local-stats-pixel fb-conv-api

Tilen Ti18

229 0

Aiz loga drēgns, līst lietus... Mazliet siltuma un spilgtu krāsu būs pašā reizē emotion

Akvareļu šļakatas – tādu iespaidu rada mākslinieka darbi pirmajā tikšanās reizē.

Daudzkrāsainie pilieni ir līdzīgi varavīksnei, kas rada attēla atmosfēru, brīnišķīgu noskaņojuma un svētku sajūtu.

Singapūras mākslinieks Tilen Ti rada neticami spilgtu un krāsainu attēlu sērijas, piemēram, veselu virkni dzīvniekus un putnus, vai arī pilsētu ainavas. Pateicoties viņa lielajai pieredzei, akvareļi ir neticami piesātināti ar krāsu, spilgtās krāsas sniedz skatītājam attēlotās būtnes enerģiju.

Tilen Ti galvenais iedvesmas avots - tropu putni, kuri, šķiet, gatavi izlidot no papīra lapas. To greznās spalvas lieliski apvienojas ar krāsu gammu, bet tehnika, kurā mākslinieks strādā, ne tikai palīdz radīt dinamiku, bet arī pastiprināt savvaļas dzīvnieku un putnu spilgtos tēlus.

Mākslinieks dzimis 1969. gadā Raub, Phang, Malaizijā. Viņš bija sajūsmā par mākslu kopš pamatskolas, apmeklēja Saito Mākslas akadēmiju Petaling Jaya, absolvējot to 1992. gadā. Trīs gadus pēc pārcelšanās uz darbu Singapūrā, 2009. gadā, viņš sāka gleznot kā autodidakts. 2011. gadā piedalījās portretu izstādē Fort Canning galerijā, un grāmatu izstādē skulptūru laukumā, ilustrācijas un estamp grupas Tau & Epsilon ietvaros. 2012. gadā notika viņa pirmā personālizstāde.

Neapstrīdams talants, parastu lietu neparasta uztvere, neticama krāsu kombinācija, mākslinieks veido savu stilu. Šodien viņa akvareļus pazīst un mīl visā pasaulē.Tilen Ti rada savas gleznas ar šļakatu akvareli, atverot mums brīnišķīgi eksotisko Singapūras pasauli. Viņa darbi ir tik pievilcīgi ar savu uztveres dzīvīgumu, ka nevar atstāt vienaldzīgu nevienu cilvēku, kurš tos kaut reizi redzējis. Tilen Ti sajūt, nevis redz...

229 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Skaisti. emotion

7 0 atbildēt

Neparasti skaisti!

6 0 atbildēt

Es gribu kādu attēlu sev pie sienas mājās, jo pati ar grafiku tik skricelēju......

6 0 atbildēt

Interesanti, kaut kas tur ir. emotion  emotion Turpini!

5 0 atbildēt
2. Tāds hitrijs, mīlīgs ērglītis.emotion
5 0 atbildēt
Nu tik, tik skaisti darbi 😍😍
4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Wow! Apbrīnojami!!!

3 0 atbildēt
Ak jē.... ;>
2 0 atbildēt