local-stats-pixel fb-conv-api

Laika mašīna?58

466 14

44 gadus vecais Endrju Karlisīns (Andrew Carlssin) ar sākuma kapitālu 800$ divās nedēļās spekulējot ar vērtspapīriem biržā ieguva 350 miljonus dolāru. Kad laimīgajam biržas spēlmanim uzlika rokudzelžus viņš savu neparasto veiksmi izskaidrojis ar to, ka esot laika ceļotājs no 2256. gada.
Viņš izdarīja 126 fantastiski riskantus darijumus un vienmēr laimēja! Volstrītā tas nepalika neievērots. Kompānijas akciju vērtības pieaugumu, apvienošanās vai jaunu tehnisku izrāvienu rezultātā, misters Karlsins laikus bija paredzējis un veica izdevīgus darijumus, tādējādi iegūstot lielu peļņu. Tā ir informācija, kuru firmas principā tur nosļēpumā.
Izmeklēšana turpinājās un savā 4 stundas garajā atzīšanās runā Karlsins atklāja, ka esot ieradies no nākotnes. Piedāvājis atklāt Osamas Bin lādena atrašanās vietu un kā pagatavot zāles pret AIDS, ja viņam došot iespēju atgriesties pie viņa laika mašīnas. Taču šīs mašīnas atrašanās vietu spītīgi atteicies norādīt, kā arī atklāt uz kādu principu tā darbojas "Lai šī informācija nenonāktu sliktās rokās"
Oficiālie pārstāvji pārliecināti, ka stāsts par ceļojumu laikā ir meli, taču Volstrītas vērtspapīru komisijas pārstāvis pieļauj ,ka stāsts varētu būt arī patiess, jo : "Neviens nevar atrast nekādus pierādījumus tam ka Endrju Karlisīns eksistējis pirms 2002.gada decembra..."
Tas nav vienīgais notikums, kurā minēti laika ceļotāji. Otrā pasaules kara laikā Ļeņingradā aizturēts vīrietis, kuram bija personu apliecinoši dokumenti ar krāsainu fotogrāfiju, priekšmets, kuru mēs mūsdienās atpazītu kā kredītkarti, dīvains fotoaparāts bez filmiņas, un citas savādas lietas.
Pieņemsim uz brīdi ka šie fakti ir patiesi - vai nu eksistē vadāma laika mašīna, vai arī kaut kādi , mistiski laika tuneļi, kā gadījumā ar ķīniešu ierēdņa dēlu ,kas no viduslaikiem uz veselu gadu bija nonācis mūsdienās un pēctam atgriezies atpakaļ. Viņas liecība fiksēta klostera hronikās. Stāsts par pilsētu, kurā deguši "burvju uguņi", par metāla putniem debesīs un par "braukšanu 'milzu čūskas vēderā" - šis notikums ir fiksēts arī laika "mūsu pusē" 20. gs beigās atrasts zēns, kas runājis senā ķīniešu valodas dialektā, apģērbts seno laiku apģērbā u.t.t. Piekam pēc gada pazudis tikpat noslēpumaini, kā parādījies.

Gribat ticat, gribat nē, bet mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama!




http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q

466 14 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
Hmm avatarsHmm

Zinu tikai to, ka nakotnē pasauli kontrolēs tortes

73 5 atbildēt

gan jau kaut kāds forever alone japānis sev pagrabā uztaisījis laika mašīnu :|

20 2 atbildēt

eeeees atvainojos. . .beet paskaties 2 rakstus atpakaļ. . .(mistikas sadaļā)

11 1 atbildēt

 

Mēs vienkāršie cilvēki par šo pasauli tik maz zinām lielvalstis tik daudz slēpj u t t . Tā kā domāju viss ir iespējams un ir labs teiciens Par ko nezin par to neuztraucas

6 0 atbildēt

http://www.spoki.lv/mistika/Laika-celotaji/336403 - aizvakar ielikts raksts :)

un kļūda tā pati- Osama bin lādens :D

7 2 atbildēt

fotoaparāts bez filmiņas nav iespējams - laikam tiešām tie ir no nākotnes LOL

"mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama" - tomēr vairums zinātnieku netic, ka cilvēki jebkad to spēs.

 
3 0 atbildēt

Manliekas laika mašīnā kā tada neeksistē un neēksistēs vnk iespejams ir paties fakts par laika tuneļiem ,kas būtu tuvāk patiesībai emotion

4 1 atbildēt

Ja vins ir no  2256. tas nozime ka 2012 gads nebus beigas. Tapat ka ari sitie parejie pasaules gali.

1 0 atbildēt

''Tā ir informācija, kuru firmas principā tur nosļēpumā.'' 

Nu lol... paskataties pēdējo vārdu, kurš ir arī atrodams raksta ja nemaldos 2 rindkopas beigās... Itkā drukas kļūda, bet lika pasmaidīt. emotion

1 0 atbildēt

Šito biju jau dzirdējusi, diezgan interesants fakts. :D moš čalis ekstrasenss, un tgd visus čakarē, sakot ka bijis nākotnē :D

1 0 atbildēt

Més né, músu mazmazmazbérni gan, cerams. :D

1 0 atbildēt

Bet neteica no kuras planētas emotion

 

Patiesībā uz pagātni nevar būt laika mašīnas, nav iespējami, bez uz netālo nakotni  - viss iespējams

1 0 atbildēt

Es jau sen to teicu ka tas ir reāli!!! 

http://www.spoki.lv/izgudrojumi/Tas-ir-iespejams/342261

1 0 atbildēt

Sponsora medaļa no manis - nebiju šito dzirdējis,vbarēja jau ātrāk parādīties,bet vienalga.

1 0 atbildēt

Vēl viens paradoks, ja jau viņam vajadzēja to 35 ļimonus, nevajadzēja tos pelnīt biržā,

aizej uz banku aizņemies tos 35 ļimonus, tad ar to naudu kabatā izcēļo vienu vai dažas stunda pagatnē pirms naudas aizņemšanās, rezultātā tev nav parāds, jo navdu neesi nevienam aizņēmies , bet skanošais no nākotnes tev ir kabatā.

2 2 atbildēt

Domā viņš sapratīs tos darbus, ja nesaprata vienkāršā valodā paskaidrotu teoriju ? :D

0 0 atbildēt

Kapēc rokudzelži?

1 1 atbildēt

''bet mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama!''

Tur nu gan tu smagi maldies

1 1 atbildēt

šis raksts ir no senas pagātne čali....

0 0 atbildēt

there be a shitstorm

a brewing

0 0 atbildēt