local-stats-pixel fb-conv-api

Vai var iemācīties zīmēt 2.030

462 0

Pēc gandrīz 3 gadu pauzes update manā profilā. Pirmajā raksta daļā mēģināju raisīt diskusiju par to vai labi zīmēt var katrs. Nupat esmu spēris pirmos ar mākslu saistītas karjeras soļus, bet vēl aizvien esmu drošs- tāpat kā braukt ar riteni, labi zīmēt var iemācīties jebkurš. Kvalitāte atkarīga tikai no pieliktajām pūlēm, intereses un ieguldītā laikā. Visu apguvis esmu pašmācības ceļā, tādēļ tehniskā puse nopietni pieklibo. Daži no maniem pēdējiem darbiem :)

Ja labpatīk varat arī man sekot:

Būšu pateicīgs! :)

462 0 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Ja rokas aug no di*sas, gribēdams neiemācīsies zīmēt emotion

+ par rakstu emotion

14 0 atbildēt
Es gribētu tādu cilvēku ieraudzīt dzīvē, jo uzzīmēt ko tādu, tas ir prātam neaptverami, manā skatījumā, fakin maģija
14 1 atbildēt

10% talanta,90%neatlaidiga,smaga darba-recepte panakumiem... bet ja to 10%nav ,nelidzes ari 100% smagaa darba.  Labi braukt ar velosipedu var iemacities gandriz katrs,braukt ka STROMBERGS-gandriz neviens. Tas attiecas uz visam jomam,bez talanta pilnibu nesasniegt.

4 0 atbildēt

NU, nu. Tur ir vajadzīgs talants. Piekrītu, ka zimēt var iemācities jebkurš, bet tikai iekš blender. maya etc, kur va veikt back. Otrkārt slikts apgalvojums, tas ir kā salīdzināt cilvēku ar talantu, piemēram, matemātikā vai zubri. Tas, kas ar talantu vienmēr spēs atrisināt nestandarta uzdevumus kamēr zubris, max spēs darboties tikai ar esošiem piemēriem.

2 0 atbildēt

ja godīgi, lielākā daļa izskatās pēc nozīmējumiem, ko es nemaz nesaistītu ar īstiem zīmējumiem. nozīmēt var katrs, tāpat kā nošpikot, galvenais, cik labi un nepamanāmi to var izdarīt.

3 1 atbildēt
Ar blender, jā esmu mēginājis zīmēt ekas etc. Bet ēkas sastāv no ģeo. objektiem, ar kuriem problēmu man nav, bet dzīvas radības, man ne corel draw, ne blender nekad nav sanākušas, bet tā kā man patīk eksaktas lietas, kas man padodas bez īpašām pūlēm, tad labāk es laiku ieguldu dažādu programmēšanas valodu apguvei, nekā tērēju 100x vairāk laika attīstot, to uz ko man talanta nav.
1 0 atbildēt

Te jau uz riktīgu reālismu velk! emotion

1 0 atbildēt
Fotogrāfijas nevajag likt , ja!
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vai, spoki vēl eksistē un Tu vēl zīmē, labvakar! : D

Redzams progress.

0 0 atbildēt

nelieku un mani nemaz neinteresē vai man liek "like". ja mani tas interesētu, es nerakstītu kritiku vai jebko tamlīdzīgu, bet gan vienkārši rakstītu "ak, kāds superīgs raksts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

0 0 atbildēt

tieši to es teicu, muļķa desa

0 0 atbildēt

Piekritīšu, ka ekspresīvā puse man nav tik attīstīta,  cik vēlētos... Lieta tāda, ka mana nākotnes profesija prasa tieši šādu pieeju- lēnām kļūstu par fotoreālisma tetovētāju.  Jāspēj radīt pēc iespējas reālistiskāki darbi uz sarežģītākā audekla zem laika spiediena, kas jau ir māksla pati par sevi.  With that being said, manuprāt, atļauties lemt, kas ir māksla un kas nav prasa zināmu dogmatismu vai pat dieva kompleksu.  

Plus- divi mākslinieki nekad nespēs radīt identisku darbu,  kas liecina par to,  ka katrs darbs (pat fotoreālisma) noķer gabaliņu mākslinieka dvēseles caur to kā tiek turēts zīmulis,  cik ātri un kādā virzienā tiek triepta krāsa un lietotie toņi,  un pat tajā,  no kuras vietas darbs tiek sākts.  Piekritīsi,  ka tas ir galvenais veids,  kādā tiek atšķirti lielmeistari?

Lielāko daļu darbu cenšos individualitāti savā veidā- no šeit redzamajiem daži ir paša veidotas fotokolāžas vai paša foto.  

0 0 atbildēt
man vizuālajā mākslā bija 2 emotion laikam jau tāpēc, ka man tas likās neinteresanti... nu varbūt ja velta laiku pāris stundas dienā... tad var arī taisnu līniju ar roku novilkt.
0 0 atbildēt
Kā fotogrāfijas.
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
Pēdējais awesome
0 0 atbildēt

ir ok.  Talants ir. emotion

0 1 atbildēt