local-stats-pixel fb-conv-api

Nevaru izskaidrot..varbūt kāds var?60

156 0

Kādu dienu kārtojot gultu, atradu šo mazo putniņu zem matrača, galvas līmenī, tieši tajā pusē kurā parasti guļu. Nedomāju ka tas putniņš pats palīda apakša, smuki iekārtojās un sakalta(jo uz pārsega nebija ne pleķu, ne spalvu). Un gultu es kārtoju biežāk kā reizi gadā.
Varbūt kādam ir zināšanas par kautkādiem lāstiem, vai ko tādu? Jo nuuu.. man nav izskaidrojuma, ko viņs pēkšņi darīja man zem gultas matrača.
Un es būtu pateicīgs, ja atbildes būtu bez kautkādiem truliem jokiem.

Reklāma
Reklāma
156 0 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 60

0/2000

Es domāju, ka vari sākt skaitīt pēdejās dienas.

43 0 atbildēt

Pidar tu nogalinaji Zobu feju  emotion

42 0 atbildēt

mošk kaķis aiznesa 

19 0 atbildēt

par to, ka putnus izmantotu, lai uzliktu lāstu nezinu, bet cik esmu dzirdējusi lāstu var uzlikt, ja tev uz mājām kāds atnes smiltis no kapiem, ja atmiņa neviļ tad tās smiltis atstāj tev pie mājas durvīm, kko līdzīgu par sāli arī esmu dzirdējusi, ka ja nober pie mājas durvīm, bet precīzi nepastāstīšu.

Nesen man stāstīja, ka cilvēkiem, kuriem ir brūnas acis ir grūti uzlikt lāstus vai vēlēt ļaunu, jo sliktais ko vēl atduras it kā pret spoguli ja pareizi sapratu tad ar tas ir domāts kā pret tumšajām acīm, nemāku tā sīki un precīzi izskaidrot, varbūt kāds māk labāk un precīzāk par to pastāstīt. Nezinu vai īsti tam var ticēt vai nē, bet ja gribot pārbaudīt vai tev ir uzlikts lāsts vai esi noskatīts ar ļaunu aci, esot baznīcā jāpaņem baznīcas svece, tad mājās to aizdedzina un tur to rokā ar kuru tu vairāk strādā tad šo sveci tur diezgan tuvu sev un virza no vidukļa uz leju līdz pat kāju pirkstgaliem un tad atkal augšu un tā visam ķermenim riņķī, ja svece sprakšķ, nāk tumši dūmi vai veidojas kvēpi tas nozīmējot, ka ir uzlikts lāsts vai noskatīts ar ļaunu aci . Tas vai ticēt šim atkarīgs no katra paša, pati personīgi nedaudz tam ticu

11 0 atbildēt

@_@ Nākošreiz tev zem spilvena būs beigts zirgs.

11 1 atbildēt

Emmm pilniigi iespeejams ka tas bij kakjis...ja tev taads ir. :} Ja nee,ta veelu veiksmi!

4 0 atbildēt

Neko nesaodi ,kautkādai smakai tak vajadzēja būt?

2 0 atbildēt

Ziemassvētku dāvana.

2 0 atbildēt

Heks lāsts...nekas baigs,bet spēj ietekmēt matrealo stavokli un nedaudz veselibu...

veselibu ietekme sapņu līmenī...ļoti bieži var gadities murgi...lai atbrivotos ..ieroc viņu pie kada koka mežā...

ķip lai atgriežas pie dabas...

2 0 atbildēt

Kā jau šeit minēja. Baznīcas svece, svētūdens un aizej uz kādu dievkalpojumu, lai mācītājs aizlūdz, pats arī aizej palūdz Dievu. Dieva spēks no visa pasargā un arī neticība. Mazāk šīm muļķīgiem lāstiem ticēsi, mazāk ļauna nodarīs ;)

2 1 atbildēt

nu gan

1 0 atbildēt

Izskatās pēc cāļa...gadījuma tev zem matrača nebija ola?

1 0 atbildēt

man liekas, ka kāds tevi ir vnk izjokojis....:D

1 0 atbildēt

Man bija lielāks šoks,kad pāris gadu atpakaļ ierados mājās un redzu,viss dzīvoklis ar spalvām,kaula gabali utt. Itkā man ir kaķis,mājas kaķis,bet kā viņš to putnu noķēraja,nezinu.Dzīvojam 3.stāvā un logs bija pievērts.

0 0 atbildēt

Ja ir uzlikts lāsts, tad to var noņemt un tas atgriežas pie uzlicēja. Es gan nezinu šādu veidu. Ir cilvēki, kuri var novēlēt ļaunu un tas piepildīsies, kaut viņi paši nebūs gribējuši lai tas tiešām notiek.

0 0 atbildēt

paskaties googlee

0 0 atbildēt

akd, es tavā vietā tajā gultā vairs negulētu.;D

0 0 atbildēt

Aizej uz bazniicu.Man izskataas pec beigtas peles(zurkas) :d

0 0 atbildēt

Pilniigi piekriitu par to kakji.

0 0 atbildēt

man pēc žurkas izskatās emotion

0 0 atbildēt