local-stats-pixel fb-conv-api

Baidies no bērniem? 422

875 2

Ja vēl nebaidies, tad ir laiks sākt. Šoreiz ar nelielu bonusiņu, katrā attēlā divas lietas, kuras liek nedaudz nodrebināties. Jauku lasīšanu.

875 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

"Izrādās, ka iepriekšējā ģimenē bija bijis mazulis, kurš nodzīvoja vien dažus mēnešus, jo viņai galvaskausā bija uzkrājies liekais ūdens un deformējušies kauli. Mazulīte bija nodzīvojusi tik īsu brīdi, ka viņai nebija pat vārda, tikai ‘’Mazulīte’"

Da labi. Bērna vārdu nevarēja izlemt dažus mēnešus?emotion

17 0 atbildēt

Viens otrs gan izklausās pēc totāla izdomājuma, bet nu kas zin...emotion

12 0 atbildēt

Kad es biju mazs, tad es biju mazs...

8 0 atbildēt

Aizbraucām ar meitu, 4 gadi, uz pilsētu, kur viņa vēl nebija bijusi, gājām garām vienai mājai, meita saka, ka viņa tur ir bijusi sapņos un ēdusi šokolādi

8 0 atbildēt

kad es biju maziņš ( ap 4 gadiem) man bija ļoti bail no tumsas, jo no gultas es redzeju virtuvi, un uz plaukta parasti stāvēja spožs katls kurš mēnesim spīdot atspīdēja, nezinu kpc bet es no tā ļoti baidijos. Mana nojauta bija pareiza.... es redzeju ļoti baisu rēgu kas ļoti līdzīgs sauktajai nāvei - melns apmetnis ar lielu kapuci, izkapts bija uz labā pleca un indīgi sarkanas acis.Rēgs stāvēja istabas vidū un tad izslīdēja cauri sienai. Varat mani uzskatīt pa traku vai velnzinkādu, bet tā notika.

6 0 atbildēt

Es to vien daru,kā no viņiem baidos,tādēļ īsi pirms kulminācijas velku ārā!

5 0 atbildēt

For an unknown reason I'm afraid of open doors at night....

Man visu laiku šķiet ka tajās kāds stāv pa nakti, bet tur nekā nav....

Help me!

5 0 atbildēt
Baiļu tirpas pārskrien pa kauliem, bet tāpat lasu..
4 0 atbildēt

2. kaut kas pazīstams. mani reiz vienu slimu vecāki atstāja mājās, nebija kam likt pieskatīt. bija ziema, nāca jau krēsla un man izsktatījās, ka istabā sekcijas malā kāds stāv un lūr uz mani, un smaida. domāju, ka tētis atnācis, piegāju klāt, neviena nebija. norakstīju vēlāk šo visu uz slima bērna murgiem.

4 0 atbildēt

Šitos naktī jāliek.

2 0 atbildēt

kad man bija kādi 7-8 gadi,naktī gājupačurāt.Sanāca iet gar māsas gultu,viņai bija apmēram 6! kad biju blakus,viņa teica:"Marek,tu jūti" " Mani modināja liela roka' abi sākām aiz bailēm bļaut,tētis ieslēdza gaismu un visu nakti atstāja,tas bija baisi.Māsa pēctam stāstīja ka viņai pieskārās milzīga roka,interesanti,ka arī suns iezmilkstējās un aizmuka no virtuves,kautkas laikam tur bija!  Otrs stāsts.... man apm 6gadi,gulējām ar brāli,vienā gultā,nakts vidū pamostos un redzu,ka viņš atrodas istabas vidū pie griestiem... pārmīzu,jo viņš bija blakus.... tā māja bij paranormālā nlo aktivitātes zonā...gar mūsu māju bija šoseja,un katrai 3 mašīnai parasti sākās problēmas ar dzinēju,apm 400m robežās ....apnika rakstīt,vēl daudz ko stāstīt...

1 0 atbildēt

Ļoti daudz rakstības kļūdu kas traucē lasīt.

Vienu vakaru es pieskatīju savu mazo brālēnu (tātad tu esi viņa mammas māsas meita)Viņš man sāka stāstīt par svešo vīrieti, kas parādās viņu vecāku guļamistabā. Sākumā es domāju, ka mana masa (tagat tu jau esi viņa mammas māsa) vienkārši krāpj vīru un izdarīju kļūdu, pajautādama, kāds viņš izskatās. Viņa pateica: ‘’Viņam nav sejas.’’ - Nemaz nerunājot par elementārajām interpunkcijas kļūdām.

1 0 atbildēt
Kad es biju mazs,kad slimoju,regulāri murgoju,ka nežēlīgā ātrumā nesos pa spilgtu tuneli un nevaru nobremzēt,un priekšā ir siena,kurā es ietriecos.
1 0 atbildēt

mana māsa stāstīja, ka, kad bijām mazas vienu nakti viņa redzēja mani stāvam pretī viņas gultai. Viņa mani uzrunāja, bet neko neatbildēju un tad viņa mēģināja paraustīt mani aiz naktskrekla, bet roka izgāja cauri. Nezinu, vai patiesība, vai vienkārši maza bērna murgs, bet tik un tā interisanti.

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Kāpēc kad es katru nedēļas nogali saku draugiem, ka redzu rūķīšus un visādus citādus mošķus visi tik par mani smejas? :/ Tad jau nav bail... pff.... diskriminācija..

0 0 atbildēt

wow, kaut kā pārsteidzoši, arī tu nemāki rakstīt, turklāt esi viesis... Nožēlojami

0 0 atbildēt

tad es nebūtu tik ilgi atcerējies to nakti....emotion

0 0 atbildēt

Kaut ko vairāk jau tu nevarēji pateikt, vismaz pozitīvu ne? ppc... 

0 0 atbildēt