local-stats-pixel fb-conv-api

Vai nlo? Vai tomer daba?4

Kāds riteņbraucējs nofilmējis interesantu video ar dabas parādību, kurai izskaidrojumu pats autors un daudzi citi nevarēja pat iedomāties. Pats aculiecinieks, kā jau video dzirdams, nespēj noticēt tam, ko redz, jo izskatās tā it kā kāds spīdinātu spēcīgu gaismu mākoņos.

Daudziem likās, ka tas nav iespējams, daži domāja, ka tas ir kāds triks, viltots video. Izskan pat minējumi, ka tas varētu būt kaut kas saistīts ar citplanētiešiem un NLO.

Pēc video publicēšanas, atradās arī zinoši cilvēki, kas paskaidroja, ka ne nu citplanētieši, ne pasaules gals.
Zinātniskais skaidrojums par to, kāda tad īsti dabas parādība vai anomālija redzama video, ir saistīts ar zibeni, elektrisko izlādi, negaisu un citām visām parastajām mākoņu štellēm, kas notiek vētras laikā. Tas ir rets dabas fenomens, ko dēvē par “Crown flashing”. Tas notiek, kad ledus kristāli mākoņos izlīdzinās un kustās līdzi magnētiskajiem laukiem, ko izraisa pērkona negaiss. Šie kristāli negaisa mākoņos tad arī rada gaismas atspīdumu un neparasto gaismas staru kustību, kas, jāatzīst, izskatās patiešām pārdabiski. Parasti šī dabas parādība nav redzama ar neapbruņotu aci, bet, ja uzspīd saule, tad šis fenomens kļūst tikpat redzams kā varavīksne.



66 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Interesanti emotion

1 0 atbildēt

jā vainosim Ledus kristālus ,pērkonu ,magnētisko lauku  un genādiju no blakus paģezda emotion

tikai ne mazos zaļos emotion

1 0 atbildēt

Kāds spēlējās,tur augšā,ar kabatas lukturīti!emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt