local-stats-pixel

filmas+grāmatas13

Saprotat šis būs par grāmatām kuras ir arī filmās tops.Man šīs grāmatas patīk un arī filmas ir labas.Iesaku noskatīties un izlasīt.Ipaši Vampīru Akadēmiju un Citādos.Kad sāksies lasīt nevarēsiet beikt lasīt. Cerams patika grāmatas gan filmas.Cerams prieks lasīt.

1 vieta

Citādo sērijas.

2 vieta.

Vampīru akadēmija

3 vieta.

Krēslas daļas

4 vieta.

Greja 50 nokrāsas daļas.

Šī ir mans pirmais mēģinājums uzrakstīt tāpāc nedusmojieties plīz .

Reklāma
Reklāma
5 28 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
Tu tiešām daudz lasi? Pēc gramatikas var spriest, ka nē.
8 0 atbildēt

Tad Tev ir pāri 15, ja? Tava gramatika un šī raksta jēga ir nekāda.

5 0 atbildēt
Daudz lielāku un plašāku aprakstu vajag rakstīt. Pašlaik man rodas sajūta , itkā Tu nemaz neesi lasījusi nevienu no tā grāmatām. Ja Tu kaut ko šādu raksti, Tev jāieinteresē un jāmotivē cilvēks , lai viņš izlasītu tās grāmatas.
5 0 atbildēt

Cik tev ir gadu? Pēc tiem aprakstiem nelikās, ka esi lasījusi šis grāmatas un Greja Piecdesmit Nokrāsas. Vispār var tikai no 18+. Esmu izlasījusi visas trīs daļas un varu teikt, ka grāmata ir galīgs murgs, esmu lasījusi daudz labākus erotiskos romānus, kas patiešām ir izcili un labi. Vienīgi kapēc Grejs ir tik populārs, jo tur ir iesaistīta BDSM tēma. Krēsla, pilnīgs sviests, nesaprotu kā var patikt! Vampīru akadēmija, labāka par krēslu. Par pārējām grāmatam nespriedīšu, jo man fantāzija ne īpaši patīk un neesmu izalsījusi, bet pēc tava apraksta, man neientresēja lasīt un pat negribās. Ja vēlies veidot tādus aprakstu, tad pārdomā visu, ko saki un uzraksti tā, lai visiem, kas lasa būtu intresanti. Tev ir jaizsaka plašāks viedoklis. 

2 0 atbildēt
Latvijā vēl nav pieejamas pēdējās divas daļas grāmatai "Vampīru Akadēmijaz.
1 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

1 0 atbildēt

50 shades of grey ir pieaugušo porno vai kautkas tads gramata .-.

0 0 atbildēt

Bezjēdzīgākais ,ko esmu lasījis. emotion

0 0 atbildēt
Tu lkm joko. Tas tops ir pilnīgs murgs. Ja tu piemini filmas, tad tev gjau ir zināms, ka Citādo filmas ir vnk sūdi, visa doma pārmainīta un ir neinteresanti skatīties (pirmā vēl ir kaut cik pieņemama) vampira akademija vsp nelasijas, kaut gan man loti patik vampiru tema, un filma ir murgs. Kresla jau ir nogajis etaps, un vienigi pirma gramata ir pienemama, bet filmas galveno lomu atveido patizla aktrise. Un tad vel grejs.. Kā var vispār sis gramatas salidzinat un ielikt viena top, ja grejs ir pa visam kas cits un ir domats citai autitorijai?
0 0 atbildēt
Es nezināju, ka mīlestība ir pielīdzināma - savādām jūtām -..
0 0 atbildēt