local-stats-pixel fb-conv-api

starp pelēkiem toņiem5

23 0

Nespēju neielikt rakstu par Rūtas Šepetis grāmatu "Starp pelēkiem toņiem"... Tā bija viena no aizkustinošākajām grāmatām kuras esmu lasījusi un es to ieteikti ikvienam. Grāmatā ir viegli lasāma un patiesa. Es to lasīju ar asarām acīs.

23 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Mana mīļākā grāmata. Nesen lasīju. Ļoti ilgi pēc izlasīšanas domās vēl esi iekšā tajā grāmatā. Izcila.

2 0 atbildēt

Izlasīju šo grāmatu, jo tā bija "Jauniešu žūrijā". No sākuma nemaz negribēju lasīt. Uzzināju, ka grāmata ir TIK bieza un par vēsturi - tēma, kas mani šķebina skolā. Bet tomēr es saņēmos un sāku lasīt. Kad bija jāvērtē izlasītās grāmatas - šī bija mana topa 1. vietā. Varu vien piekrist, ka šī ir viena no tām grāmatām, kuru VAJAG izlasīt. Ļoti viegli lasās, konkrētas darbības un konkrēti vārdi - bez izskaistinājuma. Tieši tā, kā bija. Jā, grāmata ir smaga, bet tā tomēr ir zelta vērta! Mūžam stāvēs prātā frāza: mana brāļa dzīvība bija kabatas pulksteņa vērtībā un tā vieta, kur viņiem bija jāstrādā tajā biešu laukā! Tas liekas tik briesmīgi - ēst ēdienu, ko visu dienu svešs cilvēks ir glabājis savā apakšveļā!

2 0 atbildēt

Tieši vakar izlasīju šo grāmatu, lika aizdomāties. ++

1 0 atbildēt

noteikti iesaku visiem izlasīt! Nenozēlosiet! emotion

1 0 atbildēt

Es arī izlasīju. Iepatikās - jau tāpēc vien, ka beidzot aprakstītas tā laika cilvēku izjūtas, nevis kā parasti - bezsidīgi apraksti vēstures grāmatās... emotion

1 0 atbildēt