local-stats-pixel fb-conv-api

Sapņu pierakstīšana5

84 6

Daļa no jums noteikit kaut reizi savā mūžā ir rakstījuši savus sapņus. Ne jau dzīves sapņus par auto u.t.t., bet gan tos sapņus, kurus redzam miegā..

Sapņu pierakstīšana ir labs veids, kā trenēt savu prātu. Ar laiku jūs atcerēsieties savus sapņus katru rītu.. pat pilnīgāk nekā spējāt to agrāk. Kā arī.. tas ir ceļs uz iespēju redzēt apzinātus sapņus, t.i. - redzēt to, ko vēlaties.

84 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

shonakt diii\vains sapnis bij..sapnoju ka brienu pa ledainu ūdeni,nejūtu neko..ta ka pamodos sapratu,ka aizmirsu ventilatoru izslēgt:D

4 0 atbildēt

Šizīgi, bet labs

0 0 atbildēt

Es gan daudz sapnjus atceros itipashi tos divainos (man tadi ir biezi) :D

0 0 atbildēt

kopš bērnības atceros 2 murgus, vienu no 4 gadu vecuma (tieši tā) un otru no pamatskolas laikiem. murgi īsi, bet ar tik spilgtām izjūtām, ka pat šodien mazliet atceros tās bailes un pārējās tur piederošās sajūtas.

mani sapņi vienmēr ir tik sarežģīti un ar baigo akšon un darbības vietu maiņu, spraigi notikumi, pazīstami civēki un vietas dīvainās kombinācijās utt, ka pat atcerēties negribās. brīžiem pamostos kā nogurusi no tiem notikumiem, gribās aizmigt vēlreiz un sapņot par kādiem enģelīšiem, lai atpūstos.. vienu brīdi vidusskolas laikā, kad biju nogurusi - pamodos un neatcerējos neko no tā, ko redzēju - biju miega badā. tad sūdzējos, pietrūka krāsaino sapņu, bet nu ir laiks pagulēt ilgāk.. redzu sapņus. un.. apnikuši jau. kā īstai latvietei - nekad nav labi ;D gribu zelta vidusceļu - jaukus sapņus. kodēju sevi pirms miega ;D bet vēl bez īpašiem panākumiem.. ;D :))

0 0 atbildēt

es pat ta nevaru =D

ja atceros tad atceros 100 % sapnjus .. ja ne tad aizmirstu pilnigi uz visiem laikiem

tadi sapnji ko atceros manuprat ir kadi 10 % no visiem ..

0 1 atbildēt