local-stats-pixel fb-conv-api

Zīmē, lietojot LSD71

1949 15

Šis puisis ir ielicis šīs bildes internetā pēc tā kad viņš ir lietojis LSD narkotikas un zīmējis savu draudzeni kas viņam bija blakām.

Šis raksts nekādīgi nemudina lietot narkotiskās vielas. Nekādā gadijumā tās nelietojiet, kaut cik ļoti labi tas izklausītos un izskatītos nekad to nedarit un nemeiģiniet! Katram kas ar to aizraujā kādreiz pienāk savs laiks kad viņš pārdozē un aiziet no šīs pasaules,vai arī ir ļoti tuvu tam...

1949 15 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Njā, daudzi reibumā labāk "dzied", "dejo", "brauc:", utt... Es labāk pieturos pie legālā šņabīša! emotion

1 0 atbildēt

vispar jau pec pusstundas saktu sarunaties ar zimuljiem, un pats justos kaa ziimeejums....

kadas veel 8 stundas......

1 0 atbildēt

Būtu ērtāk visu pārlūkot, ja beigās sataisītu kolāžu .

1 0 atbildēt

Es citur lasīju, ka meitene pašportretus zīmējusi narkotiku iespaidā.

1 0 atbildēt

Godīgi sakot,man bail no šitiem zīmējumiem emotion

1 1 atbildēt

5 un 8 tīri glīši.

0 0 atbildēt

Teorētiski var pārdozēt, praktiski gan nē. Var taisīt thumbprint, kas ir kā tūkstošiem devu un dabūt paliekošas sekas, HPPD, vizuālos. Bet nolikt karoti? Nē. Un stundu jautajums? Eu, tas ir standarts, līdz LSD metabolizējas. P.S. sākumā LSD ir kristālu veidā, tad šķidrums, tad blotteri/cukurs et cetera.

0 0 atbildēt

hmm, to visu varu izbaudit neko pat nelietojot,ja palasa WIKI LSD iedarbibu :D

0 0 atbildēt

emmm... man astotais patīk emotion

0 0 atbildēt

Kaut narkotikas uz šīs pasaules nebutu. 

2 2 atbildēt

Interesanti. (: Mjā, vienā valstī ir speciāla tāda kā procedūra, kur paņem LSD, lai atbrīvotos un relaksētos, tā ir domāta māksliniekiem, kam pienākusi iedvesmas krīze.  Melotu, ja teiktu, ka negribētu pamēģināt, bet zinu, ka es nu noteikti nevaru neko tādu izbaudīt, man tas vaŗetu būt nevis skaistu fantāziju ceļojums, bet gan šaušelīgs un varbūt pat letāls pasākums, zinot kas notiek manā galvā, nu spriežot pēc sapņiem un ne to pozitīvāko skatījumu uz pasauli.

0 0 atbildēt

Un LSD ir pieejams arī tablešu veidā, parasti kaļķa tabletes vai vnk tukšās bāzes tabletes, kuras ir piesūcinātas ar LSD. lai arī agregātstāvoklis LSD ir šķidrums, tomēr to iespējams lietot arī kā markas vai tabletes. Ir veidi kā to arī smēķēt, bet par tiem neesmu meklējis nekādu papildus/padziļinātu info.

0 0 atbildēt

hmm... un tagad es beidzot saprotu kā rodas tie jaunie modernie makslnieki! emotion 

0 0 atbildēt

Jo ilgākā iedarbībā jo skaistāk zīmē... Man vajadzētu pamēģināt

0 0 atbildēt

ORGAZMO pietiek lietot LSD ! emotion emotion

0 0 atbildēt

Paša pieredze ,tikai uzkurījot veco labo zāli. Pateikšu to,mana mākslinieciskā puse vnk. ir drausmīga.

Uzkurīju un sadomāju vienu dienu meditēt,nu vairāk trešās acs atvēršanu,nezinu kapēc, vnk. gribējās. Sāku klausīties,video ar binaural beat sistēmu un fonā skan balss ,kas saka ,lai iedomājas to un to. Iepriekš biju mēģinājis arī skaidrā,nekas nav diži sanācis iztēloties meditējot. Kad biju efektā,viss mainījās ,mana mākslinieciskā puse bija kā piedzimusi,iznākusi no dzīlēm.Ar aizvērtām acīm es spēju iztēloties vnk. to,ko man fonā teica , no pilnīgas tumsas,kad acis aizvērtas ciet,es redzēju,kā no tumsas ,tumsa maina krāsu uz oraņžu ,oranžā krāsa veido formas,da jebkādas es iedomājos,tajā brīdī domāju to,ko teica fonā. Tas bija neatkārtojams ceļojums. Runa gāja par auras izplešanos,ka tā paliek ar vien lielāka un lielāka, ar acīm ciet es iztēlojos savu ķermeni un to kā mana aura izplešas. Un netikai izplešās,es to arī jutu no ārpuses,ķermenis palika ar vien vieglāks ,pār visu ķermeni tādas kā skudriņas skraidīja,bet ļoti laba sajūta tā bija.

.Mans zīmēšanas līmenis -2. klases līmenī,max 7. klases līmenī. Zīmēju vienkārši drausmīgi. Nākamā reize ,kad uzkurīju, izdomāju pazīmēt. Un ,kas notika atkal. No neznokurienes es mācēju zīmēt ,pat teiktu ,ka ļoti labi man sanāca,detaļas ,sīkumi,viss kas vajadzīgs labam zīmējuma,tas tur bija. Salīdzinot to darbu ar maniem iepriekš zīmētajiem skaidrā, 20x reizes labāk,ja ne pat vairāk.Ieteiktu jums uzpīpēt un pameditēt,protams,zāli nevis spice.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

LSD nevar pārdozēt emotion

1 9 atbildēt