local-stats-pixel fb-conv-api

Vieglprātība internetā6

48 7

Sveiki spoki...

Vakar pirms gulēt iešanas noskatījos filmu Untraceable.

Šī filma man lika aizdomāties par to kā mēs uzvedamies internetā.(Visi kas nav redzējuši šo filmu iesaku noskatīties.Un šī nav filmas reklāma).

Katrs vārds,komentārs vai pat ievietots vidio kadu aizkaitina vai apvaino. Tu kas lasi tagat varbūt saki tas ir muļķības, bet kāds cit teiks ka patiesība. Lieta tāda ka mēs nekad nezinam kā reaģēs cilvēks otra PC galā.

Par piemēru šeit pat spokos ievieto rakstu un raksta autors ir sācis apmeklēt spokus pirms divām nedēļām. Un izrādās ka kadu laiku atpakaļ tieši tāds pats raksts jau ir bijis ievietots. Daļa komentes ka labs citi pabrēkās ka bijis. Bet vienmēr atradīsies kads kas izteiks savas negācijas spēcīgāk. (labi viņš jau neies un netaisīs pašnāvību, bet tikuntā pozitīvi arī nejutīsies)

Tāpēc pirms komentējat vai atbildāt uz komentāru mazliet piedomājat. JO kas vienam ir smieklīgi tas otru sāpina nāvīgi.

P.S

Atvainojos par gramatiskajām kļūdām ;) :D

48 7 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pēc statistikas internetā vairaak negatīvo komentāru, jo internetā mēs jūtamies nesasniedzami un nesodāmi.

5 0 atbildēt

A kāpēc tas melnais kaķīc ir simpātiskāks par to labiņo briesmonīti?

4 0 atbildēt

jā, internetā visi vareni, allaž var slēpties aiz zagtām bildēm, izdomātiem nikiem, es piemēram raugos uz to filozofiski, respetīvi tie kas anormāli daudz lamājas ir šaurās pierītes, kas neprot ar skaistiem vārdiem pateikt tā, ka kāds ar mietu pa galvu iedevis, tie kas veido negantos rakstus ir troļļi, zemiski ņuņņas, kas dzīvē tā izteikties nespētu (dūšas nepietiek) vai arī uzmanības mīloši garīgi nestabieli, kuriem bērnībā par maz mīlestības ticis :D lai nu kā stay strong.! ā, ko es gribēju teikt, nāks jauni sūdi, šitie aizmirsīsies. :D

2 0 atbildēt

tā jau ir, mani parasti kaitina tie negatīvie komentāri ziņu portālos, reti kad, ko pozitīvu tur var izlasīt. Lasot tos komentārus liekas, ka komentētājs visu zin labāk, nekā citi.

1 0 atbildēt

+ tev par to, ka iedvesmoji mani, noskatiities labu filmu..

0 0 atbildēt

Tu domā emociju inteleģence kas paredz otra reakciju otrupus ekrānam. + bet , tikuntā gandrīz neviens šo sadaļu.

0 0 atbildēt