local-stats-pixel fb-conv-api

Būūū... citplanētieši!21

vai jūs tam ticat?

biki iekopēšu par rozdeilas stāstu:

Lidojošais disks

1947.gada 8.jūlijā Rozvelas gaisa kara spēku bāze izplatīja paziņojumu presei par “lidojoša diska” katastrofu Rozvelas apkaimē. Tas piesaistīja preses uzmanību, taču ASV karaspēks drīz vien paziņoja, ka nokritušais objekts patiesībā esot atmosfēras izpētes zondes paliekas. Šis paziņojums nepārliecināja skeptiķus, kas uzskatīja, ka ASV valdība nolēmusi slēpt ziņas par citplanētiešu kosmosa kuģa katastrofu. Pēc vairākiem gadu desmitiem ASV varas iestādes patiešām atzina, ka 1947.gadā izplatītā informācija nebija patiesa. Ziņojumā teikts, ka ASV karaspēks tolaik izmēģinājis ļoti slepenas zondes, kuru uzdevums bija iegūt ziņas par PSRS atomieroču izmēģinājumiem. Citplanētiešu līķi, ko it kā redzējuši aculiecinieki, patiesībā bija no zondēm izkritušie manekeni.

Neraugoties uz šiem paskaidrojumiem, liela daļa amerikāņu vēl aizvien uzskata, ka valdība turpina slēpt ziņas par NLO katastrofu Rozvelā. Pirms katastrofas 50.gadadienas 1997.gadā veiktā CNN aptauja parādīja, ka 54% amerikāņu tic dzīvībai uz citām planētām un 80% domā, ka ASV valdība neizpauž visu tās rīcībā esošo informāciju. 2003.gada oktobrī veiktā SKDS aptauja liecina, ka latvieši ir krietni vien skeptiskāki pret NLO: citplanētiešu darbībai uz Zemes tic tikai 18% aptaujāto, bet 75% apgalvo, ka netic NLO.

 

lejā četras bildes.

tici vai nē?

Reklāma
48 2 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

100% ārpus mums ir simtiem, tūkstošiem, varbūt pat MILJONIEM planētu, kas ir apdzīvotas.

3 0 atbildēt

+ spīgulītim.

ir taču atrastas lietuslāses uz zondes! kāpēc gan nē?

bet... zaļi vīriņi. xD

2 0 atbildēt

godīgi sakot, es tam pati neticu. vēlos dzirdēt citu viedokli. emotion

tos mazos cilvēciņus var arī uzgriezt uz attēla. un vīri melnā ir galīgs bulšits. :D

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

bullšits

1 0 atbildēt

trešais fake

0 0 atbildēt

idiotisms

0 0 atbildēt

zeme ir takā rīga latvijā tikai zemee ir galaktikas centrs tas tāpat kā no valmieras aibraukt us rīgu n@huj

0 0 atbildēt

trešajā bildē -  tas pa labi! tam gan ticu ka no citas planētas.

0 0 atbildēt

atbildot uz arnijs komentāru " Protams, ka ticu! Un pofig, ka varbūtība viņu... " "varbūtība viņu eksistencei šajā visumā ir tuva nullei" - šito pats izdomāji... "citplanētieši savu dzīvi sāka līdz ar BB" - pašam smiekli nenāk? :D  

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " jaa 3.bilde ir pilniiga patiesiiba " jā, es pa Tv redzēju, tam es čista ticu  

0 0 atbildēt

3. bildei vis vairāk ticu :D

0 0 atbildēt

ticu, bet tām bildēm gan nē :D

0 0 atbildēt

nu vells

0 0 atbildēt

saize

0 0 atbildēt

3 bilde. bļe, un kadri. JAU ZBAL TIE NLO, neko sakarīgāku nevar ielikt???? viens ielika kārtīgu rakstu par nlo, ar to nepietiek???

0 0 atbildēt

nūū, buša tikšanās ar zaļīti. xDDD

fotošops. fotošops var visu. :D

0 0 atbildēt

3. bilde lol :D

0 0 atbildēt

šitam es neticu,bet man liekās diezgan aprobežoti neticēt dzīvībai uz kādas citas planētas!!!Mēs taču esam,kāpēc lai mēs tādi būtu vienīgie,kas mēs par tādu īpašu gadījumu?!?!

0 0 atbildēt

Protams - Ir eksistence uz citām planētām, kuras nav mūsu saules sistēmā un par kurām mēs neko nezinam.  Taču šitie visi stāsti ir fufelis, jo es domāju, ka ja ir dzīvība uz citas planētas, tad noteikti uz tādas, līdz kurai mēs ar kosmosa kuģiem nekad netiktu - noteikti miljons gaismas gadu no mūsu planētas.  Tam es ticu. Taču šitādiem te nlo monstriņiem gan ne.

1 2 atbildēt