local-stats-pixel fb-conv-api

Ar prātu neizskaidrojami fenomeni176

2664 22

Zinātne cenšas tikt skaidrībā ar apkārtējo pasauli. Tomēr zinātniekiem ne vienmēr izdodas saprast un izskaidrot dažas parādības, ar kurām mums, vairāk vai mazāk, iznāk saskarties. Gandrīz katrs no mums, ja nav saskāries, tad dzirdējis ir noteikti par ko tādu, kas nu nekādi „neierakstās” pasaules zinātnes grāmatā. Vissvarīgākā lieta, par ko zinātnieki strīdas ir – no kurienes radies cilvēks un kālab eksistē cilvēce? Un cilvēks jau ir iekārtots tā, ka netic tam, ko neizprot.

2664 22 176 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 176

0/2000

Cik vecs ir šis raksts? Deja-vu sen jau ir zinātniski izskaidrots, tur nekā mistiska nav. Bet par lielu daļu pārējo runājot - tas ir farss. Par dzīvi pēc nāves runā cilvēki, kas nekad nav bijuši miruši. Ja uz minūti apstājas sirds, cilvēks nav beigts - smadzenes vēl darbojas, sistēma ir pilna ar asinīm, viss ir principā ok! Un kad ārsti viņus atkačā, tad viņi sāk muldēt, lai gan nemaz nav bijuši miruši. Tāpat ''paranormālās spējas'' - ir tāds Džeimss Rendijs kurš piedāvā miljonu dolāru jebkuram, kurš var parādīt šīs savas spējas. Un vairāk kā 20 gadu laikā neviens miljonu nav dabūjis, jo Rendijs vienmēr pierāda, ka tie cilvēki ir krāpnieki un izmanto visbiežāk fiziku savā labā, lai čakarētu cilvēkus. Utt. Viss kas ir šajā rakstā, ir parastas tenkas, ko vāc lētticīgi cilvēki, jo domā, ka uz 5 sekundēm apstādinot kādam sirdi, šis cilvēks ir miris un jau ceļo pa pēcnāves dzīvēm. 

0 4 atbildēt

jau bijis neskaitāmas reizesemotion

0 8 atbildēt
H avatarsH

-

0 9 atbildēt

tikai loxiem var iestāstīt, ka spoki un NLO eksistē. viss ir jūsu galvās, pieaudziet?

2 16 atbildēt

nākamreiz es vienkārši nejaukšos ar komentāriem rakstos, kuri ir domāti nūģiem, kas tic harijam poteram un vienradžiem, paldies par pamācību.

2 16 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »