local-stats-pixel fb-conv-api

Kas sagaida nomainoties astroloģiskajam laikmetam1

13 0

Zvaigznes un to meridiānu pētīšana spēj pateikt daudz un reizēm vairāk nekā gribētos ticēt. Tomēr tas notiek. Gribam to vai nē. Zvaigžņu izkārtojums liecina par sistēmātisku pārkārtojumu. Viens no svarīgākajiem aspektiem ir zvaigžņu izkārtojums, kas mūs visus ieved jaunā laikmetā. Mēs, astrologi, to dēvējam par ūdensvīra laikmetu.

Ūdensvīra laikmeta izmaiņas visbūtiskāk ietekmēs tieši vērtību sistēmu. Priekšplānā izvirzīsies garīgums un ekonomisko sistēma pārveidošanās, balstoties uz nemateriāliskiem principiem. Vērtība būs cilvēks ar zināšanām, kuras pamatā būs liela nozīme empātijai. Tas nozīmē, ka katra indivīda attīstība būs atkarīga no apkārtējo attīstības.

Pārmaiņas ir gaidāmas sabiedrībā un tās uztverē par procesiem un ar to saistītajām darbībām. Ļoti liela ietekme būs tieši cilvēkiem, kuri ir atbildīgi par lielām cilvēku grupām.

Lai vislabāk varētu pārdzīvot kosmisko laikmetu nomaiņu, ir nepieciešams nepretoties pārmaiņām, zināmā mērā pat tās veicināt. Svarīga loma būs cilvēkiem, kuri ir atbildīgi par citiem. Ģimenēs, kopienās un valsts pārvaldē. Cilvēciskajai pieejai apvienojumā ar iegūtajām zināšanām būs izšķiroša loma vai mēs kopā spēsim pielāgoties, vai pārmaiņas notiks caur sāpēm un lieliem personīgiem upuriem vai ar pieņemšanu un vēlmi pielāgoties.

Skaidra ir tikai viena lieta, ka pārmaiņas būs un tikai katrs no mums pats būs atbildīgs par to norisi.

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv