local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte?52

Ir absurds uzskatīt, ka viss, ko raksta mediji, iemāca izglītības sistēma un pasaka valdība, ir absolūtā patiesība. Pasaules vēsturē ir bijušas vairākas sazvērestības, ko izdevās atmaskot. Tomēr parasti visi pierādījumi ir noslēpti tā, lai pie tiem nepiekļūtu cilvēki, kas varētu izplatīt patiesību. Dziļa rakšanās valdības vai dažādu kompāniju tumšākajos noslēpumos var beigties ar mistiskām pazušanām vai nāvi.

Raksts ir vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis, vai kādas idejas propagandēšana. :)

669 1 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

pastāv teorija, ka mūsdienu iekārta ir gluži vienkārši uzlabota versija verdzībai, kura ir daudz efektīvāka un vieglāk pāŗvaldāma kā tās senais analogs.

26 0 atbildēt
Šitais viss ir ticamāk nekā es iedomājos, par reklāmām 100% patiesība.
15 0 atbildēt

Jau sapratu. Tu komentēji arī zem iepriekšējā raksta, vienkārši pasakot, ka tas viss ir nepatiesi, nedodot nekādus faktus, nekādus pierādījumus. Tā kā tu vari paklusēt. Pirmkārt, kur es apgalvoju, ka viss šajā rakstā ir 100 % patiesība? Izlasi ievadu vēlreiz, ja tev ir īpašas uztveres problēmas. Otrkārt, jā, man ir fakti, kas norāda uz to, ka daudz kas no šīm sazvērestības teorijām varētu būt patiesība. Treškārt, aizrijies ar savu ''racionalitāti''. Padomā loģiski, kādreiz paanalizē to, kas notiek pasaulē, ir noticis vēsturē, un padomā. Protams, cilvēki nekad neieraudzīs to, ko negribēs ieraudzīt. Vairākkārt esmu par to pārliecinājies, un tieši tādi kā tu vairākas reizes nav varējuši apgāzt faktus, ko dodu pretī, lai gan, pierādīt sazvērestības teoriju ir daudz grūtāk kā ''pierādīt'' jau pierādītus faktus. Un ceturtkārt, lieku mīnusus komentāriem, kas tādus ir pelnījuši, tā kā visi tavi, kas ir tīri apvainojumi ne pa tēmu, neviena fakta un vienkārši pārliecība, ka viss ir tā, kā tu to uzskati. Šaurs redzesloks, tu saki... Oh, the irony... 

14 0 atbildēt

Interesanti. Bet par apbruņotajiem karavīriem Luiziānā Katrīnas seku novēršanai gan nav jābrīnās - nekur newelcomē marodierus, bet postapokaliptiska pasaule (kāda īslaicīgi ir dabas katastrofas skarta teritorija) savukārt ļoti sekmē tādu rašanos.

4 0 atbildēt

Tiešām perfekta rakstu sērija emotion 

3 0 atbildēt

no sarcasm i am better than all of the worlds internet users combined #russianfoxproblems

3 0 atbildēt

Pēc visām stihiskām nelaimēm teritorijās uzrodas marodieri,cilvēki kuri uz citu nelaimes rēķina grib tikt pie bezmakas labumiem,viņus var apturēt tikai speciāli apmācītas vienības. 

2 0 atbildēt

Seshu Dienu karsh un Izraelas uzvaras taja tikai pirmaja bridi liekas nelogiskas un it ka prasas pec visadam teorijam. Isteniba ir diezgan vienkarsha un nezeliga.Zhidi cinijas par savu pastaveshanu,vinji visu laiku karojot bija ljoti labi iepazinushi arabus un zinaja visas vajas vietas. Ne velti pirmo triecienu sanjema arabu gaisa speki ,kuri ari tika gandriz pilnigi iznicinati vel uz zemes un zhidu aviacija turpmak saimniekoja gaisa (ka kadreiz Vacijas aviacija 2.pk sakuma).Tolaik arabu lidotaji bija vietejo bagatnieku delinji un par disciplinu daudz neko nejedza, gandriz vai - nah. shodien parak karsts ,lai cepinatos kabine... labak eju uz baseinu.Ari religiskas ipatnibas ebreji izmantoja perfekti.Ka pienaca dvieljugalvam laiks lugt Allahu,visi metas zeme( poh. kur taja bridi atradas,kaujas lauka vai ierakumos) un dauzija pieres uz Mekas pusi,ZHIDIEM TIKAI ATLIKA GAZT VIRSU NO VISIEM STOBRIEM UN LUGT SAVU DIEVU ,LAI PIETIKTU PATRONAS.Vislabak par to visu varetu pastastit Ariels Sharons,kura 38.tanku divizija parrava egjiptieshu fronti un izgaja uz Suecas kanalu.Ta nav nekada sazverestibas teorija, ka zhidus atbalstija ASVun Lielbritanija( kas tad radija zhidu valsti ?),tas ir fakts ! Un fakts ir ari tas ,ka nav tie arabi nah. nekadi karotaji ,tiko sastopas ar nopietnu un motivetu pretinieku,ta pajuk ka vinju tuksnesha puteklji. Es ari varu just lidzi Palestinai, bet vinjiem pret Izraelu nav izredzu. Vinji pat nezinatu ,ko iesakt ja, pekshnji Izraela pazustu...   Par tam parejam ,,sazverestibas teorijam,, deres teiciens - nav dumu bez uguns...    Tas teorijas daudzko varetu izskaidrot,kas pasaule notiek ,un pirmaja bridi liekas nelogjisks.

2 0 atbildēt

lol slikts raksts

1 0 atbildēt

2. nav nekas neiespējams ,varbūt ASV arī radija Katrīnu vai arī tikai pastiprināja  emotion 

0 0 atbildēt

😀👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
K
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

īstenībā foršs raksts ieliku plusiņu

0 0 atbildēt

+runājot par iedzīvotāju samazināšanu pastāv teorija ,ka ANO līdz 2050. gadam grib pasaules iedzivotāju skaitu samazināt līdz 3 miljardiem

2050.gadā pasaulē būtu 10 miljardi cilvēku tādejādi tiktu nogalināti 7 miljardi cilvēku (tik cik tagat ir pasaulē)

0 0 atbildēt

ir ko padomāt emotion

0 0 atbildēt