local-stats-pixel

Vēlies ātri nomierināt nervus un pakaifot?7

44 2

Randiņš ar sapņu vīrieti jau pēc stundas, publiska uzstāšanās 300 cilvēku priekšā vai gadsimta strīds ar vīramāti? Kā gan var nenervozēt? Ļoti vienkārši, jo pastāv veseli divi droši veidi, kā nomierināties minūtes laikā. Tagad sāksim uzklausīt manus padomus!

1. Kakla masāža

Atrodi sev nedaudz laika, lai uz minūti ieslēgtos vannas istabā. Atpogā blūzi un atbrīvo kaklu no šalles vai lakata (ja tādu valkā). Samitrini rokas vēsā ūdenī un lēni, nesteidzoties pieskaries savam kaklam. Maigi un viegli masē kaklu, lēnām palielinot spēku. Aptuveni pēc 40 sekundēm tavi pirksti masē kaklu ar maksimālu spēku, pēc kā lēnām un vienmērīgi samazini pielietoto spēku līdz viegliem pieskārieniem. Masāžas nobeigumā kaklu vēlreiz nedaudz apslaki ar vēsu ūdeni.

2. Dvieļa izgriešana

Dziļi ievelc elpu un paņem rokās gabalu rupjas drēbes (vislabāk šeit derēs biezs frotē dvielis). No visa spēka saspied dvieli un sāc griezt, gluži kā izžmiegtu ūdeni. Svarīgi lai dvielis šajā brīdī būtu sauss. Izgriez dvieli no visa spēkā. Aizspied acis, sakod zobus un savelc visus ķermeņa muskuļus (šajā brīdi tev jābūt maksimāli sasprindzinātai). Tad strauji atlaid rokas, ļaujot dvielim nokrist uz grīdas un izbaudi pilnīgu atslābumu.

Izmanto šos divus vingrojumus un iegaumē, ka pasaulē pastāv ļoti maz lietu, par kurām tiešām no sirds vajadzētu uztraukties, jo nervu šūnas taču neatjaunojas.

44 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000

zinu ļoti ērtu veidu kā nomierināties , kuru parasti izmantoju es , ja ir nepieciešamība - satausti savu pulsu ar pirkstiem un tad ievelc elpu nogaidi 4 pulsa sitienus, izpūt elpu, nogaidi 4 sitienu, ievelc , 4 pulsa sitieni utt..... man vnm ir palīdzējis.. 

2 0 atbildēt

Neironi atjaunojas, bet to savienojumi ir viegli bojājami, tāpēc atjaunošanās process bieži vien ir pārāk lēns, un neirons iet bojā. emotion

1 0 atbildēt

Aizej paguli - uzreiz labāk paliks emotion

1 0 atbildēt