local-stats-pixel fb-conv-api

Ekstrasensi7

44 4

Ekstrasensi jeb gaišreģi ir cilvēki, kuriem piemīt pārdabiskas spējas. Atšķirībā no citiem cilvēkiem, ekstrasensi spēj sajust lietas ar aizklātām acīm, viņiem ir saikne ar ''garu valsti'', tie spēj burties un daži palīdz cilvēkiem. Vai Tu tici cilvēkiem ar pārdabiskām spējām?

Katram ekstrasensam ir sava nozare - varbūt kāds nodarbojas ar melno maģiju, kāds ir dziednieks kurš palīdz cilvēkiem, kāds varbūt ir izmeklētājs, kas palīdz atklāt noziegumu patiesos iemeslus. Katram ekstrasensam ir savas dotības, kāds ir vājš, kāds ir stiprs.

Daudzi cilvēki ekstrasensiem netic, jo sevī ir iegalvojuši ka nekādas paranormālas spējas cilvēkam nevar būt. Laigan ir arī tādi cilvēki, kas apgalvo, ka ir ekstrasensi, laigan īstenībā nodarbojas ar cilvēku hipnozi un iluzionismu.

Pašlaik norisinās krievu Ekstrasensu cīņas, kuras iet darbadienās pa televizoru. Šajā realitātes šovā skeptiķis, un pārbaudījumu devējs, pārbauda cilvēkus, kuri uzskata sevi par ekstrasensiem, dodot tiem āķīgus pārbaudījumus sakarā ar nopietnām lietām - noziegumiem, slepkavībām, mantu meklēšanām u.c. Pa televizoru nesen noslēdzās šova 9. sezona, un uzvarētāja ir - Natālija Bantejeva, atstājot armēņu gaišreģi Nonnu Hidirjanu otrajā vietā.

Ekstrasensu cīņas notiek arī citās valstīs. Arī pie mums ir daudz dziednieku un ekstrasensu!

44 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

tu saki, ka tā ir iedzimta lieta, bet kā tad ar tiem, kuriem piemeram elekttriba iespera, vai tie kas pamodusies pec komas vai pec galvas traumas un atklajusi, ka vinjiem piemit spejas?

Ta vien izkatas, ka tu neko par sito nezini...

6 1 atbildēt

Nav tādu pārdabisku spēju, šie "ekstrasensi" vienkārši uztver signālus no cilvēkiem, iemācās psiholoģisko portretēšanu, un viņiem dažreiz veicas. Nesaprotu, kāpēc vispār kas tāds būtu jāskaidro cilvēkiem 21.gs.!

0 4 atbildēt