local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļošana laikā. Neticami notikumi.159

1746 14

Laiks neplūst taisni. Tas „uztinas" vijumos kā kabelis uz spoles, tāpēc pagātne eksistē paralēli nākotnei. Taču dažreiz starp „vijumiem" rodas „caursite" kā elektrotehnikā - starpvijumu īssavienojumi. Un tad Zemes geohronālajā laukā rodas „melnie caurumi". Tie kā virpuļviesuļu piltuves klejo, pakļaujoties kādiem saviem likumiem, ievelkot cilvēkus, priekšmetus, dzīvniekus. Par „īssavienojumu" iemeslu var kalpot milzīgi enerģijas uzvirmojumi - zemestrīces, lielu meteorītu krišana, kodolsprādzieni...ticēt vai neticēt, paliek jūsu ziņā ;)

Līdzīgas raksti :

http://www.spoki.lv/mistika/Neticami/168347">http://www.spoki.lv/mistika/Neticami/168347

http://www.spoki.lv/mistika/Neticami-notikumi-Celosana-laika/169855">http://www.spoki.lv/mistika/Neticami-notikumi-Celosana-laika/169855

1746 14 159 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 159

0/2000

Tad šis ir izskaidrojums tam, kāpēc man pazūd zeķes no vienas vietas un tās

atrodas pēc laika citā vietā, protams, cauras....

1 0 atbildēt

Bet raksts tiešām labs, ++++ no manis Tev kabatā emotion

0 0 atbildēt

Uhh ka es milu so tautu  emotion izlasot tekstus ko iespejams ir apstiprinajusi gudri prati, Musu cilveki srazu spej pateikt ka tas ir FEILS vai kkaut kas tads.

0 0 atbildēt

emotion   + 

0 0 atbildēt

+++ vnk neticami, un intriģējoš i... vot būtu kāds cilvēks, kas šo visu izzinātu tā pa īstam un pastāstītu to pārējiem... :) KOLOSĀLI!!!

0 0 atbildēt

kaut kur skatījos video, par to, kā zinātnieki mēģina izplānot laika mašīnu, tur gan bija teikts, ka nevarētu aizceļot uz dajebkuru laika posmu, tikai uz tik tālu pagātni, kurā eksistē pati laika mašīna, tā k;a, ja uztaisītu tādu, varētu uzreiz gaidīt , ka kāds pa viņu jau nāk ārā.

0 0 atbildēt

ļoti, ļoti, ļoti labs raksts.

0 0 atbildēt

kjipa atgriezties 2nedēļas pirms facebook izdomāts ne?:D (+)

0 0 atbildēt

ar to laiku tomēr nav tik vienkāši fizikāli.

ja es nonāktu nākotnē vai pagātnē, vai tad es satiktu sevi ? pēc fizikas nē, jo matērija ir viena un tā pati visā laiktelpā. Līdz ar ko izriet nākamais jautājums: ja es nonāku pagātnē vai nākotnē un sevi satikt nevaru, jo es esmu tikai viens visur, tad attiecīgā laika novērotājiem pagātnes vai nākotnes es pazūdu bet parādas tagadnes es, kas ir visai jocīgi. Nerunāsim nemaz par to, kas notiek ja pagātnē izmaina notikumu - vai tad automātiski updeitojas visa nākotne, vai veidojas paralēls laiks, jo abos gadījumos tie būtu parāk lieli datu masīvi emotion

0 0 atbildēt

Kruta!!! emotion

0 0 atbildēt

Pedējais labākais raksts ko esmu lasījusi.! ;))

0 0 atbildēt

Nav atsauces vai pierādījuma - rodas jautajums - vai tu zini, kas ir AKSIOMA? Un ja tagad pēkšņi meklēsi googlē - noskaidrosi, bet neviens nebūs ielicis atsauksmes uz to, kur viņš uzzināja, kas ir aksioma... Izvēlējos tieši šo svešvārdu, jo tas šajāgadījumā ar savu skaidrojumu der ideāli emotion

0 0 atbildēt

raksts labs, bet nevienam no minētajiem notikumiem nav reālu pierādījumu

jebkurš var uzrakstīt , ka 1995. gadā Čehijas tāds un tāds laikraksts  rakstījis, kā no melnā cauruma pilsētas centrā izlīdis papagailis. to redzējuši simtiem cilvēku, bet pierādījumu nav

0 0 atbildēt

Prieks ka cītīgi izlasīju emotion Nezinu kapēc, bet man sametās baisi..

0 0 atbildēt

Cik interesanti!emotion

0 0 atbildēt

ļoti patika +++

0 0 atbildēt

šis raksts izklausās ticams ;)

0 0 atbildēt

 

Ar to savu kritisko pieeju tādu kritisku, tukšu dzīvi nodzīvosi. Neticot kaut kam brīnumainam, mēs neko tādu nekad nepiedzīvosim. Jāļauj šai idejai par ceļošanau laikā noticēt un tad arī varbūt kaut kad to pieredzēsim. Viss slēpjas ticībā un prātā!

0 0 atbildēt

Man gan nau lemts ceļot laikā, jo tad es jau sen ar sevi būtu sadzēris kopā un uzsinājis visus nākotnes notikumus un spēlētu totalizātoru.

0 0 atbildēt

1. 2 . Asians emotion  izlasot pirmo sāku ar interesi lasit pārējās  TĀDUS RAKSTUS VĒLL +++

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »