local-stats-pixel fb-conv-api

Zudušie pastaigā 180

Pēdējajā rakstā bija akcija, bet neviens uz to neatsaucās, tāpēc uzvarētāju diemžēl nav.:( Un es Izlasiju vienu romānu un sāku domāt vai man rakstīt no pirmās personas, jums ir brīva izvēle, ja gribat, tad rakstat komentāros, ja negribat uzspiežat man patīk vai nedarat neko, brīva izvēle. Un kā parasti labu lasīšanu!

Ārā saka palikt patiešām tumšs un kluss, tad Alta uzmodināja Jāni un teica: ''Mums tagad ir iespēja mukt!'' Jānis vēl miegains pamāja ar galvu piekrītot. Savārdzis viņš centās turēties līdzi Altai, viņa vilka viņu atpakaļ uz Ķeipeni. Viss bija kluss, pārāk kluss un Jānis, jau, staigājot, sāka migt ciet. Alta visu laiku viņu uzmundrināja un lika neaizmigt, jo ilgāks laiks pagāja, jo grūtāk to bija paveikt. Viņi tika pie pieturas un Alta Jāni noguldināja aiz tās, salauza zarus un salika visus vienā kaudzē, Jāni ar grūtībām ieguldīja tur. Un tad viņa salauza vēl kaudzi zaru un salika uz Jāņa, bet ļoti rūpīgi. Tadi pati ielīda kaudzē un centās aizmigt, aiz satraukuma tas neizdevās, līdz miegs ņēma priekšroku. No rīta Alta piecēlās un mēģināja Jāni piecelt, bet viņš pat nekustējās. Alta pieskārās viņa ādai un viņš bija auksts. Viņa sāka raudāt un kliedza. Kāda mašīna apstājās pieturā un piegāja pie Altas, pamanijuši līķi, viņi pielika rokas pie mutes un šokēti ievilka elpu. Sieviete uzlika roku uz Altas pleca un jautāja: ''Kas notika? Vai varam kā palīdzēt?'' Alta gribēja viņus atšūt, bet tad atcerējās, ka Jānis gribēja tikt uz Kolberģi un izglābt visus viņus. ALta ar asarām acīs ieskatijās sievietes sejā un ierunājās: ''Aizvedat mani uz Kolberģ, lūdzu! Viņu sašāva, jo viņš bija labs cilvēks, kas centās izglābt citus, par spīti tam, ka nostājās pret bīstamiem cilvēkiem! Viņa ģimeni nolaupija un viņš gribētu, lai es izglābju viņus!'' Sieviete neticīgi paskatijās uz Altu un tad uz līķi un pasmaidīja atbildod: ''Mēs varam mēģināt palīdzēt! Bet kur ir kolberģis?'' Alta sāka dusmoties un turpināja raudāt: ''Kāpēc viņš man nepateica, kur tas ir?'' Sieviete līdzjūtīgi pieskārās Altas plecam un jautāja: ''Kur tu dzīvo?'' Alta uzkliedza pretī: ''Nebraukšu mājās jāglābj nevainīgi cilvēki, kuru starpā ir mans brālis!'' Sieviete apmulsusi ar sarkastisku izteiksmi atbild: ''Tev ja labi 14, un gribi glābt cilvēkus kurus, kaut kas apsargā pat nezini kas? Un varu derēt ka viņšizliekas miris un tēlo!'' Sieviete piegāja pie līķa un noņēma apsēju, tad viņa pamanija asiņainu brūci rādītāja pirksta lielumā. Viņa norāva roku un ieskrēja mašīnā. No tās izkāpa vīrietis, piegāja pie līķa un pajautāja: ''Kas to izdarija un cik daudz tu par to zini?'' Alta noslauka seju un atbild: ''Nezinu vai drīkst uzticēties, bet es pateikšu tev, es dzīvoju zādzenē!'' Vīrietis izbola acis un aiz padusēm Altu, bez nekādas piepūles ievilka mašīnā, Alta nepretojās, jo zināja, ka sliktākajā gadijumā nokļūs Kolberģī. Vīrietis uzrunāja viņu: ''Kā jūs tikāt ārā?'' Alta nopūšas un atbild: ''Ja nebūtu Jāņa, nebūtu tikuši ārā!'' Vīrietis kratīdams galvu sarkastiski atbild: ''Un viņš tā vienkārši jūs izveda ārā!'' Alta pieliek plaukstu pierei un nomurmina: ''Es nebiju iekšā! Es iejaucos, jo Jānim vajadzēja palīgu! Viņš patāstija dažādus sīkumus kurus atcerējās pēc injekcijas.'' Mašīna apstājās, vīrietis ieskatijās dziļi Altas acīs un jautāja: ''Pēc kādas injekcijas?''

Iepriekšējās daļas konkurss vēl ir spēka! Atbildi uz jautājumiem un laimē! Atbildes ierakstat komentāros, izvēlēšos uzvarētāju no tiem kas atbildēs pareizi!

2 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000