local-stats-pixel fb-conv-api

Ļoti savādā Kenneka Jenkins nāves lieta16

175 3

Labi mana mīļā tauta.
Mēs lasam, iepazīstam un redzam daudz ko savādu. Par to, ko vien mums sniedz interneta pieejamais saturs.
Par to, ko cilvēki publicē. Par to, par ko ko cilvēki raksta, par ko komunicē, un kas tiek nofilmēts. Vai pats galvenais.
Kas netiek nofilmēts, un kas tiek slēpts no ciilvēka acīm mainot video ieraksta saturu?

Sis būs raksts par visai dīvainu nāves scenāriju, pēc kā video publicēšanas YouTube vietnē sāka raisīties asas diskuijas un teorijas. Laipnii lūgti visai divainajā KENNEKA JENKINS nāves lietā. Kā es jau teicu, video nav manis filmēts, tas ir ieraksts no Crowne Plaza Hotel, kas atrodas Amerikā, ČikāgāI, llinois štatā.

Stāsts ir par privāto pasākumu kas notika CROWNE PLAZA hotelī.
Originālajā video mēs redzam 4 meitenes kas dodas uz iliftu. Pēc tam, kas netiek rādīts ir kā viņas nokļūst istabā. Par istabas notikumiem raksts būs vēlak.

Pēc tam mēs redzam kā pati meitene staigā pa koridori, atduroties pret sienām, ietriecoties kāpņu margās, un pēc tam mainot lokāciju dodas un virtuves pusi.
Šis video ir TV mainstream editots, daži gabali ir paņemti no oriģināla, kas būs zemāk. Esiet modri, video ir 13.26 minūtes garš.  :)

Un meitene tika atrasta sasalusi saldētavā. Tātad ir vairākas teorijas sakarā ar šo nāvi. Lieta tāda, ka daudz kas nav noskaidrots līdz galam, Ņemsim vērā, ka meitenes no sākuma bija 4. Kopā uzbrauc, kopā nobrauc. Draugs draugu neatstāj alkohola vai narkotiku iespaidā vienu pašu. Ja viņa pati būtu izlēmusi doties prom, vai tik tiešām neviens viņu neapturētu no ceļa uz saldētavu?
Kā arī nonākot pie galējās nāves vietas, pašu saldētavu nav tik viegli ataisit. Vēl pie tam, saldētava tika aizvērta vai aizcirsta ciet, neļaujot upurim izkļūt no tās ārā.
OTRĀ DAĻA TIEK VEIDOTA!

175 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Manuprāt šeit nav nekā paranormāla un tā nav slepkavība. Vienkārši meitene zem grādiem (varbūt zem tabletēm) autopilotā vazājas pa hoteli un pašā nevajadzīgajā brīdī atslēdzās. Nezinu kādas ir tās saldētavas durvis, bet manuprāt viņa zaudēja līdzsvaru un mēģinot turēties aiz durvīm, pati aizcirta tās ciet. Ja kāds to būtu izdarījis no ārpuses, iespējams kamera būtu fiksējusi vēl kādu personu virtuvē. *

Draugs draugu neatstāj? Video nav redzami viņas draugi, varbūt viņi bijuši tādā pašā, vai vēl sliktākā stāvoklī.

Varbūt otrajā daļā būs vairāk informācijas, tagad atliek tikai minēt   emotion  

25 0 atbildēt

Palasīju vairāk par šo lietu, diezgan dīvains stāsts. Priekšā neko neteikšu, ļaušu Tev visu izstāstīt  emotion 

2 0 atbildēt

ASV vispār ir dīvaina zeme. Tur idiotisma dēļ var notikt teju jebkas!

Tur ļautiņi iet sviestā savas visatļautības un pārprastās demokrātijas dēļ, lai gan demokrātija ASV nav novērota, kādu to saprata antīkajā pasaulē.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Par viņas lietu es jau uzzināju sen, kad "youtuberis" Šeins Dasans ( vai kā pareizi izrunā) runāja par šo tēmu vienu no savām teoriju video.

1 0 atbildēt

Šim stāstam kā minimums ir vēl 4 daļas

1 0 atbildēt

uzskatu, ka vinja nomira jo Amerikā, ČikāgāI, llinois štatā ledusskapju uzturetaji neivero vispienjemtos nosacijujmsu!!!!!!!!! paldies, desmit

0 0 atbildēt

Amerikā es skatos vislaik notiek dīvainas lietas hoteļos, jo tālu nav pirmais gadījums kurš ir dīvains

0 0 atbildēt

OK....?

0 1 atbildēt

Seleena Gomeza vinju upureeja

0 4 atbildēt