local-stats-pixel fb-conv-api

Ejam appūst sienas? :D189

2256 51

Kas ir graffiti? Vienkāršākais skaidrojums būtu – uzraksti uz sienām, bet pētot nedaudz dziļāk, var secināt, ka tā ir atsevišķa kultūra, kas iet kopā roku rokā ar hiphopu (vismaz tā tas bija ielu graffiti pirmsākumos 60tajos gados Amerikā).

Graffiti ir sastopams visur. Nezinu nevienu pilsētu, kur kāds nebūtu paniekojies ar krāsas baloniņu. emotion

2256 51 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000

Jā, kā tad, zinu jau visu to graffitistu kultūras līmeni... Nesen braucu ar piekto tramvaju, uz grīdas bija nopūsts un pat logos otrajā vagonā visur bija ieskrāpēts "zenk" un "aker". Ir redzēti no viņu puses ļoti daudz tagi, un pat nopietnāki graffiti,  tā ka noteikti kāds spoks, kas ar to visu aizraujas, viņus pazīst. Ja tā - man ir ļoti liels lūgums: sadodiet, lūdzu, tiem 2 mērgļiem pa seju.

Tāpat arī Vecrīgā, pie Doma laukuma ir ārā sienā iemūrētas kapaplāksnes no apbedījumiem, kas agrāk atradās Doma baznīcā. Protams, arī tur pāris tirliņi ir uzpūtuši savus tizlos tagus. Cik nožēlojami...

Man gan nav nekādu iebildumu, ja cilvēki uzpūš kaut ko tiešām gaumīgu. Tīri labi sanāk saki un tie kiwie zvēriņi.

3 5 atbildēt

peec tava teksta es sapratu ka kiwie nav graffiti emotion

0 2 atbildēt

Pēc būtības graffiti var rakstīt visur galvanais lai ir ievērojamāka vieta un stils! Tā var dabūt respektu un tā arī ir tā graffiti nozīme!

1 3 atbildēt

Tas jau vairāk patīk tiem, kas nepilngadīgi. Nevaru iedomāties skatu, ka kāds 30 gadīgs ies pa Rīgu apzīmēt sienas. Tas būtu smieklīgi! emotion

4 9 atbildēt

 Viens no burtu veidiem – maksimāli noapaļoti burti, jeb bubble style - tos sauc par throwupiem!

0 7 atbildēt

Man jūs besījat.  Latvijā street arts ir diezgan augstā līmenī.

1 9 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »