local-stats-pixel fb-conv-api

balstīts uz patiesiem notikumiem!6

24 8

tatad nolemu izvedot rakstu par vienu no maniem darbiem!

so es veidoju kad biju loti nomakts

stasta dalibnieku vardi dazadu iemeslu del ir mainiti!

stasts ir tulkots no anglu valodas! un stasts ari ir saisinats jo man bija tiesham liels slinkums tos kvantumus partulkot! pagaidam vel nesmu izdomajis virsraxtu bet ganjau ar laiku! Nutad sakam! lai patikama lasishana!

Reiz bija kads zens, varda Richards. Richards nebija paraug berns, un atzimes ari vinam nebija no tam labakajam. Tadel vinsh skola bija ists neveiksminieks! Un vecaki vinu ievietoja internatskola. protams Richards pats nebija sajusma, bet vins zinaja ka tas vinam naks tikai par labu! Ta nu Richards saka macities internatskola, vins satika jaunus draugus atzimes krietni uzlabojas un vecaki ar vinu lepojas! Bet sirdi Richards bija palicis tas pats vecais hiper-aktivais podu gazejs, un lidz ar to vina vecaki shad un tad dabuja apciemot Richarda klases skolotaju! ta nu vinsh pabeidza sakumskolu un saka macities pamatskola respektivi 5. klase! Tas loti daudz ko mainija, vina klase saka macities audzekni no vina blakus pilsetas, deveta par Talsiem! Un sie audzekni nebija nekadi paraug skoleni bet Richards ar viniem sadraudzejas! Richards saka darit vairak nedarbus, bastoja skolu, nemacijas un pieversas vairak privatajai dzivei! Tad pienaca ziema, Richarda tetis bija prom arzemes un Richards dzivoja pie mammas! Bet tad Richarda mamma saka sarakstities ar vecu pazinu kas dzivoja Irija, un pazina mammas sapazistinaja ar kadu negeri! ta nu abi balodishi chatoja un ta nu sanaca ka Richarda mamma aizbrauca uz iriju! Mamma pastastija Richardam ka vinai jaunais draugs patik un pec kada laika adbrauks Richardam pakal un nems vinu lidz uz Iriju pavisam. Richards bija tik priecigs ka saka nejiet uz skolu, lai pavaditu vairak laika ar saviem draugiem! Un tad vinam pat iepatikas kada meitene ar kuru Richards bija pazistams kopsh pamperiem. Sho meiteni sauca Ketija. Ketija Richardu uzskatija tikai par draugu, Richardam protams tas ne parak patika un vinsh nolema rikoties! Kadu dienu Richards uzvanija Ketijai un uzaicinaja vinas pastaigaties un parunat. Ketija daudz nedomadama piekrita un pie reizes uzjautaj vai nevar panemt lidz savas draudzenes Zentas, Richards teica ka nevelas lai vina nak un tas nedaudz izbrinija Ketijas! Abi satikas pagalma un devas pastaiga, abi plapaja par dazhadam lietam un tad Richards pekshni partrauca Ketijas! Richards; Ketij man tev kas jasak! Ketija apmulsa un adbildeja. Ketija; klaj vala kas uz sirds Richards; man ir diezgan gruti pateikt, bet ilgak es nevaru to slept, Ketij tu man patic, un manuprat tev tas bija jazin! ketija; Es tevi negribu apbedinat bet tu man patic tikai ka draugs!
BOOOOM



Shadas sajutas tobrid parnema Richarda pratu,vinu tas pamatigi satrieca! Tad nu Richards saka iet lidz savam draugam Leonam uz svara zali lai izskatitios labak. Un panakumi bija manami! Tad adgriezas vina mamma. Ar biletem vis notika un Richardam ar mammu pec menesha bija jalido uz iriju! Un tad notika shokejoshas lietinas! Richarda onkulis Richardam pazinoja ka vini nekur nelidos jo mammai jaunais kavalieris nepatikot un ta talak! Richards bija parskaities, nejau par to ka vinsh nelidos prom, bet par to ka vinsh iespejams netiks uz nakamo klasi un tas vina sachakaretaja dzive butu drankigi! Richards nenokara galvu un devas atpakal uz skolu! satika atkal savus skolas draugus vecas simpatijas un protams kurtad bez uchenem! Ta nu Richards citigi centas atgut nokaveto! Nelieli panakumi bija un vina centiba lava vinam aizmirst nesenos notikumus! Vienu vakaru pec macibam Richards devas pastaiga pa skolas 2.stava gaiteni.! Lenam ejot ieveroja ka uz solina sezh vina klases biedra masa Sintija un Egija. Sintijas Richards pazina, bet turpretim ar Egijas vinsh pat runajis nebija! Richards piegaja klat sasveicinajas ar Sintijas un pieseda lai parunatos! Bet Sintija aptuveni pec minutes iegaja sava klase lai pabeigtu majas darbu. Ta nu Richards un Egija palika divata. Kajau Richards loti komonikabls cilveks uzsaka sarunu ar Egijas. Viniem sanaca diezgan veikla saruna! Un Richardam Iepatikas jautra meitene, vini apmainijas telefona numuriem un ar smaidu sejas katrs devas uz savu pusi!

Pec kada laika Richards piekera sevi pie domas ka iespejams vinam patik Egija! Vini kadu laiku jau bija chatojushi ar SMS starpniecibu, shad un tad sarunajushies starbrizhos bet tas ari viss! Richards pie sevis nodomaja ka ta ir tikai mirkla vajiba un nekas vairak bet patiesiba vinsh smagi jo smagi kludijas! Egijai patika kads Richarda klases biedrs varda Ervins. Protams Richardam tas nepatika, bet vinsh to neizradija! Viena lieta gan Richardu mierinaja, jo Ervinam Egija nepatika. Ervinam patika kada cita meitene ance no citas klase, un Richards shito patureja prata un velak ''saveda vinus kopa,,!

Tad nu Egija bija nedaudz saruktinata, un ka mierinajumu atrada sev kaut kadu 3. klases skolnieku varda Oskars! Shis atiecibas ilgi nevilkas jo tas izsmeja visa skola, un Egija bija brivs ka putns! Nu ko pienacis pavasaris, Richardam galva tikai meitenes jeb pareizak butu Meitene. Ja un diemzhel Meitenei varda Egija galva nebija Richards! Ak cik stulbi teiktu es, bet Richards nebut nepadevas un turpinaja izmantot savu sharmu. Protams lai kadus ierochus Richards neizmantotu nekas nelidzeja. Un tad vinsh padomaja pie sevis, varbut man vienkarshi to pateikt vinai! HELL YEAH!!! Good Idea!!! savilnots nodomaja sava galva! Ta nu pienaca vakars Richards un Egija uzsaka kartejo SMS maratonu un Richards nosutija shadu sms ; Egij tu man patic jau kadu laicinu! atbilde bija negativa Rihards atkal gaja gulet salauzstu sirdi! Vai tiesham vinam ta neveicas milestiba nu kas ir ar to puiku tiesham drankigi ne? Nakamaja diena vinsh visiem spekiem izvairijas no Egijas un ta ari uz priekshdienam! Bet ciktad ilgi ta var un ja pienaca tas bridis kad vini satikas Richards bija spiests sarunaties. Richards pastastija jaunumus, pastastija to ka vinam naksies palikt skola vel divas nedelas jo vina 2 meneshus ilgas bastoshanas del vinam naksies palikt uz vasaras darbiem. Bet vispar saruna bija diezgan neveikla. Pienaca skolas beigas sakas vasara un Richards sedeja vasaras darbos! Vienu dienu vinsh izaicinaja Egijas ara ar savas draudzenes Ances, ne nejau tas Ances citas, ta bija Egijas itka labaka draudzene no pavisam citas skolas! Ta vini trijata saka klist pa Kandavas ielinam un nosita sev laiku. richards aizbrauca majas un Egijai ka shkiet Richards bija lidz kaklam un droshivien bija laimiga ka tika no vina vala! Nakamaja diena Richards nemaz necentas uzmeklet Egijas bet reka ejot no skolas uz autobusu Richards paskatijas uz plks 11 un uz trotuara 90 metru ataluma ieraudzija Egijas ar Ances! Paris sekundzu simtdalas vinsh nodomaja ehh jajiet apsveicinaties bet Egijas sejas mimika strauji mainijas un Richardam pargaja gribeshana. Un vinsh ar platiem un atriem soliem nozuda pilseta! Vasaras darbi beidzas un Richards devas majas!
Chapter 2 :D:D
Vasara bija pagajusi RIchards devas uz 1. septembri. Jau autobusa vinsh satika vecos skolas biedrus, kopa visi apsprieda ka pagajusi vasara un vel sho un to. Richarda klase tagat bija sadalita divas dalas a un b. protams b. klase skaitijas neparak gudro klase, bet pec visa spriezhot A klase bija lohu bars un b klase bija ista BETA! Kajau 1. septembri pec svinigas kopsanakshanas skola notiek svetku puzdienas, visi devas piestumt rijamcaurumus. Richards paeda atrak un nesa savus traukus uz mazgatuvi, un tur vinsh sastapa Egijas... Abi ielukojas viens otram sejas neveikls smaids un sveiciens no abam pusem, nokaunejas un aizgaja katrs uz savu pusi. Cik neveikli nodomaja Richards, un gaja talak. Richards saka macities bet negaja tik viegli ka vinsh domaja, varbut ar centibu var panakt daudz bet matematika Richards bija ists zabaks un vinsh jau gada sakuma zinaja ka vinam shoreiz pat vasaras darbi nepalidzes! Nu un tad Richards atkal saka bastot negaja uz skolu dienam un pat nedelam. Pa sho laiku Richards daudz pavadija laiku ar Leonu un biezi chiloja pie Endija. Un vel Richards bija atsveshinajies no Egijas, kas vinam stulbi atkal lava iekerties Ketija. Un vienu vakaru Richards kad datums bija 10.10.2010 plks 7:00 zvana Ketijai... PIIIIII PIIIII PIIIIII Ketija; halo? Richards; chau! Ketija; nu ko tu man tik svarigu gribeji jautat? Richards; Vai tu shobrid esi viena? Ketija; ja esmu! Richards; klausies Ketij, vai mums kadreiz kkas kopigs varetu sanakt? Ketija; amm aa nuu mmm... Negribu tevi sapinat bet manuprat ne! Richards; pi pi pi pi pi pi... Nedaudz par zvanu, patiesiba Richardam butu kauns ja vel kads uzinatu par sho zvanu, nu protams Leons zinaja ka vinsh jautas, jo pats sho ideju Richardam bija pametis. Un ka izradas Ketija ir mele, kapec? Kad Ketija teic ka ir viena patiesiba ta nebija, vinai tobrid blakus atradas draudzene Zenta, kas iespejams to izsklachoja vel daudziem! Bet Shoreiz Richards nebedaja, vina sirds laikam bija ka ledus un vinsh jau pie ta bija pieradis. Un tapec Richards atkal pieversas svaruzalei. Vienu dienu vinsh ar Leonu devas uz svara zali un tobrid tur notika vietejo mazgadigo dzeraju satikshanas. Richards ar Leonu protams nedzera bet iereca par vinu stulbibam. Pec kada laika uzradas Endijs totala pali, vinsh ludza Richardam palidzibu jo vina draudzene bija sarijusies zales, un neklausija Endiju lai izvemj to ara tadel deva talruni Richardam un ludza lai vinsh palidz. Richards protams loti komonikabls cilveks panema talruni izgaja ara un taureja uz iedoto numuru! Klausuli pacel meitene ar klusu chirkstoshu balsi saukta par Zanndu.
Richards; halo vai zannda? Zannda; ja, kas runa? Richards; sheit zvana Endija draugs! dzirdeju jums esot problemas? Zannda; Nau problemas... Richards; un katad ar tam zalem kungi? Zannda; vai nau vienalga, nospragshu un bus miers... Richards; nu ta gan nevajedzetu runat, butu labi ja tu tagat aizietu uz toloeti un uzstaisitu 2 pirkstu kombeni! Zannda; es negribu to darit, jo Endijs negrib mani! Richards; Nu butiba ja vinsh tevi negrib un izmantoja tevi tikai lai tiktu klat tavai draudzenei, tad vai vinsh tev nau pie kajas? Zannda; nu itkaa... Richards; nu un tagat esi laba meitene un izdari ta ka liku! ok? Zannda; labi! Richards; apsoli! Zannda; ja! Richards; es vel parbaudishu!
Beigas viss nokartojas un meitene tika cauri tikai ar slimnicas apmeklejumu. Tad kadu dienu atskaneja zvans Richarda melnaja E51. Svesh numurs Richards pacela un atskaneja pazistama balss, dzivesprieciga un laimiga. Richards uzjautaja atvainojiet bet ar ko es runaju? Ar Zandu! Ka izradijas meitene zvanija lai pateiktos par to ka apskaidroja vinai pratu, un pie reizes paplapatu par dzivi. Ta abi saka plapat un palika diezgan tuvi. Kaut gan Richards zinaja ka Zanndai ir draugs un tapec ari neko neuzsaka, bet nedelas 2 pirms ziemassvetkiem apsolija viens otram ko uzdavinat, Richards savu davanu neatklaja bet Zannda teca ka uzdavinas vinam franchu skupstu! Un tad Richards saprata ka kaut kas nau ka vajag jo Zanndai tachu bija draugs. Un to pashu vinsh pajautaja Zanndai. Vina atbildeja ka vinsh doshoties uz angliju tapec tur nekas nevaretu sanakt! Un tad Richards padomaja pie velna lai iet! RIchards saka mega chatu videji diena dzels NOKIA uzcepas ap 1500 sms. Richards bija drukashanas kings matematikas stundas vinsh rakstija sms bez skatishanas un bez kludam! Tada veida abi viens par otru zinaja gandriz vissu. Pienaca ziemas svetki un Richards ka ziemasveku davanu sanema shkirshanos. Un vins tiesam nebija laimigs par to, vins bija parak dusmigs lai skaidri domatu. Tapec Richards apgerbas panema savu metala draugu telefonu un gaja ara! Izgajis ara vins devas uz mezu, un sadomaja kadam pazvanit. Un uzminiet kursh tas bija, ta bija vina veca simpatija Egija! Pati Egija bija diezgan parsteigta par negaidito zvanu, bet tiklidz apjauta situacijas nopietnibu saka mierinat Richardu. Tad kad Richards bija nomierinajies vinsh devas atpakal majas, un vins ar Egijas norunaja vairakas stundas! Ka velak noskaidrojas Zanda bija sasodita mele un Richards ar vinas vairs ipashi nekontaktejas! Tad piennaca pavasaris un saka atkartoties pagatne,Richardam atkal sausmigi patik Egija, bet varetu pat teikt ka soreiz tas bija mazliet abpuseji. Richards ar Egijas loti daudz chatoja sazvanijas u.t.t! un tad notika kads intresants paversiens Richards Egijai atzinas milestiba un ta nopietni, nevis tadel ka vina vinam pateica ka ir smuka frizura, vai tapec ka izpildija vinai majas darbu, bet gan tapec ka vins sava vedara juta kkadas kustibas un patikamu labsajutu, isak sakot vinsh vinu patiesham mileja! Butu lieki piebilst ka vins nevienai citai to agrak nebija teicis, Egija bija vienigais cilveks uz pasaules kas dzirdeja shos vardus no vina! Nakamaja diena Egija vinam pateica ka del ieprekshejam atiecibam vairs tam nevelas ticet jeb ka vienkarshi visi virieshi ir meli. Pienaca pirmdiena un Richards devas uz skolu, un tad vinsh ieraudzija egijas... vina zhoklis nokrita zeme, un acis nacas turet rokas...Egija izskatijas tik nskaista ka vel nekad, un ka Richards noprata tas vareja but vina del! Un tad vinsh apnemas pieradit Egijai ka mill vinu. Vinsh vakara kad skola bija gandriz tuksha 2as vietas pielimeja lapinu ar uzrakstu ES TEVI MILLU! Naakamaja diena to redzeja visa skola tai skaita ari Egija jo vina zinaja ka Richards kko tadu velas pasakt! Viniem gaja labi, atiecibas uzlabojas un gaja uz labo pusi, lidz kada jauka diena Richardam zvanija tetis no anglijas un teica dazhus vardus, un vinam lika izveleties no divam iespejam a) paliec LV un izaudz par neko un strada simtnieka vai b) brauc uz angliju pabeidz koledzhu un strada labi apmaksatu darbu tur pat LV, Richards ar atbildi nesteidzas jo LV atradas Egija un vinsh vinu negribeja ta vienkarshi palaist! Un tad nakamaja diena Richards sagaida Egijas pie edamzales pasauc vinas malina no cilveka pula un saka ka velas pec stundam ar vinas tikties, Egija piekrit! Pec stundam Richards pazino ka vinsh ir piekritis doties uz angliju un 12. julija ir vina lidmashina! Taja bridi Egija neaptvera lietas nopietnibu un pateica tikai ;cik stulbi! Pec shi vini nolema palikt tikai draugi, lidz vienu dienu kandava paradas putu balite, pakaldarinajums fooum kingdom! Un Richards zinaja ka Egija ari uz turieni dosies, Un chatojot twitera ar chomiem uzinaja ka tas ir baigais pakalas darinajums. Un vinsh to pateica Egijai, bet Egija adbildeja ar sms (Ej dirst) Un tad bija tris vardi Dure, siena, durvis! Ar sasistu roku Richards devas uz vietu kur pabut vienam bet vinu atrada Leons un mierinaja Richardu. Un tad Richards vienkarshi vairs neatbildeja uz Egijas sms un zvaniem! Beigas Richards iezhelojas un atbildeja uz paris sms un tas ari viss vini palika naida! Un ka Egija rakstija Richardam vinsh vesu pratu izvairijas un centas caur pukitem ta netrali atshut un tad bija tads texts (TAD TU MAN ARI ESI PIE DIRSAS) kaut ko tadu vinsh nebija gaidijis no Egijas puses bet tas vinam likas smiekligi! Tad pienaca Latvieshu milakie svetki Jani! Un divaina karta Richards ar Egijas saka chatot, bet lai ka tur butu un nebutu beigas telefons nonaca pie Leona! Un pec shi atgadijuma vinu atiiecibas tikai uzlabojas, tajau saka ka pec pirmaka rtiga strida ir labak! Un tad pienaca shi diena 12.07.2011 Richarda aizlidoshanas datums Sekojoshas izinas
Richards; Egij es kad vareshu tad tev pazvanishu okejj man tagat jabeidz chatot Egija; jaa. aptuveni pec 22 minutem Richards; Egij ludzu piedod bet es tev nevareshu pazvanit! buchas :-* Egija;as :-*:-* Cik stulbi, man asaras saskreja acis ata:/ Tev ari buchas :-*:-* Richards; ataa Egija; Ataa.:'(

Shis bija pedejas sms ko Richards sanema un nosutija latvija 10:00 pacelas vina lidmashina un vinsh bija prom!

Bet Richards joprojam Mill Egijas un Kadu dienu vinsh atgriezisies pie vinas!
***BEIGAS***
24 8 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Izskatās pēc meksikāņu seriāla.. emotion

4 0 atbildēt

BRIESMAS! emotion

KĀDA TEV GRAMATIKA?! emotion

4 1 atbildēt

1. varēji ielikt bildes starp tekstu, lai vieglāk lasīt

2. gramatika, ja nav garumzīmes, tad vismaz normālā valodā

3. un galu galā,kas tās par beigām?

P.s. neko nepārmetu tikai pamācu. ;)

3 0 atbildēt

kas taa par huiņu? tu saproti, ka es shito suudu 15 min lasiiju priekshaa maasiicai, jo vinja gribeeja zinaat, kas notiek taalaak, bet tas viss tik ljoti suukaa, ka vinjai bija slinkums lasiit pashai. MAN IR SAJUUTA, KA MANAS SMADZENES IR IZSKALOTAS

3 1 atbildēt

Tev arī darētu pamācīties grmatiku. Ne pieturzīmes, ne pareizakstības. Arī saturs - galīgi garām. 

++ ja šis ir tulkots, tad manupŗat ļoti tālu no īstā teksta, vai arī Tev jāpamācās pareizi noformulēt. +

P.S Kas tur viņam ar to Zandu? :D Kāda šķiršanās, ja viņi pat nebija kopā? 

2 0 atbildēt