local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta nolādēto failu testēšana13

164 19

Pēdējā laikā man baigi aizrāva skatīties un pētīt visus"Nolādētos failus" tāpēc izdomāju padalīties savā pieredzē, kamēr esmu vēl dzīvs, jo pēc nostāstiem man nav vairs daudz atlicis emotion

Barbie.avi

Tas ir video, kurš atrodams youtubē, sastāv no vairākām daļām, kā teikts stāstā, tad 2 māsas esot mistiki pazudušas un pēc kāda laika viena esot atrasts uz sliedēm galīgi sazāļota, otra pzudusi ar galiem. vienīgais, ko viena atcerās,ka bija kkādā mājā, kas agrāk esot bijusi garīgi slimajiem, tad nu tajā mājā pagrabstāvā atrada video kaseti ar viņu. Pēc nostāstiem ,daži esot izdarījuši pašnāvību pēc šo video noskatīšānās. Nezinu kā citiem, bet noskatījos un nekas nebija, bija nedaudz bailīgi, jo visu laiku gaidīju,ka tūlīt kkas notiks, bet nenotika, dodu 3 balles no 5.

Silancer - Sterile Nails And Thunderbowels

Stāsts tāds, ka kkāda slimā grupa uztaisīja so dziemsmu un tad pus grupa izdomāja paēst kūciņu pie dieviem un solists pasēdēt istabā ar mīkstajām sienām.pēc nostāstiem, tad noklausoties šo dziesmu daudziir izdarījuši pašnāvību, un tagad es arī saprotu viņus, pati dziesma ir smieklīga, bet video klips ir tāds pabiesmīgāks, pirmo reizi, kad dzirdēju nedaudz pasmējos par solistu, žēl, ka nevienu vārdu nesapratu. es dodu 3 balles no 5.

Suicidemouse.avi

Īsti to stāstu par šo nezinu, bet zzinu tikai to, ka daudzi arī ir izdarījuši pašnāvību pēc video noskatīšanās. Video manuprāt nav diez ko bailīgs, vienīgi tā debīlā skaņa, kas ar laiku sāk kost ausīs.Kā noprotiet, esmu vēl dzīvs ,tātad video uz mani nedarbojas.Tikai tāpēc, ka video skatījos nakti es dodu 4 balles no 5







164 19 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Kā viens cilvēks uztaisa šo failu testēšanu un savāc daudz plusus tā uzreiz nākamais nāk ar vēl sliktāku rakstu... Reali viss ko tu esi izdarijis ir pārrakstijis daļu no ''nolādētā faila'' apraksta un pateicis ka tev pēc viņa apskatīšanas ir viss kārtībā.

15 0 atbildēt

Ne tas labākais testētājs :D

7 0 atbildēt

"tad pus grupa izdomāja paēst kūciņu pie dieviem un solists pasēdēt istabā ar mīkstajām sienām" emotion piesaistīja šis teikums.

6 0 atbildēt

Man būtu slapjas bikses. emotion + tev, jā ;d

3 1 atbildēt

tak tas viss ir fufelis! Es jau šitos labu laiku testēju un dzīva esmu! :D Vnk fakts jau tāds, ka ja cilvēkam ieskaidrosi, ka pat tualetes pods ir nolādēts, tad viņš, pētot tur peldošos fēčus, apdirsīsies un stāstīs, cik baisi tie fēči izskatījās.

2 0 atbildēt

Labāk būtu devis speciem testēt,tavs raksts-tā ir parodija no raksta!Es arī māku pateikt ka man viss kārtībā!Totāla SCHEISSE!!!

1 0 atbildēt

pff. lol. Makdaks jau šo uzstaisīja daudz labāku. -.

0 0 atbildēt

You're alive!

Apsveicu!

Varbūt šie nolādētie faili neiedarbojas uz latviešiem jo tas mums liekas murgs?!

0 0 atbildēt

Man liekas ka drīz autors aizies pa grebeli.....

0 0 atbildēt

2.par hitleru sāku smieties:D +

0 0 atbildēt

video neskataami! kur sitaadu var likt,murgs!bet skatos citiem patīkemotion

0 1 atbildēt

---- Raksts ir kopēts tu mulķi tāds :P no moonwalker !!

1 4 atbildēt

+  TEV

0 4 atbildēt