local-stats-pixel fb-conv-api

Covid-19 un konspirācijas ap to12

Hei, spocēni. Veselību visiem un izturību starp mums esošajiem mediķiem, glābējiem, policistiem, pārdevējiem - tiem, kuri šajā smagajā laikā ir pirmajā frontes līnijā. Tāpat arī izturību tiem, kuri ir saslimuši - tikt uz kājām. Būsim atbildīgi un ievērosim izsludinātos drošības pasākumus. Ne sodu dēļ, bet tāpēc, ka sargajot sevi, sargājam citus.

Tiem spocēniem, kas man seko vai ir ievērojuši manus rakstus nav noslēpums, ka man patīk laiku pa laikam parakstīt par tādu lietu kā konspiraciju teorijas. Šoreiz pāris teorijas no interneta dzīlēm (un daļēji arī paša azotes) saistībā ar aktuālāko temu šobrīd un visticamākais vēl pāris mēnešu garumā - Covid-19 jeb korona/kroņ vīrusu. Gribiet ticiet - gribiet neticiet, taču lūdzu neatkarīgi no tā vai ticat - rūpējamies par sevi un saviem tuvākajiem.

1. Korona ir Ķīnas bioloģiskais ierocis

Par šo versiju ir vairākas subteorijas, kuras iekļaušu zem vienas, jo tās visas vieno viens fakts - Ķīnas valdība/militāristi ir radījuši koronu un izplatījuši to pa pasauli. Kādas tad ir subteorijas? 1. Korona tika izplatīta, lai vājinātu pārējās pasaules ekonomiku, ļaujot Ķīnai izdarīt to, ko pateicoties pasaules kariem 20.gs. paveica ASV - ieņemt pasaules ekonomiskā bosa lomu. Par labu šai teorijai runā tas, ka Ķīnas valdība un uzņēmēji veiksmīgi atpirka lielu daudzumu akciju no savas valsts uzņēmumiem, kuri daļēji piederēja ārzemju uzņēmumiem pēc akciju cenu krituma. Otra teorija par Ķīnu kā covid-19 radītājiem ir tāda, ka šis ir Ķīnas radīts bioloģiskais ierocis un šobrīd tiek veikts tests par tā iedarbību. Trešā teorija ir kā otra subteorija - tikai Ķīnai nogāja greizi. Šo teoriju atbalsta fakts, ka pasaulē pārsvarā uzskata, ka covid-19 nāk no dzīvnieku pasaules. Un balstoties šajā subteorijā covid-19 nebija gatavs cilvēkiem, jo tas tika izmantots testos ar sikspārņiem. 1 eksemplārs izmuka un caur Ķīnas "ļoti" sanitārajiem tirgiem nonāca saskarsmē ar cilvēkiem. Rezultātu redzam.

2. Covid-19 ir Amerikāņu bioloģiskais ierocis

Šo teoriju varētu īsi aprakstīt pasakot, ka tā ir pretēja pirmajai. Radītāji ir nevis ķīnieši bet amerikāņi ar mērķi iegrožot pārējo pasauli, šajā gadījumā iedaloties 2 subteorijās - mērķtiecīgi samazinot iedzīvotāju skaitu un ekonomisko stabilatāti visur, vai tikai Ķīnā, taču kaut kas nogāja greizi un vīruss aizgāja tālāk.

3. New World Order/ Illiminatti/ 1%

Savā ziņā turpinot 2. teorijā iesāktās idejas viena no populārākajām konspirācijām par covid-19 ir tāda, ka tas ir New World Order (Jaunā Pasaules Kārtība) Iluminātu, 1% vai citas bagāto un vareno radīta darbība kontroles un cilveku skaita iegrožošanai. Visaktīvāk par so teoriju cilveki sāka runāt pēc tam, kad virāli izplatījās 2015. gada Bila Geitsa intervija un viņa izteikumus, ka "viņaprāt, cilvēci negraus karš, bet gan masīva saslimšana" tulko, kā sava veida pareģojumu vai brīdinājumu un Geitss jau tad zinājis par Covid-19. Sī teorija tiek tulkota ar to, ka pateicoties vīrusam samazinās valstu un parasto cilvēku ekonomikas līdz ar to šīs kontrolējošās organizācijas ietekme pasaulē pieaug. Tāpat tiek runāts par to, ka šai kontroles organizācijai nav izdevīgs tik liels cilvēku skaits, līdz ar to šī slimība ir palaista, kā cilvēces rindu sarucināšanas līdzeklis pēc principa "izdzīvo stiprākais", lai paliktu tikai strādātspējīgi cilvēki.

4. Covid-19 sastāvā ir 50+ gripas vīrusi

Dažādos ziņu materiālos klīst runas par to, ka covid-19 jau ir veicis vairākas mutācijas (atkarībā no ziņu svaiguma 2-7). Šādas ziņas ir nosacīti uzticamos medijos. Medijos, kas robežojās vai pārsniedz Fake News robežu covid-tiek aprakstīts, kā cilvēku radīts vīruss, kurš ir veidots pēc gripas vīrusa principa ar mērķi, lai nav reāli radīt īstu vakcīnu, jo tā kodolā ir modificēti 50+ dažādi gripas paveidi.

5. Covid-19 ir aizsegs globālajai ekonomiskajai krīzei vai kam citam ļoti lielam

Šī iespējams ir visticamākā teorija no visām šeit pieminētajām. Visos laikmetos varām ir bijis populāri smagos brīžos pasviest mazsvarīgaku informāciju, to uzpūšot smagāku, lai piesegtu ko reāli nopietnu. Jau vairākus gadus tika runāts par to, ka draud līdzīga ekonomiskā krīze kā 2008. gadā - teorija runā par to, ka covid-19 ir palaista pasaulē/uzpūsta, lai piesegtu cilvēku uzmanību no šīs krīzes un uz to varētu novelt vainu par pasaules ekonomiskajām problēmām.

6. Maiji kļūdījās

Atcerieties 2012. gadu un Spoku medaļu Armagedons? Pēc Maiju kalendāra pareģojuma 2012. gada 21. decembrī mums bija jāiet bojā. Šī teorija norāda, ka Maiji kļūdījās par 8 gadiem un laiks pienācis šogad.

7. Reliģiskais motīvs.

Šo teoriju iesaku nelasīt reliģiskiem cilvēkiem, jo to va ruzskatīt par zaimošanu vai pretēji -nobiedēt šadu cilvēku. Praktiski visās reliģijās, tajā skaitā kristietība tiek runapts par Apokalipsi un tai līdzīgiem notikumiem. Vairākās no reliģijām un to rakstos Dieva vai Dievu sodi tiek aprakstīti, kā nelāgu notikumu virkne, kas cilvēku nepaklausības reuzltātā kļūst tikai sliktāk - siseņu uzbrukumi, varžu lieti, asiņainas upes, bads,karš, mēris. Vai uztvēri šīs teorijas domu? Ja vēl nē atceries iepriekšējo teoriju ko aprakstīju un tad palasi šo - gads sākās ar ugunsgrēkiem Austrālijā un rekordlieliem siseņu uzbrukumiem Āfrikai un Tuvajiem Austrumiem. Februāra sākumā visu pasauli pārņēma ziņas par to, ka Irāna un ASV sāk runāt ļoti agresīvi un jau sāka izplatīties kara joki, runas un retorika. Februāra beigās un martā pasaule ir pieversta tikai Koronai. 4 faktori - dabas katastrofa, bads (ko rada siseņi), karš un slimība. Domāju vairs nav vērts skaidrot.

Paldies tiem, kuri izlasīja.

122 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Lasīju vēl vienu teoriju- ir atlidojuši svešie, lai iekarotu/pakļautu zemi, bet uzdūrušies saules sistēmā uz citiem svešajiem. Nosūtījuši uz zemi vīrusu, lai tas darbojas, bet paši otrā pusē saulei cīnās ar tiem "otriem". Par to "liecinot" notriektie kuģi, kuri, nokrītot uz saules, ar savām jaudas iekārtām esot radījuši milzīgas eksplozijas, dēļ kurām ir bijuši baigie saules uzplaiksnījumi - kuri radījuši baigās elektromagnētiskās vētras, kādu nav nekad bijis (laikam). Pie raksta bija pat kaut kādi foto, kur, protams, neko nevarēja saprast. Baigi izklausījās pēc rentv 😄

5 0 atbildēt

Un pēdējam vēl var piemetināt, ka aprīļa beigās kaut kāds meteors lidos garām un iespējams ietrieksies zemē.

4 0 atbildēt

Šis būtu parasts vīruss, ja netiktu sacelts tik liels tracis ap to.

7 4 atbildēt

🙄

2 0 atbildēt

Dīvaini, ka neviens nav iedomājies ka kovid 19 ir sods par "spoku" jauno ,tizlo dizainu,kura dēļ pat vairs negribas te ienākt ...

1 0 atbildēt

Pilnīgi bezjēdzīgs raksts. 1. Zinātne nav spējīga radīt šādu vīrusu. 2. Šis vīruss ir cēlies jau no sen zināmiem dzīvnieku vīrusiem. Te pat nav diskusijas.

6 6 atbildēt

Es nezinu, kas ir šo teoriju autori, bet es varu pateikt tikai vienu - šie cilvēki ir idioti un tie, kas tic viņiem, vēl jo vairāk. Lielākoties, sazvērestību teorijas rodas, jo cilvēki absolūti nesaprot par ko iet runa, un tādēļ, viņu aprobežotības un mazizglītotības dēļ viņiem liekas, ka visur ir kaut kādas sazvērestības.

Cilvēki, neesiet mulķi!

3 4 atbildēt