local-stats-pixel fb-conv-api

Mistiski citplanētiešu artefakti.47

Daži zinātnieki uzskata, ka citplanētieši zemi ir apmeklējuši visos tās vēstures posmos. Tomēr šos apgalvojumus ir grūtri pierādīt. Lielāko daļu NLO novērojumus un cilvēku nolaupīšanas vienkārši var izskaidrot ar pārpratumiem vai izjokošanu. Bet, ja citplanētieši zemi ir apmeklēuši visos laikos, vai tiešām viņi nebūtu atstājuši kādās redzamas pēdas? Ir ļoti daudz dīvainu objektu visā pasaulē, kas tiek uzskatīti par svešzemju būtņu radītiem, jo pat mūsdienās šīs lietas ir neizskaidrojamas.

1534 5 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Tikai mūsdienu pasaulē šo neatzīst/noklusē, jo tad rastos citi izskaidrojumi bībeles dievam kas laidis enģeļus no debesīm

47 1 atbildēt

Beidzot,kas patiešām interesants un kvalitatīvs. Manuprāt,ir diezgan aprobežoti domāt,ka cilvēki ir vienīgie un attīstītākie radījumi kosmosā, pilnīgas muļķības. Šo visu noliedz,jo tas apstrīdēt kristietību un ticību Dievam, un Divs un visa bībele ir tīrākā smadzeņu skalošana cilvēkiem.

11 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

8 2 atbildēt

LIelisks raksts. Kādreiz par šādām tēmām un lietām daudz lasīju, šis tas jau lasīts, šis tas jauns, bet tik un tā uzjundīja veco interesi.

5 0 atbildēt

Man patīk šīs teorijas, tās viegli var izskaidrot visas reliģijas.

5 0 atbildēt

3. bildes apraksts ir  totāls sviests - magnētiskā rezonanse, ultrasonogrāfija, rentgens. Tie ir tikai daži veidi, kā pārbaudīt sastāvu, uzbūvi, nebojājot relikviju. Krč, safabricējums.

Par 4. apgalvjumu vispār smiekli sanāca - Lai tādu zelta kluci, ar tādu masas un nesējspārnu attiecību pierunātu lidot, vajag kārtīgu reaktīvo vilkmi, jo propellers nespēs tādu pavilkt... Un VISPĀR, aerodinamiku nepārbauda "piestiprinot" propelleri un palaižot artefaktu "trīsburtu" virzienā, bet gan aerodinamiskajā tunelī ar inertās gāzes strūklu.

5 0 atbildēt

3. citplanētiešu fleška kura satur informāciju par FTL dzinēju,un tīru enerģijas ieguves veidu,bet neviens to neuzzinās jo to neļauj pētīt  emotion

4 0 atbildēt

Man patīk šādi raksti, citādi es tos nelasītu. Tomēr es aicinātu neuztvert to visu kā svētu patiesību, jo daudzi no šiem atradumiem ir prasti viltojumi un vēl vairākiem ir atrodami gluži racionāli izskaidrojumi. Es te negrasos analizēt, jo katrs, kurš par to interesējas, var atrast pietiekami daudz informācijas arī citos avotos. Paturiet nedaudz kritiskās domāšanas.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Man 4. atgādina lidojošo zivi, un tur vēl tādi vilnīšu motīviemotion

2 0 atbildēt

Sfēra, a.k.a. - lode. emotion 

Bet raksts labs! emotion

2 0 atbildēt

Ir svarīgi paskatīties no dažādiem skatupunktiem. Tikpat labi tas viss, kas ir uzrakstīts, ir patiesība, bet tikpat labi tie ir pilnīgākie meli. Varbūt patiesība ir kaut kur pa vidu?

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Par nr. 4. un nr. 8 varat paskatīties šeit: Bullis : https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt

Raksts interesants. Man patīkami bija lasīt. emotion

1 0 atbildēt
+ labs raxts. Par nlo dodu 95% ka tā i bijis, kāds mūs kādreiz sen apciemojis
1 0 atbildēt