local-stats-pixel fb-conv-api

Vajag tikai dzīvot (2)0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vajag-tikai-dzivot-1/731770">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Vajag-tikai-dzivot-1/731770

Pagāja kāds laiciņš līdz es virtuvē atradu visus vajadzīgos traukus. Pēc kādas pusotras stundas biju pagatavojusi vistas karbonādes ar sautētiem dārzeņiem, un kā saldo ēdienu augļu salātus ar putukrējumu. Siltos ēdienu ieliku cepeškrāsni lai tie būtu mazāk jāsilda, jo mājinieki ieradīsies iespējams ap kādiem četriem vai pieciem.

Pulkstens rādija 15.45, tāpēc nolēmu sazināties ar firmu, jo šajā nedēļā biju to atstājusi novārtā, jo biju aizņemta ar mantu kārtošanu. Man ļoti patika tas, ka mājā ir ļoti labs internets un varēju visu ātri nokārtot. Kā galveno firmā biju iecēlusi savu padoto Klēru, kura pie manis strādāja jau kopš pirmsākumiem, bet visas formalitātes kuras ir un būs jāparaksta tiks nosūtītas man, jo es kopš pašiem pirmsākumiem esmu pieradusi pārlasīt visus dokumentus. Zinu, ka tas ir neizdevīgi, bet nevēlos arī kaut ko sabojāt. Ar Klēru sazinājāmies caur epastu, jo caur telefonu to būtu grūti izdarīt laika maiņas dēļ. Izlasot viņas atsūtīto vēstuli uzzināju, ka firmā viss ir labi, un vel nav nekādu dokumentu ko parakstīt. Atbildes ziņā uzrakstīju, ka ja rodas kādas problēmas, tad lai droši zvana, bet es zinu, ka tas būs reti, jo Klēra ir ļoti laba strādniece un māk atrisināt daudz problēmu, protams saistībā ar jaunajiem pienākumiem paaugstināju viņai algu. Vel uzrakstīju, ka labprāt saņemtu atskaiti par katrā nedēļā saņemto.

Vel epastā bija ziņas no manas labākās draudzenes Skajas, Nikolas un Olivera. Skaja interesējās kā esmu nolaidusies, kāds bijis lidojums un arī par to vai esmu kādu pazīstamo satikusi. Pastāstiku,ka lidojums bija normāls un ka vel nevienu neesmu satikusi. Skaja ir vienīgā kura zin pilnīgi visu par to, kas notika pirms aizbraukšanas. Ar Skaju iepazinos pirmajā studiju kursā un kopš tā brīža esam labākās draudzenes, jo mūsu uzskati sakrīt, šo gadu laikā viņa iemācijās saprast Latviešu valodu, protams, viņai sākumā gāja grūti, bet tagad viņa var normāli runāt un saprot ko es viņai saku. Nikolas un Olivera e-pasta ziņās arī viņi interesējās par to kā man iet un kāds bijis lidojums. Atbildēju to pašu ko Skajai ka lidojums bija labs un man viss ir kārtībā.

Ar Nikolu mani iepazīstināja Skaja, viņas jau bija pazīstamas pirms studiju uzsākšanas, sākumā ar Nikolu bijām diezgan lielas ienaidnieces un daudz strīdijāmies, bet beigās visu noskaidrojām un tagad esam arī labas draudzenes, bet atšķirībā no Skajas viņa nezin neko par to kāpēc devos uz ameriku. Ar Oliveru iepazinos kādā klubā, viņš man netīšām uzskrēja virsū nākot ārā no kluba kad es gāju iekšā un pēctam kā atvainodamies uzsauca man dzērienu. Mēs jau tajā vakarā abi sapratām ka nekas vairāk par draugiem nebūsim, bet es tad au sapratu, ka viņam varētu labi saskanēt ar Nikolu. Iepazīstināju viņus un viņi bija trīs gadus kopā,bet pēctam izšķīrās. Kā iemeslu viņi minēja atsvešināšanos, bet es domāju ka tur bija kaut kas cits. Tagad viņi ir vēljoprojām ir labi draugi gan man, gan viens otram, lai gan sākumā bija diezgan neveikli brīži, tomēr tie diezgan ātri pazuda un viss nostājās savās sliedēs.

Šo septiņu gadu laikā man ir bijuši pieci draugi, kā otras pusītes, bet vienmēr ir kaut kas noticis un mēs esam izšķīrušies. Līdz aizbraukšanai Latvijā man vispār nebija drauga, pat īsto iemeslu nezinu, laikam var teikt ka apstākļu sakritība un neveiksme.

No pārdomām mani atsauca atslēgu skanša koridorā. Vel dzirdēju ka pa tām kāds nāk iekšā un es nolēmu paslēpties virtuvē lai pārsteigtu atnācēju. Nedzudz paskatījos gar stūri un pamanīju, ka mājā ieradušies vecāki un brālis.

Lūdzu komentējiet un izsakiet viedokli :)

12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000