local-stats-pixel fb-conv-api

Neizskaidrojamas mistērijas16

438 0

Vai pie visa vainīgi ir citplanētieši?

438 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

1. bilde - akmens veidojumi.

Visvairāk mai izbrīnī nevis tas, kā viņi to uzcēla, bet gan - kāpēc?

Tolaik daudzas kultūras būvēja visādus akmens monstrus it-kā zvaigžņu vērošanai. Bet, kāpēc viņiem tas bija tik svarīgi?

8 0 atbildēt

Kad nākošreiz gribēsi notēlot lielu gudrinieku, atceries, ka sudrabs nav no cietākajiem  metāliem un  no tā urbjus neizgatavo.. bet aviācijā izmanto duralumīniju (Al ~ 94% ,Ni, Mg, Cu, Mn, Si ~ 6%) un arī tur sudraba nav..

5 0 atbildēt

Citplanētieši ir un tas pat jau dažus gadus nav noslēpums. ASV vairāk to nenoliedz, jo ir jau pārāk daudz informācija noplūdusi. Ja mēs parēķinam, tad 1960. gadā NLO spēja attīstīt 1000km/h un to korpusu viedoja sudraba un alumīja sakausējumam līdzīgs materiāls, kuru cauri urbjot tika salauzti sudraba urbji. Pat dimanta urbis, pats spēcīgākais materiāls uz pasaules knapi tika iekšā viņu kuģī. Protams viss, kas notika pēc šī nav zināms. Nav nedaudz baisi iedomāties, ka pirms 70 gadiem kāds ražoja ko labāku nekā tagat mēs? Bail iedomāties uz ko viņi ir spējīgi tagat

3 1 atbildēt

1992. Gadā es nokritu no koka apmēram 2 stāva augstuma. Neizskaidrojamā mistērija slēpjas tajā, ka trieciena brīdī man nozibsnija gar acīm. Vai pie tā vainīgi citplanētieši?  emotion 

1 0 atbildēt

Patomski krāteris, kāds tur krāteris-radioaktīvi kurmji tur dzīvi, vot.

1 0 atbildēt

Par Patomski krāteri... Lai gan līdz šim zinātniski nav pierādīta tā rašanās, tomēr ticamākā no teorijām ir ģeoloģijas un mineraloģijas doktora Alexander Pospeev teorija: krāteris ir dabiski veidojies gāzes vulkāns, kurš satur tādas vielas kā hydrogēns. Tā ietekmē arī būtu izskaidrojamas apkārt esošo koku anomālijas.

0 0 atbildēt