local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte?28

Ir daudz kas, ko no parastā iedzīvotāja slēpj. Tie ir noslēpumi, kas esošajai sistēmai var maksāt pat ļoti dārgi. Lai arī dažreiz šie noslēpumi nāk gaismā, parasti mēģinājumi tos atklāt beidzās ar mīklainām pazušanām un nāvēm.

Šis raksts ir vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis, vai kādas idejas propagandēšana. :)

393 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

KOREAN AIRLINES 007 (3.)notrieca PSRS PVO iznicinatajs -partverejs SY15 ,pec Maskavas paveles. Tur bija daudz divainu lietu,sakot ar savado ,,apmaldishanos,, un ielidoshanu psrs gaisa telpa,nereageshanu uz pvo signaliem un iznicinataja lielgabalu uguni paraleli kursam .Viss vilkas diezgan ilgi un kad boengs meginaja iziet no psrs gaisa telpas ,iznicinatajs izshava abas rakjetes...  Pec tam psrs vel demonstreja pasazieru bagazu ,kuru izzvejoja no juras.Esot bijushas vecas mantas(ka no humpalam),drebes un apavi ,kurus neviens normals pasazieris nevadatu lidz. Varbut tiesham ta bija provokacija ... ?

8 0 atbildēt
Man reizēm tik ļoti riebjās šī drausmīgā cilvēku tieksme pēc varas, pēc iespējas dabūt visus... Žēl, ka lielākā daļa cilvēku ir tik tupi, ka pat nejēdz, kas notiek tiem apkārt un tādējādi ir neiespējami iznīcināt šo varas piramīdu.. Ptfu! Nožēlojami ir cilvēki, labāk būtu sēdējuši kokos un ar banānu sev dirsu kasījuši..
8 0 atbildēt

kādas tik nav tās sazvērestības teorijas emotion

5 0 atbildēt

Ja godīgi, es esmu par apvienoto pasauli, kurā nav nacionalitātes un valodas barjeras, jo tad būtu mazāk iemeslu konfliktiem starp valstīm, jo tādu vienkārši nebūtu. Tas, ka visi tiks pakļauti rfid čipiem, būtu tikai neliela un ātri pārejoša problēma, jo mūsu dabā tomēr ir nepakļauties un tādu varu ir daudz vieglāk gāzt, jo šajā gadījumā vienā prātā būtu nevis apspiesta tauta, bet visa pasaule. Rezultātā visi būtu biedzot brīvi, bez reliģijas, piederības valstij utt. Gluži kā tajā John Lennon - Imagine dziesmā.

5 0 atbildēt

Interesanti par to EV1, ej nu sazini, vai tas bija lobijs no GM iekšpuses (likumi par detaļu piespiedu tirdzniecību, kas GM būtu neizdevīgi) vai pārējiem autoražotājiem (centiens apturēt Kalifornijas iniciatīvu, ka katram autoražotājam obligāti jāražo vismaz kāds nulles emisiju automobilis). Tas pat šķiet visreālāk. Ja visiem pēkšņi būtu jāsāk veidot tādus auto, tie viņiem būtu zaudējumi un.. vienkārši liela ķēpa, kas galīgi nebija plānā. Ja viņi piespiež / sarunā / lobē GM "pierādīt", ka šim nišas tirgum it kā nav pircēju, viss kārtībā. 

Vienīgais, "Tāpat pastāv sazvērestība, ka EV1 tika speciāli izpirkti un vēlāk iznīcināti, lai samazinātu to skaitu" gan īsti nevar būt ne patiesība, ne sazvērestība, jo 1) GM mašīnas nepārdeva, bet tikai deva līzingā (un pēc tam pievāca atpakaļ no klientiem) 2) praktiski visas mašīnas GM iznīcināja paši ar speciālām iekārtām vai demontēja elektroietaises un sūtīja uz muzejiem.

1 0 atbildēt

Man ir pavisam vienkāršs izskaidrojums šīm teorijām, dažiem varbūt nepatiks, bet man izskaidrojums ir: ILUMINAAATĪĪĪĪ

2 1 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Atlidoja augsti attīstīta civilizācija ar kaut kādām ūbertehnoloģijām un sakrāva akmeņus kaudzē....
1 3 atbildēt

čau

0 5 atbildēt