz Innovanews.ru.

114 47 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 50

0/2000

hmmm... interesani, bet vajadzēja gan salikt kādas vairākas atsauces,kur palūkoties informāciju.

1 0 atbildēt
oyo avatarsoyo

ok, bet nu tomēr interesanti uzzināt ko viņs tur izdomāja :D kā kaut ko tādu var pierādīt ar formulu?

es arī esmu ar formulu izrēķināms? :) Alc 40% + H2O +  Alc 11%

1 0 atbildēt

Atkarīgs no tā, kas ko uzskata par dievu.

Visu to reliģiju dieviem, kas radījuši visu pasauli un mūs, un var ikvienu sodīt, un visādās ellēs/paradīzēs nosūtīt, es neticu. Ticu dievam vārdā - enerģija, ticu šīs reliģijas zinātnei - fizikai. Un laikam par reliģiju es to nenosauktu, drīzāk vienkārši dzīves filosofija.

Starp citu, fizika var pierādīt, ka neredzams cilvēks (var gan jebkuru būtni ielikt) nav spējīgs neko redzēt. Ja dievs ir visur un ir neredzams (es viņu nekur neredzu), tad viņš nav spējīgs arī redzēt mūs un mūsu darbus. Tā kā lai pierāda, kāpēc viens vai otrs tiek "nosūtīts" uz elli. emotion

3 2 atbildēt

Jopcik, ziņa no 2008. gada. Raksts šeit

3 2 atbildēt

So bullshit. Reliģija ir domāta , lai kontrolētu cilvēkus. Gribu redzēt kaut vienu pierādījumu Dieva eksistencei , nevis kkādu debīlu formulu.

0 0 atbildēt

ticu dievam

3 3 atbildēt

Un? Tapat es nesaku ticet dievam ;D

0 0 atbildēt

fo4a jobans foto shops !!!  

1 1 atbildēt

Manuprāt Dievs ir mūsu iedomas... Vītietis ar dziednieka spējām kuras vēlāk pārmantoja viņa dēls (Jēzus) Protams cilvēkiem tas likās kautkas īpaš tāpēc nodēvēja vīrieti par Dievu. Un padomājot loģiski Dievs nevarēja radīt pasauli ja jau mēs uzskatām ka viņš it cilvēks-tas nav fiziski iespējami. Arī cilvēkus viņš nevarēja radīt. Cilvēki to vienkārši izdomāja,lai būtu kam ticēt!

0 0 atbildēt

varēja jau drusku sīkāk,vismaz to formulu :D

0 0 atbildēt

neko nesapratu

0 0 atbildēt

kāda ir tā formula isti nesapratu

0 0 atbildēt

jā es arī cerēju uz formulu

0 0 atbildēt

 ak dievs kas taa par h****??? :D tieshi taa religjija ir domaata lai kontroleetu cilveekus tas arii viss... nesen lasiiju liidziigu murgu .. tjipa ka (jociigi ka tieshi izraeelaa esot pieraadiits to ka dveesele esot :D jo esot pat izmeeriits dveeeseles svars :D ak dievs... ieniistu cilveekus par vinu stulbumu bet nu jaa kaa vienmeer vairaakumam ir taisniiba (tieshi stulbumam) un vispar kapec vienkaarsi nevar beigt vispar runat par shito sen nodraazto teemu kura tapat nevienu neinteresee tikai kaads daunis visu laiku meegjinaa iebarot savu suudu kura vieniigaa izklaide (ir kljuvusi religjija un tagad redz ir iemesls trauceet citiem dziivot (ar apzinju ka tu esi labais) vienkaarshi man naak veemiens tas arii viss peace 

0 0 atbildēt

Tad kapēc joprojām zinātnieki strīdas par to vai Dievs ir vai nav??

0 0 atbildēt

kā var pateikt ka dievs eksistē vnk pasakot ka viņš eksistē unj ka dievs atdalīja zemi no debesīm...

0 0 atbildēt

vienmēr,kad sev jautāju-vai dievs eksistē?

atbilde vienmēr ir apstiprinoša-jā..dieva nav.

0 0 atbildēt

nu labi, peieradija ka ir dievs, un ko talaak? zheel ka nav publiceets kaads tad tas pieradijums ir. lai gan man vienalga liekas kadievs ir vnk maanticiiba vai cilveeku iedomas.

0 3 atbildēt

Priesteris-  jau visu izsaka

muļķibas

0 4 atbildēt

your scientists are stupid. they are mere humans. there is more to the universe than humans. wake up and don't be stupid too. evolution is just another term from people that don't know what they are talking about. humans don't have all the answers.

0 5 atbildēt