local-stats-pixel fb-conv-api

Čības.11

40 3

Tad nu tā.

Pirms kautkādiem 4 vai 3 gadiem(īsti neatceros), bieži dzīvojos kaimiņmājā pie draudzenes un sanāca vienmēr vēlu būt mājā(ap 23:00-00:00).Vecāki neko neteica,jo ticēja ka es nekādas muļķības nedarīšu,un ka mani pavada,tapēc atļāva dzīvoties tik ilgi.

Dzīvoju daudzdzīvokļu mājā,un tajā laikā vēl koridorī nebija gaismu,kas ieslēdzas uz kustības,bija pašam vakarā jāieslēdz.

Kā jau kuro vakaru devos mājās ap 00:00,un jau pa gabalu redzēju ka majā nedeg neviena gaisma,koridorī arī nedega,tapēc ātrāk skrēju,lai nebūtu bail iet uz savu dzīvokli.

Ieskrējusi mājā es sāku elsot un uzskrienot uz 1 stāvu ieslēdzu gaismas slēdzi,un dzirdēju ka no 2 stāva uz 3 stāvu kautkas ar chībām iet(šļūkājot), pārbijusies skrēju uz 2 stāvu,un arī tur ieslēdzu gaismu,tad uzskrēju uz savu stāvu(trešo) gāju uz dzīvokļa durvīm tad atkal dzirdēju ka no otrā stāva uz pirmo stāvu,tas pats,chības un šļūkāšana.Iegāju dzīvoklī,un nevarēju visu nakti aizmigt..Biju tik ļoti pārbijusies,ka pēctam mājā nācu kad vēl bija gaišs..Pat tagad ar bailēm eju pa koridori,bet kā tagad tās gaismas uz kustības,tad nav tik bailīgi,bet tapat vienmēr tas nāk prātā..

40 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

moš kads vnk gaja no dzivokļa uz dzivokli:D

3 0 atbildēt

ŌME!

1 0 atbildēt

Tu nobijies no vienkārša cilvēka, kas dzīvo tev kaimiņos? nu jāa...

1 0 atbildēt

Biedējošās čības!

0 0 atbildēt

droshi vien kaiminsh ar chiibaam gribeeje pabiedeet un apmierinaatiesemotion

0 0 atbildēt

ganjaw kaads gars... emotion

0 0 atbildēt

es ar dzivoju daudzdzivoklju majaa un man kad es bracu no skeitparka majaas man ir bail iet sava kapnutelpaa jo man vienmer liekas ka kaads mani izseko no muguras nu kjip tulinj sagraabs es nezinu mosh kautkads spoks bet taa sajuuti ir tik pretiiga un bailiiga 

pietam man 2 stava kaiminjsh pagashvasar nomira sava dzivoklii shis bija jau saacis puut un tgd blakus esoshajaa dzivoklii man kaiminjiene uz slimniicu aizveda ar slimu sirdi es iisti nezinu vai shii nomira bet nu man karo4 bail no savas kapnjutelpas.! :)

0 0 atbildēt

karoč.. Man arī ir dīvaina kāpņutelpa,pa kuru tiesham bailigi iet

0 0 atbildēt

nee vienkaarshi patiik biedeet un kad ir nobiedeejis tad vinam tas patiik man ar liidziigi kaimini

0 0 atbildēt