local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmata no elles...145

1159 41

Kāds franču mūks, 1997. gadā, savā dārzā veidojot pagrabu, 2 metru dziļumā atrada ieraktu lādi, melnu, taisītu no parasta koka . Bet lādes saturs viņu padarīja nemierīgu un, jau pēc pāris nedēļām, pie viņa atbrauca policija, lai noskaidrotu daudzu cilvēku pazušanu pēdējo nedēļu laikā, jo tie pazuda pēc tam, kad bija devušies uz Diltes ciemata baznīcu (vienīgais tā iedzīvotājs bija mūks un vesela kaudze mājdzīvnieku) . Mūks visu noraidīja, bet viens no policistiem pagalmā ieraudzīja svaigu rakumu, viss jau būtu labi, ja no tā nenāktu nelāga smaka un, pēc bedres pārrakšanas, tajā netiktu atrasti 32 cilvēku līķi , kuri visi kā viens bija nodurti ar parastu koka strēli, kura , kā stāstīja mūks, bija atlausta no lādes.

Šobrīd grāmata atrodas Francijas karaliskā muzeja noliktavā, kur to ir aizliegts apskatīt daudzo zādzības mēģinājumu dēļ.

Pēc zinātnieku izpētes, grāmata tikusi uzrakstīta 20.gadsimta 20.gadu sākumā, savukārt par autoru nekādu ziņu nav - saturs rakstīts sarežģītā franču un vācu valodas krustojumā ar neskaitāmām gramatiskām un ideoloģiskām kļūdām.

1159 41 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000

Nu nezinu gan vai šiem attēliem nevajadzētu atrasties 18+ sadaļā?

0 1 atbildēt

norm padročiju emotion

1 3 atbildēt

tā jau kaut kāda porno grāmataemotion

0 4 atbildēt

4. attēls parāda to, ka grāmata ir fake.

0 4 atbildēt

:D savu mūžu neesmu tā zviedzis!

Nu kur var tādu bullshitu izdomāt ,vēl-jo-vairāk tādam ticēt!

3 8 atbildēt

gribētu to grāmatu apskatīties dzīvē. izskatās satriecoši baisi

1 7 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »