local-stats-pixel fb-conv-api

Zēns, kurā iemiesojies ASV kareivis!25

Pasaulē atrodami neskaitāmi gadījumi, kad mazi bērni pēkšņi sāk stāstīt par savu iepriekšējo dzīvi – citu ģimeni, citu dzīvesvietu, citiem draugiem un savu bojāeju. Daudziem no šiem stāstiem ir sekots līdzi un atklāts kas pārsteidzošs – sacītais izrādās patiesība – sakrīt ģimeņu vārdi, vietu nosaukumi, bērni atpazīst un precīzi nosauc it kā pilnīgi svešus cilvēkus.

emotion

Viens no gadījumiem ir salīdzinoši nesens – 2009.gadā 11 gadus vecs puika no ASV saviem vecākiem atklāj, ka ir reinkarnējies kareivis, kas gājis bojā karā pret Japānu.

1176 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Wow  emotion Izkalusas nereali reali , saaka likties ka ir 1 aprilis , bet tomer nav , domaju sis mazais puika bus izcils kareivis !  emotion

p.s Sen nebiju lasijis ko tik interesantu ker +  emotion

32 1 atbildēt

Ļoti labs stāsts, un pat ļoti neticams, bet ja varetu ieliktu vairākus plusus ++

12 0 atbildēt
Vienmer man IR ieintrese lasit sadus rakstus,liek aizdomaties kas notiek pec naves un par citam mums neizprotamam lietam,cepums tev.😊
9 0 atbildēt

Wow! baisi... 

5 0 atbildēt

Tās lidmašīnas nosaums ir Corsair, nevis Horsair.

3 0 atbildēt

Ja par miruso doma tas atnak var ari nedomajot sajust miruso klatbutni citu iemeslu pec. Mazajam puisitim patika lidmasinas un spokam patika ka puisitim patika jo vins gan jau ari kadreiz bija mazs puisitis... Mirusajiem biezi patik pastastit par sevi. Ne visi spoki nomirst nelaimigi. Citi nomirst aiz vecuma un laimigi un ir laimigi spoki kam patik parunat un pamacit. Mazi berni izteikti redz un dzird spokus kamer paaugas un aizvel visas manas prom vai vienkarsi tas neizmanto un doma par ko citu. 

Mums majas ari spokojas. Mans bijusais puisis kad majas bija viens dzirdeja solus un mums visiem likas ka no trepem lai kura istaba butu mus kads vienkarsi vero no kapnu telpas. Pie manis reiz atnaca draudzene ar savu delinu un ta nu mes sezam un plapajam kamer vina mamma saka ar ko vins tur trepes runa? Es saku tur nav neviena vina sabijas panema delinu un prom ejot pateica tev majas ir spoks. Man ari bija ka gulu un peksni pieraujos sedus. Ka velak izradijas kapnu telpa bija papes griesti un aiz tas briva telpa. Majas augsa no toletes bija pieliekamais un no istabas ari un kopa no abam pusem tie veidoja vienu lielu pieliekamo. Istabas pieliekamaja pat bija plauktini uztaisiti un kad izrekinaju pieliekamo garumu un no kapnu telpas puses truka pus metrs un man radas jautajums kapec kads pusmetrigu sienu taisitu vai ari tur ir divas sienas... Mana meitina ari vienatne parsti spelejas un majas notika divainas lietas ka mekle un nevar ko atrast un tad uzrodas... Taja laika es par spokiem ipasi neinteresejos un iemuretais puisis siena man netrauceja! Boo! Gan jau ka kadreiz kads kad buves beninos istabu noardis to sienu. Taja maja nebija durvju un nevienas durvis nekadu iemeslu del ilgi neturejas un uzlikt tas nekad lidz galam nesanaca jo notika daznedazadi aizkavejumi un plisa durvis pat vartini bernu......

2 0 atbildēt

Nu nav gan nesens gadījums :) Pirmo info par šo puisēnu lasīju jau tad, kad viņš bija knapi 4-gadnieks, kad spēja jau detalizētāk runāt par savām atmiņām. Puisēna mājas pagalmā tika novietots lidmašīnas prototips, par ko puisēns stāstīja. Kādā intervijā viņa māte stāstīja par savu pārsteigumu, ka puisēns spējis nosaukt katru detaļu lidaparātam, saucot terminus, kādus mazajam puisēnam nebija iespēja iepriekš nekur dzirdēt.

2 0 atbildēt

Es ticu, ka mēs visi esam reinkarnējušos, taču ne visi var atcerēties savu iepriekšējo dzīvi, varbūt vienīgi ar kaut kādu hipnozes palīdzību.

2 0 atbildēt

...par to pasu temu ir uzņemta arī dokomentāla filma par kādu zēnu anglijā..tik neatceros nosaukumu

..ja kāds zin ..rakstiet

2 0 atbildēt

Pastāv divas teorijas par to, kur veidojas un glabājas mūsu atmiņa. Viena ir par smadzenēm fiziskā formā kā atmiņas glabātājām.

Taču vēl pastāv arī lauku teorija, kas uzskata, ka atmiņa veidojas un uzglabājas elektromagnētiskos laukos (šī teorija ir pierādīta ar eksperimentiem, kur uz cilvēka smadzenēm iedarbojas ar magnētisku vai elektrisku impulsu, kā rezultātā, piemēram, cilvēks neatceras, ko darījis pirms šī impulsa utt).

1 0 atbildēt
Nesen skatījos par kādu zēnu Krievijā kurš tā pat visu to pastāsta . Dīvaini🇷🇺🇷🇺🇷🇺✈
1 0 atbildēt

Neviens, protams, neiedomajas par to, ka stasts ir izzists no pirksta, lai kads nopelnitu miljonus ar fantastikas gramatu.

2 1 atbildēt

Esmu redzējusi dokumentālo raidījumu par šo puiku. Un viņš pasaulē nav tāds vienīgais. Ir arī meitene, kura apgalvo, ka mirusi, krītot no dvīņu torņiem. Un ir vēl viena meitene, kura visiem stāsta, ka mirusi Pentagonā, kad lidmašīna tajā ietriecās. emotion Sen par ko šādu interesējos.

1 0 atbildēt

Viena indivīda atmiņas saglabājās grāmatās, filmās un citu cilvēku atmiņās. If you know what i mean. 

0 0 atbildēt
Zelta berns
0 0 atbildēt

Grāmatas nosaukums ir dvēseles izdzīvotājs. Pamēģini domāt plašāk kā liek mūsdienu rutīna.

0 0 atbildēt

ir kautkas dzirdēts par to, ka saules pinums mentāli savienots ar kosmosu, kas apmainās ar enerģiju starp space un homosapiens. es gan tikai muldu tagad, bet, pieņemu, ka kautkas tāds varētu būt, ņemot vērā šo un citus līdzīgus stāstus. Acīmredzot informācijas apmaiņas procesā notikusi kautkāda kļūda...emotion

0 0 atbildēt

Man patika! + no manis

0 0 atbildēt

Paldies

0 0 atbildēt

Prieks, ka jaunie autori raksta tik kvalitatīvi un interisanti.

4 5 atbildēt