local-stats-pixel fb-conv-api

3 spoku stāsti par Rundāles pili.9

56 1

Spoku stāsti par Rundāles pili! Nu jau jau tā tiešām ir tad es tur neieradīšos. ;DD

Lūdzu liec + ja patīk! ;] emotion

Kāda Rundāles pils darbiniece stāstījusi, ka viens no restauratoriem – vecs večuks – pēkšņi žirgtiem soļiem izskrējis ārā no pils. Kad jautājusi, kur šis skriedams, atbildējis – pilī vairs neatgriezīšoties. Izrādās, meistars mierīgi darbojies, kad pēkšņi kāda neredzama roka paņēmusi viņam no acīm nost brilles. Tad brilles lēni un līgani esot attālinājušās.

Cits nostāsts vēsta, ka Rundāles pilī dzīvojis ļauns un nežēlīgs kungs. Viņš licis pils mūros iemūrēt tos kalpus, kuri viņam nav patikuši. Tad nu naktīs šie cilvēki mēdzot spokoties. Starp tiem esot arī sieviete baltā tērpā, kas izejot cauri kolonnām.

Melno Dāmu esot redzējuši pils restaurātori. Viņa parādījusies no kolonnas, neko nerunājot, uzkāpusi pa trepēm, izgājusi cauri telpām un pēkšņi pazudusi.


56 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Gūglē
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

es gan ticu

1 0 atbildēt

deja vu? aaa nee. . . Rundaales pils staastu tak te kaa piedirsts . . .

use da fcking search button emotion

1 0 atbildēt

mans tevs ia macijies rundales pili kad tur vel bija pamatskola un vish stastija ka viss biedejoshakais esot bijis iet uz rundales pils pagrabiem :D

1 0 atbildēt

varēji vairākus vai garākus sarakstīt 

1 0 atbildēt

aaa...man palika mazliet bail es tur bija ar brālēnu viņš teica ka redzēja kādu dāmu melnā tērpā no sākuma domāju ka viņš mani māna bet tagad es saprotu un tagad tur negribu iet tur.emotion

0 0 atbildēt

Nu ko, domā vēl stāstus un taisi 2.daļu!

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

no shit? es tikko izdomāju, ka tur dzīvo zobu feju un visus no bērniem savāktos zobus viņa nes uz saviem slepenajiem kambariem- p.s. ja patika, plusojiet uz augšu, uzcepšu vel kādu ironisku komentāru.

7 8 atbildēt