local-stats-pixel fb-conv-api

Zeme bez cilvēces.12

150 0

Tukšajos Ņujorkas pazemes tuneļos nav sastopams neviens cilvēks. Nogrimušajos vagonos trako dažādu sugu zivju bari. Civilizācija ir zaudējusi evolūcijas cīņā… Protams, šī aina ir izdomāta.

Kas gan notiks ar planētu pēc mūsu izmiršanas? Kādas ģeoloģiskās pēdas pēc sevis atstāsim uz Zemes? Kāds liktenis sagaida mūsu zinātniskās domas un saimnieciskās darbības pieminekļus? Vai patiešām esat kaut ko paliekošu radījuši uz sauszemes vai ūdeņu plašumos?

150 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Lai cilvēce spētu ilgtspējīgi sadzīvot ar Zemi un tās biosfēru ir radikāli jāmaina cilvēku domāšanas veids un, lai arī kā mums to negribētos, jāsamazinās cilvēku skaitam.

11 0 atbildēt

emotion Loti labs un interesants raksts! emotion  

5 0 atbildēt

Tik interesanti! emotion

3 0 atbildēt

Būtu interesanta pasaule šāda , tik ar dažiem simtiem tūkstošu cilvēku ...emotion

3 0 atbildēt

Ļoti interesants un pamācošs raksts. emotion

Vajag vēl tādus.

3 0 atbildēt

Pa lieliem vilcieniem,cilvēku suga nav pelnījusi tik brīnišķīgu pasauli,kā zeme.Tā ir apm 4.6 miljardu gadu veca un cilvēks to ir gandrīz pilnībā iznīcinājis vien nieka 150 gadu laikā.Tas ir nožēlojami,ka paaudze paaudzē neko nav mācījusies,bet turpina doties iznīcībā.

3 0 atbildēt

gandriz neko neatstasim(atvainojos, ka nav garumzimes), pec manam domam katrai rasei ir paredzets izmirt, Dinozauri izmira, radas cilveks, cilveks izmirs radisies kada cita rase, nebeidzams cikls, ja vien cilvece sev dotaja laika nebus paspejusi atrast majas uz citas planetas, nodrosinot savas sugas neizmirstibu

0 0 atbildēt

Ja sii ir pasaule bez cilveekiem, kurs uznem sos attelus no paraleelaas pasaules un paarsuutiis mums? (es zinu ,ka tas ir extremaali stuulbs jautaajums ,bet es sen neesmu rakstiijis komentaarus)

1 1 atbildēt

labs +

0 0 atbildēt