local-stats-pixel fb-conv-api

Reinkarnācija un Deja vu - īsi un konkrēti39

138 5

Daudzi tic tam, ka cilvēkam ir tikai viena vienīga dzīve. Bet vai kādreiz esi iedziļinājies šajā tēmā? Vēlējos padalīties ar saviem uzskatiem un domām, kas ir balstīti uz zinātniskiem faktiem un pētījumiem.

Es ticu reinkarnācijai, tātad, iepriekšējām un nākamajām dzīvēm. Daži cilvēki domā, ka tas muļķīgi. Ir zinātniski fakti, ka pastāv dvēseles un arī reinkarnācija ir iespējama. Tas ir drosmīgs apgalvojums, bet pierādījumi par reinkarnāciju ir nenoliedzami, un to nevar kolektīvi attiecināt uz nejaušību, vai jebkuru citu fizisku paskaidrojumu. Ja reinkarnācija eksistē, dvēsele pastāv. Reinkarnācija nav kaut kas tāds, ko cilvēki varat objektīvi izmērīt tādā pašā veidā, kā var izmērīt ķīmisku reakciju, tāpēc tas var būt pat principā nav pierādāms, izmantojot zinātniskās metodes. Zinātne ir empīrisks mērījums par dabas pasauli, un dvēsele ir kaut kas, kas varētu pastāvēt ārpus dabas pasaules.

Cik es esmu par to interesējusies, ir 'pieņemti' ne tikai zinātniski fakti par reinkarnācijas esamību. Daudzi tic, ka dzimumzīmes ir pierādījums tam, ka reinkarnācija eksistē, ka dzimumzīme varētu būt kā marķējums no iepriekšējās dzīves nāves, piemēram. Atminos rakstu, kurā bija minēta reinkarnācija. I. Stīvensons bija rakstījis zinātniskās pētniecības detalizētus faktus, ka dzimumzīmes un iedzimti defekti šķietami ir saistīti ar pagātnes dzīves atmiņām. Saskaņā ar viņa secinājumiem, lielākā daļa iedzimtie defekti, veidojas "nezināmu iemeslu dēļ”, kā sekas no pagājušajām dzīvēm. Kā arī bērni, kas ne reizi mūžā nav zinājuši, piemēram, Spāņu valodu, to zina perfekti. Kā arī var detalizēti izstāstīt sīkumus par vietām, par kurām viņi nekad šajā mūžā nav dzirdējuši, ne tās redzējuši. Manuprāt, tas ir diezgan labs piemērs tam, ka reinkarnācija eksistē.

Bet vai katra dzīva būtne var piedzīvot reinkarnāciju? Dažas sugas satur vairāk attīstītas apziņas nekā citi. Taču visus uzvedības modeļus rada DNS un apziņa. Visi satur apziņu. Mana atbilde uz uzdoto jautājumu atbilde ir jā.

Un vai reinkarnācijai ir kāds sakars ar Deja vu? Ir neapšaubāms fakts, ka laiks ir ciklisks: un Deja Vu atzīst šo faktu, ka apziņa momentāni pārsniedz savu ierobežojumu 3. dimensijā. Laiks un telpa nepārvietojas taisnā līnijā. Gravitācijas ietekmē, tas ir uz masveida līknes. Ja tas ir uz līknes, tas aptin sevi kā sfēru, un, ja mēs to uztveram kā taisnu līniju, faktiski, mēs ar laiku nonāksim tur, kur sākām gaitu uz šīs laika līnijas. To cilvēki apzinās kā Deja Vu. Visu, kas ir noticis vai kādreiz notiks, sauc par "mūžību". 3 dimensijā, kas ir pārklāts ar "laiku" (4. dimensiju). Bet laiks ir ciklisks. Un viss ir atkārtojās. Tu patiešām esi bijis "šeit". Un tāpēc, ka jūs esat uz masveida izliektas līnijas, jūs to neapzināsities, līdz esat nonākuši pietiekami tālu, lai savienotos ar šo 'laika punktu'. Iespējams, tās ir arī atmiņas no iepriekšējām dzīvēm, pirms reinkarnācijas.

138 5 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Nav nekādu zinātnisku faktu par dvēseles eksistenci, līdz ar to arī pastāvēs šaubas par reinkarnāciju. 

11 0 atbildēt
Tik daudzi spoki komentaros ir tik ignorant as fuck. Viniem ir it ka japierada savs pretrunaa par rakstu. Personigi lasot to dalju par deja vu. Tas manii raisija daudz jautajumus sevii. Protams, esmu lasijis par deja vu, bet nekad neesmu iedomajies, ka tai varetu but kada saikne ar reinkarnaciju. Vispar tiiri pieklajigs raksts.
10 0 atbildēt

esmu skeptisks cilvēks, bet, manuprāt, kamēr nav pierādīts, ka cilvēkam NAV dvēseles - tā ļoti iespējams eksistē. un tas pats ar reinkarnāciju. Pierādi, ka tādas nav. Nevari, tātad tāda pilnīgi mierīgi var eksistēt.

Bet vispār nedaudz manu skepsi ir iedragājusi info (plaši pieejama tīklā, grāmatu plauktos un arī reālajā dzīvē) par cilvēkiem, kuri piedzīvo hipnozi, kuras laikā atceras iepriekšējās dzīves un dzīvi starp tām. tādu cilvēku ir tūkstošiem un nez vai visi ir jukuši vai uzpirkti...

6 0 atbildēt
Foršs raksts
3 0 atbildēt

koncepts par "laiku" kā 4. dimensiju ir suņu murgi. Ko tu zini par "laiku" ?

2 1 atbildēt

nezināmais un absurdi pieņēmumumi ir zinātniski fakti

1 0 atbildēt

Zinātnisks fakts ir balstīts un citu personu pētījumiem problēmsfērā, kā arī apkopojot savus veiktos pētījumus, veicot eksperimentālus rezultātus. Kamēr nav šādi rezultāti, tikmēr ir grūti ko spriest kas kā ir. Pats gan ticu Dievam, jo ir grūti pieņemt to, ka pēc nāves nekā nav, un ja dzīvošu dzīvi nemelojot, un mēģinot ar visiem uzturēt draudzīgas attiecības, tad tas būs daudz patīkamāk arī man pašam, un mazāka iespēja būs iekulties nepatikšanās, jeb zaudēt cieņu un uzticību.

2 2 atbildēt

Tev līdz manai petenei tik tālu kā ušakovam līdz latviešu valodai bez akcenta.  emotion 

0 0 atbildēt

Ticīgie Dievam? Es neticu Dievam, es ticu zinātnei.

3 4 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

atak pasak man to no sav profil un bus pa koo parunats! Loshora ti 

0 1 atbildēt

Es saku pirma! 

0 1 atbildēt

tieši tā! Man ir tikai viens pirksts šajā dzīvē...Šī dzīve ir,kā šūpoles tās iet uz augšu un atkal nāk uz leju.. tev taisni pa pieri, ka man cūcības saki!  emotion 

0 1 atbildēt

Pielej cilvēka galvu ar mēsliem, kā  to zinātniski pierādīja? Ja jau ir reinarnācija, kāpēc es neko neatceros no iepriekšējās dzīves? Tā sūda reinkarnācija nāk no indijas lai viņiem vieglāk ir pieņemt nāvi, vikingi domāja, ka viņi nākamajā dzīvē pēc nāves dzīvo, ja nāves laikā iekliedzies tad viņus pie dieviem nepieņems.... Nevajag pieņet svešu reliģiju samurgojumus. Ja 7x uzklausi melus sāc to pieņemt par patiesību... emotion 

Deja Vu ir tad ja Tu to jau reiz esi darījis vai redzējis sapnī. Es bieži redzu sapnī lietas kas vēlāk ar mani notiek un tad atceros sapni. 

1 8 atbildēt