local-stats-pixel fb-conv-api

Viena mīlestība. 4.7

Nespēju noticēt,ka tas ir viņš. Drīzāk,negribu ticēt. Ievelku elpu un saku.

-..Kārlis..?

-Jā!

Tas nevar būt! Viņš taču aizbrauca uz neatgriešonos...

Linda ignorējot manu sašutumu runā.

-Arī es biju parsteigta,kad viņu ieraudzīju. Uzreiz viņu neatpazinu ir kļuvis ļoti kopts,šarmants un izskatīgs,ārzemes viņu ļoti izmainījušas. Mazliet parunājām par to kā abiem iet un atvadījāmies.

Kārlis jau tad pirms 11 gadiem bija mans vīrieša ideāls, ar pirmo skatienu neprātīgi iemīlējos.

-Vai...viņš bija viens?

Linda pārstegti pamet acis uz manu pusi.

-Tas ir tik svarīgi?

Laikam. Mans prāts šobrīd ir aizņemts ar domām par viņu.

-Nē, es tikai pajautāju. Droši vien viņš ir precējies ar kādu amerikāņu blondīni un abi kopā sagādājuši prāvu pulciņu ar bērniem.

Kādreiz,kad sapņojām par ģimeni Kārlis gribēja vismaz 3 atvasītes,jo ģimenē auga kā vienīgais bērns,taču ļoti gribēja māsu vai brāli.

-Uz viņa zeltenša laulības gredzenu neievēroju un blakus nebija ne blondīnes,ne melnmates un pat ne rudmates,vispār nekādas sievietes.Viņš bija viens.

Papildinu abas vīna glāzes un iedzeru kārtīgu malku. Tagad pat arī sņabis nepalīdzēs nedomāt par viņu.

Es kaut ko stulbu nomurminu un ieeju vannasistabā. Man vajag mirkli vienai. Gribu padomāt un aptvert dzirdēto.Nepārvarami gribu viņu satikt,parunāties,redzēt,bet to nedrīkst pieļaut un man kauns par sevi. Domu apmāta ieskatos spogulī un neesmu priecīga par redzēto. Pa šiem gadiem vizuāli esmu kļuvusi krietni vecāka, kaut man ir tikai 30 gadi, es redzu krunciņas ap acīm,pie mutes un uz pieres,mani mati vairs nesniedzas līdz dibenam bet tikai līdz lāpstiņām, jaunības apaļo vaigu vietā tagad ir stūraini vaigu kauli, un kādreizējo mirdzumu nomainījusi ļoti nopietna sejas izteiksme. Ne miņas no smaida vai jebkāda prieka. Mans kādreizējais tvirtais augums tagad ir ļumīgs un ar pāris liekajiem kilogramiem. Vēders pat to ievelkot ir manāms,nerunajot par platajiem gurniem un celulītu. Itin nemaz neesmu ideāla. Pēdējā laikā maz esmu pievērsusies savam izskatam, taču tagad skatoties uz sevi man gribas raudāt,jo šis neglīgais rezultāts ir manas nedarīšanas dēļ.

Un kādēļ tieši tagad tas mani uztrauc?

Izeju no vannasistabas un dodos viesistabas virzienā,kur Linda apmierināti turpina malkot vīnu un notiesāt lielāko daļu uzkodu. Apsēžos blakus un pievienojos ēšanai.

-Viss labi?

-Jā.

Linda mani vēro.

-Tā neizskatās. Es tevi pazīstu jau ļoti ilgu laiku un redzu,ka tevi kaut kas uztrauc.

Man vispār nav vēlmes runāt. Ziņa par Kārļa esamību Latvijā mani satrieca.

Es piepiežu sevi pasmaidīt.

-Man viss ir labi. Tiešām.

-Kā vēlies.

Mēs atkal klusējam. Jūtos neērti un stulbi,jo gribu pazust no zemes virsas. Man ir vīrs,bērns,bet es kā apmāta domāju par vīrieti,kurš pirms daudziem gadiem mani pameta,pat īsti nepaskaidrojot iemeslu. Zinu tikai to,ka viņam piedāvāja labu darbu,tas arī viss.

Linda sāk žāvaties un šis lipīgais paradums sāk pārņemt arī mani.

-Dodamies gulēt?

Es ierosinu,cerot,ka viņa piekritīs.

-Jā,laikam vajadzētu,pēc tālā ceļa esmu nogurusi un arī vīns ir padarījis savu.

Ierādu un saklāju Lindai gultasvietu. Jūtos nogurusi un izsmelta,dodos uz guļamistabu un priecājos,ka rītdien ir brīvdiena,jo jau tagad jūtu,ka mani mocīs paģiras un sirdsapziņas pārmetumi par to,ka manā galva ir uzradies bijušais.Apguļoties blakus vīram piekļaujos viņam tuvāk un sajūtu viņa ķermeni,kurš ir silts un patīkams. Gluži vai kā nosalusi pielīpu viņam.

Kārlis!

Ak ,Dievs. Viņš ir Latvijā!. Un ja vēl Rīgā? Šeit dzīvo viņa vecāki, viņš noteikti ir šeit...

Pielecu sēdus,paķeru telefonu un sāku meklēt viņa profilu Facebook. Esmu to darījusi arī senāk,bet bez rezultātiem,jau tad,kad bijām kopā viņš nebija sociāli aktīvs.Arī šoreiz nekā. Tik ļoti vēlos viņu redzēt,kaut no attāluma,mazlietiņ. Pēc Lindas teiktā viņš ir vēl skaistāks...Jau atceroties viņa augumu,man pārskrien patīkamas tirpas. Mani vilina tas,kā abi kopā pavadījām laiku, daudz izklaidējāmies,ceļojām pa dažadām Latvijas pilsētām, teju katrā vietā palikām pa nakti. Toreiz viss šķita tik bezrūpīgi,labi un neticami kaislīgi,katru brīdi izmantojām, lai skūpstītos vai apķertos. Toreiz bijām jauni,traki un škita,ka visa pasaule zina un priecājas par mūsu mīlestību.

Nokaunos. Nolieku atpakaļ telefonu un aizveru acis.

54 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

🌺🌺🌺🌺🌺

5 0 atbildēt

Lūdzu, daļas var kautkā nummurēt?

2 0 atbildēt

Iesaku Lindu un Kārli pārsaukt par Bernedīni un Anšlavu. Būs krietni oriģinālāk.

1 0 atbildēt

Okei. Laikam tā galvenā varone (kā viņu sauc?😁) būs tā kas krāps.😱 Vai arī abi. 😄😈🙈

1 0 atbildēt