local-stats-pixel fb-conv-api

57 iespējamas pazīmes, ka Tevi ir nolaupījuši... citplanētieši26

345 4

Nolaupīšana būtu tikai viena pakāpe kontaktiem ar citplanētiešiem. Visus kontaktus ar citplanētiešiem var iedalīt vairākās pakāpēs. Pirmās pakāpes kontakts ir NLO novērošana tālāk par 150 m. Otrā pakāpes kontakts ir novērotāja fiziska ietekme, tas var būt elektronikas bojājums, karstuma izjūta un tamlīdzīgi. Trešās pakāpes kontakts ir humanoīda, robota vai būtnes novērošana. Tikai ceturtās pakāpes kontakts ir nolaupīšana. Alena Hineka izveidotajā kontaktu klasifikācijā ceturtās pakāpes kontakti nebija iekļauti. Dažādi NLO pētnieki 1972.g. izveidotajai skalai ir pievienojušas papildu pakāpes. Piektās pakāpes kontakts ir komunkācija starp cilvēku un humanoīdu. Sestās pakāpēs kontakts ir citplanētiešu darbības rezultātā iestājusies cilvēka vai dzīvnieka nāve. Kā pēdējais ir septītās pakāpes kontakts. Tas būtu citplanētieša un cilvēka hibrība rašanās seksuāla kontakta vai zinātnisku eksperimentu rezultātā.

Parasti nolaupīšanu, pēc aculiecinieku stāstītā, nevar atcerēties. Tāpēc var noderēt pazīmes, kas liecina, ka kaut kas nav kārtībā. Zemapziņa bieži vien sūta signālus, jo notikušo patiešām aizmirst nav iespējams, to var tikai izstumt no apziņas.

345 4 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

nu i naafig mani neema, ne es gudrs, ne es mega sportists.... un taa vel vareetu turpinaat bezgaliigi emotion

0 0 atbildēt

Laikam visi tad esam bijuši nolaupīti.

0 0 atbildēt

Wtf vienā vietā raxtīts, reibus klausiities vai skatiities citplaneetieśu bildes. Bet citā īpaša interese par citplanētiešiem. Tad jebkurā gadījumā esmu nolaupīta? Vai kā? Un 2 vietas kur raxtiits ka tevvi kāds novēro. Neko nesaprotu.. emotion. Bet kâ rraxts ir ok.

0 0 atbildēt
Eee, es vienreiz sapņoju kad man apkart atrodas aliens un viens alien mazulis guļ uz zemes, skatās uz mani un itkā ar domām mēğina kko pateikt. Sapnī smadzenes sāka vārīties, un mostoties tās vel vārijās un bija ļoti nepatīkama sajūta. Sākumā takā miega paralīze bet varēju piecelties. Piecēlos pastijos spogulī uz sevi un man bija ļoti lielas acu melnumi, acu krāsu nevarēja redzēt. Un pats nebiu takā savā ādā. Kādam tā nau bijis, nevar neviens paskaidrot kas tas bija??? Tas notija šo vasaru. 07.2015
0 1 atbildēt